Ακαδημίες Αγοριών - Νέα










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το ερχόμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρες 16.00 μ.μ. - 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ, οι ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ των αθλητών των τμημάτων:  ΑΝΔΡΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ.

΄Ολοι οι αθλητές που έχουν δελτίο στον Σύλλογο για τις κατηγορίες που προαναφέρουμε και θέλουν να λάβουν μέρος στις αγωνιστικές ομάδες αναπτυξιακών τμημάτων, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να παρευρεθούν έχοντας μαζί τους ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ταυτότητος έγχρωμη και τον ΑΡΙΘΜΟ ΑΜΚΑ τους.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων από το κλιμάκιο Ιατρών της Εταιρείας 'ΠΑΡΟΝ ΚΛΑΜΠ' θα σφραγιστούν τα ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ όλων των αθλητών/αθλητριών σύμφωνα με το νέο Νόμο της ΕΟΠΕ. Επειδή τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων είναι μικρά, παρακαλούμε όλα τα παιδιά να παρουσιαστούν στις Ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθύμιση:

Είναι απαραίτητο όλοι οι αθλητές /αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων να εξοφλήσουν την 1η δόση συνδρομής του έτους, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Η είσπραξη συνδρομών θα γίνεται κατά τη διάρκεια των Ιατρικών εξετάσεων στο Κλειστό γήπεδο από την Γραμματεία του Συλλόγου.

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει τους γονείς για τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών την τρέχουσα περίοδο 2017-2018
Τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου θα περιλαμβάνουν πλέον τις ομάδες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2. Πέραν των τριών τμημάτων θα υπάρχουν τα τμήματα του ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ – ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
1.        Το τμήμα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ αποτελείται από κορίτσια πού έχουν γεννηθεί από 01-01-2001 μέχρι και 31-12-2002. Αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ και οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις αρχίζουν την ερχομένη εβδομάδα.  Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Μανώλης Κιάσσος. Το τμήμα προπονείται τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ και δίνει αγώνες την ΚΥΡΙΑΚΗ

2.        Το τμήμα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 αποτελείται από κορίτσια που έχουν γεννηθεί από 01-01-2003 μέχρι και 31-12-2004. Θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 – ΕΣΠΑΑΑ που αρχίζει τον Ιανουάριο. Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Μανώλης Κιάσσος.

Το τμήμα θα αποτελείται από 22 αθλήτριες και προπονείται τις ημέρες ΤΡΙΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 5 το απόγευμα. Θα αγωνίζεται ΚΥΡΙΑΚΗ και ορισμένα ΣΑΒΒΑΤΑ μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα δίνει φιλικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας. Απαραίτητη προϋπόθεση  για την ένταξη στο τμήμα -εκτός των ηλικιακών κριτηρίων- είναι η εγγραφή και η έκδοση αγωνιστικού δελτίου ΕΟΠΕ από τον Σύλλογο.  Οι γονείς και οι αθλήτριες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για τις ημερομηνίες Ιατρικών εξετάσεων και δελτίων.  

3.        Το τμήμα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 αποτελείται από κορίτσια που έχουν γεννηθεί από 01-01-2003 μέχρι και 31-12-2005. Θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2 – ΕΣΠΑΑΑ που αρχίζει τον Ιανουάριο.  Προπονητής του τμήματος είναι ο κ. Μανώλης Κιάσσος.

Το τμήμα θα αποτελείται από 25 αθλήτριες και προπονείται τις ημέρες ΤΡΙΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 3 το απόγευμα. Θα αγωνίζεται ΚΥΡΙΑΚΗ και ορισμένα ΣΑΒΒΑΤΑ μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα δίνει φιλικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας.  Απαραίτητη προϋπόθεση  για την ένταξη στο τμήμα -εκτός των ηλικιακών κριτηρίων- είναι η εγγραφή και η έκδοση αγωνιστικού δελτίου ΕΟΠΕ από τον Σύλλογο.  Οι γονείς και οι αθλήτριες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για τις ημερομηνίες Ιατρικών εξετάσεων και δελτίων.  

4.        Τα Προαναφερόμενα τμήματα θα συμμετάσχουν σε διήμερο Τουρνουά που θα οργανωθεί στο Λουτράκι τις ημέρες αργιών μετά την Πρωτοχρονιά και η μετάβαση – διαμονή θα γίνει με μέριμνα του Συλλόγου. Οι γονείς και οι αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα ενημερωθούν από τον Σύλλογο το επόμενο 15ήμερο.

5.        Οι Ακαδημίες ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ θα περιλαμβάνουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006 και μετά. Τα παιδιά θα προπονούνται στο κλειστό γήπεδο της θύρας 8 σε γκρουπ των 12 ατόμων.

