Γυναικεία Ομάδα - Νέα










Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει 
τη συνεργασία του στο τμήμα Βόλεϊ Γυναικών 
με την Αθλήτρια ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΠΑΡΟΥΞΗ 


Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία του στο τμήμα Βόλεϊ Γυναικών με την Αθλήτρια ΕΥΔΟΚΙΑ ΜΠΑΡΟΥΞΗ για την νέα περίοδο.

Η Ευδοκία που γεννήθηκε το 1998, ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα του ΑΣ ΛΟΚΡΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ από όπου και η καταγωγή της. Με ύψος 1,80 μ αγωνίστηκε με επιτυχία ως βασική Ακραία και Διαγώνιος από το 2016 στην ομάδα του ΠΑΠΑΓΟΥ.

Την τελευταία περίοδο δεν αγωνίστηκε καθώς οι υποχρεώσεις των σπουδών της το επέβαλαν (4ετής φοιτήτρια του ΕΜΠ - τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών)

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο 4 ως Διαγώνια.

Το ΔΣ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί το Σωματείο ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ για την συνεργασία του στην παραχώρηση της Ευδοκίας και την καλωσορίζει ευχόμενο υγεία, δύναμη και επιτυχίες για την νέα περίοδο!

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει 
την ΣΟΦΙΑ ΜΠΛΕΚΑ




Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την ΣΟΦΙΑ ΜΠΛΕΚΑ στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών και ευχαριστεί την ομάδα της Αγίας Παρασκευής για την παραχώρηση της.
Η Σοφία που αγωνίζεται ως Ακραία θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην νέα ομάδα του Απόλλωνα.
Της ευχόμαστε μία χρονιά με πολλές επιτυχίες, δύναμη και υγεία!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΙΠΕΡΑΚΗ & ΠΙΣΣΑΡΗ

 ΓΙΑΝΝΑ ΠΙΣΣΑΡΗ


Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί τα Σωματεία του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ & ΟΦΧ ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ για την συνεργασία τους με την ομάδα μας και την παραχώρηση για μία ακόμα χρονιά των αθλητριών ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΙΣΣΑΡΗ & ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΠΙΠΕΡΑΚΗ.

 ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΠΕΡΑΚΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εύχεται στις δύο αθλήτριες καλή χρονιά, επιτυχίες και υγεία!






Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει 
την ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΚΟΝΟΠΑΤΣΚΑ


Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΚΟΝΟΠΑΤΣΚΑ που θα συμμετέχει την νέα περίοδο στην ομάδα των Γυναικών.
Η Κλαούντια που αγωνίζεται ως Κεντρική, την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.
Της ευχόμαστε να έχει μία χρονιά με πολλές επιτυχίες και υγεία!

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ





ΧΟΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

 ΑΡΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις αθλήτριες ΛΥΔΙΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ (αρχηγός της ομάδας), ΑΡΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ακραία) και ΜΑΓΔΑ ΚΟΜΗ (πασαδόρος)
 ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΛΥΔΙΑ
Στην ομάδα μας θα αγωνίζονται επίσης την νέα περίοδο και οι δικές μας αθλήτριες ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΣΔΡΑΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΒΕΛΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΖΑΡΙΦΟΥΛΑ ΜΗΤΣΗ.
 ΚΟΜΗ ΜΑΓΔΑ
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εύχεται στα κορίτσια καλή χρονιά, υγεία και επιτυχίες!



ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την νέα περίοδο με τους προπονητές βόλεϊ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟ, ΜΑΝΩΛΗ ΚΙΑΣΣΟ και ΑΝΔΡΕΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ.
Ο κ. Γερονίκος αναλαμβάνει τις ομάδες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Απόλλωνα, ο κ. Κιάσσος την ομάδα ΝΕΑΝΙΔΩΝ, έχοντας παράλληλα την ευθύνη των Ακαδημιών και του αναπτυξιακού προγράμματος του Συλλόγου και ο κ. Δράκοπουλος τις ομάδες  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Ο Ανδρέας Γερονίκος υπήρξε αθλητής βόλεϊ στις ομάδες των Πανελληνίου, Σπόρτιγκ, Νήαρ Ηστ, Κηφισιάς, Χαλκίδας, Α.Ο Ταταύλα και Ιώνων.
Είναι προπονητής βόλεϊ από το 1999 και έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα μας, αφού τα έτη 2000 έως και 2002 ως προπονητής της Ανδρικής και Παιδικής ομάδας του Απόλλωνα κατέκτησε δύο φορές το Πρωτάθλημα Ανδρικών ομάδων ΕΣΠΑΑΑ και οδήγησε την Παιδική ομάδα μας στην σημαντική 4η Πανελλήνια διάκριση.
Έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία σε τμήματα ομάδων Γυναικών βόλεϊ, έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες τόσον των Τοπικών όσο και των Εθνικών Πρωταθλημάτων (ΑΕΚ, ΖΑΟΝ) με σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Έρχεται στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μετά από μία διετία στην ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ο Ανδρέα Δρακόπουλος αθλητής βόλεϊ από το 1991 μέχρι και το 2019, είναι συνεργάτης του κ. Γερονίκου τα τελευταία χρόνια, προπονητής βόλεϊ από το έτος 2005 με εμπειρία στις προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες των αναπτυξιακών τμημάτων. Υπήρξε προπονητής στις ομάδες των Νέων Βύρωνα, Έσπερου Καλλιθέας,  Γκύζη Πολυγώνου (ανδρική ομάδα) και πρόσφατα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει τους προπονητές και εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

TMHMA ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ




ΒΟΛΕΪ

Τοπική Κατηγορία Γυναικών - Α΄ Φάση 

 Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. 1-3





Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α΄ ΦΑΣΗ - Α΄ΟΜΙΛΟΣ - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΑΡΕΑ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3 - 2








ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-0

Τα σετ: 24-17, 25-15, 