Προπονήτρια των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ για τις ηλικίες αυτές είναι η κ. Πούλου Αγγελική πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο Βόλεϊ, η οποία επί  20ετία προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Σύλλογο δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις μικρές ηλικίες με βάση την τεράστια εμπειρία της. Τα παιδιά θα αθλούνται σε μικρά γκρουπ σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ  ώστε να μυούνται καλύτερα και γρηγορότερα στα μυστικά του αθλήματος και να προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στα προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων.

6.        Μία φορά τουλάχιστον κάθε μήνα σε συνάρτηση με τις υποχρεώσεις των αγωνιστικών αναπτυξιακών τμημάτων, θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις-αγώνες μεταξύ του Συλλόγου και γειτονικών ομάδων στο κλειστό Γυμναστήριο του Γ. Καμάρας (μεγάλο γήπεδο).  Οι εκδηλώσεις αυτές θα λαμβάνουν χώρα ΣΑΒΒΑΤΟ από ώρα 15.30 έως 17.00μμ ή ΚΥΡΙΑΚΗ από ώρα 14.30 έως 16.00μμ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή, είναι η εγγραφή των παιδιών στις Ακαδημίες του Συλλόγου.

7.        Γνωρίζουμε ότι οι γονείς έχουν δυσαρεστηθεί μερικώς από το γεγονός ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο το μεγάλο γήπεδο (Κλειστό Γυμναστήριο του Γ.Καμάρας) από τις ακαδημίες του Συλλόγου. Ζητούμε συγνώμη από τους γονείς,  αλλά θεωρούμε ότι μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας είναι προτιμότερο να προσφέρουμε περισσότερα ολιγομελή γκρουπ, παρά δύο ώρες τα Σαββατοκύριακα σε γκρουπ των 60 ατόμων.  Γνωρίζουμε ότι θα χαθούν κάποιες συμμετοχές παιδιών.

Εμείς προσανατολιζόμαστε σε ένα καλύτερο διδακτικό τρόπο, ο οποίος θα τροφοδοτήσει και τις αυριανές ομάδες Γυναικών για τις οποίες ο Σύλλογος δαπανά μεγάλα ποσά κατ έτος ώστε να συγκροτηθούν. Παράλληλα δεν σταματάμε να προσπαθούμε να βρούμε επιπλέον κατάλληλους χώρους για την συμμετοχή περισσότερων παιδιών στα τμήματα μας.

Από το τμήμα Βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ




 ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΟΛΕΪ







Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα ΒΟΛΕΪ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ για την νέα περίοδο.
Φέτος οι ακαδημίες βόλεϊ θα φιλοξενηθούν στο νέο κλειστό χώρο που ετοιμάζουμε στην θύρα 8 του Γηπέδου Γεώργιος Καμάρας, με νέα φιλοσοφία λειτουργίας. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή με σκοπό την καλύτερη εκγύμναση των παιδιών. 

Ο χώρος του κλειστού γηπέδου θα χρησιμοποιείται από τις Ακαδημίες Βόλεϊ για οργάνωση Τουρνουά με γειτονικές ομάδες και απο τα αγωνιστικά τμήματα.

Τα τμήματα Ακαδημιών θα μπορούν να λειτουργούν όλα τα απογεύματα της εβδομάδας κατ΄ επιλογή των γονέων, καθώς και τα Σαββατοκύριακα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Οι έμπειροι προπονητές μας Αγγελική Πούλου και Μανώλης Κιάσσος θα είναι δίπλα στα παιδιά προσφέροντας τις γνώσεις τους και την αγάπη για το άθλημα του Βόλεϊ.

Η περίοδος προπονήσεων αρχίζει το Σαββατοκύριακο 16 - 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017  και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.
Το κόστος ετήσιας συνδρομής ανέρχεται σε 300 ευρώ, καταβάλλεται σε τρείς ισόποσες δόσεις  (Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος, Φεβρουάριος) και στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται οι πλήρεις Ιατρικές εξετάσεις των παιδιών και ο ρουχισμός τους.

Οι Ιατρικές εξετάσεις θα γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο από εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό,  εταιρείας που έχει συμβληθεί με τον Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Ειδικές προσφορές θα ισχύσουν για γονείς  που έχουν πάνω από ένα παιδί στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται είτε στην γραμματεία του Συλλόγου καθημερινά από το πρωϊ μέχρι το απόγευμα (κ.Αντωνία), είτε τα απογεύματα στο γραφείο μπάσκετ του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ριζούπολης (κ. Λ. Κονταξής).

Πληροφορίες για τις ακαδημίες Βόλεϊ:

Τ. 210 - 2525 734  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου: apollon@apollongs.gr

apollongs.gr 



 03/ΣΕΠΤ/2014
Δ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 7 μετεγγραφές αθλητών προς την ομάδα μας.
‘Ηρθαν οι εξής βολεϊμπολίστες:

Αλεξόπουλος Γιάννης – Λένας Γιώργος – Φραγκιαδάκης Μάνος (υποσχετική) – Κουμουνδούρος Μένιος – Χατζηκάλφας Αριστείδης – Παπαστέλιος Γιώργος και Κοτζαμπάσης Μιχαήλ. Με τις φετεινές προσθήκες το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 14 αθλητές και παρουσιάζεται αξιόμαχο για την κατηγορία Α2 που θα αγωνίζεται. Τα οικονομικά στοιχεία των μετεγγραφών αναλύονται απο τον Πρόεδρο του Δ.Σ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν 5 μετεγγραφές στην Α΄ ομάδα γυναικών. Αποκτήθηκαν οι εξής αθλήτριες:

Μόκα Γεωργία – Σίντορ Μαρία (υποσχετική) – Τσιούστα Στέλλα (υποσχετική) – Νάσιου Κωνσταντίνα και Παπαπάνου Αναστασία. Οι προπονήσεις αρχισαν την τρέχουσα εβδομάδα υπο τις οδηγίες του νέου προπονητή κου Μαναριώτη Παύλου. Το ρόστερ της ομάδος αριθμεί 18 αθλήτριες εκ των οποίων οι 2 εξακολουθούν να κάνουν αποθεραπεία απο επεμβάσεις αποκατάστασης ρήξης χιαστών. Η ομάδα θα αγωνίζεται στην 2 τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑ. Πέντε αθλήτριες αποχώρησαν με αποδέσμευση. Για τις μετεγραφές των Τσιούστα και Νάσιου δαπανήθηκε το ποσόν των 200,00 ευρώ το οποίο καλύφθηκε απο χορηγίες τρίτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τα τμήματα ανάπτυξης εκκινούν προπονήσεις το Σαββατοκύριακο 13 – 14 Σεπτεμβρίου. Το τμήμα Κορασίδων αριθμεί 14 αθλήτριες και πραγματοποίησε μία μετεγγραφή (Βασιλείου Ελένη). Το τμήμα Πανκορασίδων αριθμεί αυτή τη στιγμή 8 αθλήτριες αλλά αναμένεται να ενισχυθεί απο τις νέες εγγραφές στα τμηματα ακαδημιών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΕΓΡΑΦΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Για τα παραπάνω τμήματα υπεβλήθησαν ηλεκτρονικά (σύμφωνα με το νέο σύστημα της ΕΟΠΕ) απο τον υπογράφοντα ώς ωρισθέντα υπεύθυνο όλες οι απαιτούμενες δηλώσεις ανανεώσεων Δελτίων, μετεγραφών ανδρών – γυναικών & κορασίδων και ολοκληρώθηκαν οι υποβολές συμμετοχών στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. Δεν έχει υποβληθεί συμμετοχή στο Κύπελλο – διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί εντος της εβδομάδος. Αντίγραφα όλων των δηλώσεων καθώς και των παραβόλων που κατεβλήθησαν έχουν δοθεί στην γραμματεία του Γ.Σ. Περαιτέρω δημιουργήθηκε ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα τμήματα βόλλευ ένα αντίγραφο της οποίας έχει σταλεί ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Συλλόγου.



ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΟΜΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά απο συννενόηση με την οικογένεια Βελλή εγκρίθηκε η χρησιμοποίηση του Λογοτύπου ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στις εμφανίσεις και τα ρούχα αποστολής της Γυναικείας ομάδος Βόλλευ. Πιστεύουμε οτι στο μέλλον η συνεργασία αυτή θα αποφέρει και οικονομική στήριξη στο τμήμα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

  • Προπονητής του τμήματος ανδρών και την τρέχουσα περίοδο ο κ. Νικηφορίδης Κώστας
  • Προπονητής του τμήματος γυναικών για την τρέχουσα περίοδο ο. κ. Μαναριώτης Παύλος
  • Προπονητής του τμήματος κορασίδων για την τρέχουσα περίοδο ο αθλητής κ. Κοτζαμπάσης Μιχαήλ
  • Προπονητές του τμήματος ανάπτυξης (ακαδημιών βόλλευ) θα είναι οι αθλητές του Συλλόγου Πούλου Αγγελική & Γεωργίου Κώστας
  • Τα τμήματα γυναικών – κορασίδων συνεπικουρεί και ο αθλητής μας κ. Χριστοφοράκης Χρήστος


Ο Έφορος του Τμήματος Γυναικείου Βόλεϊ:

ΑΘΑΝΑΣΕΚΟΣ ΔΗΜ.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728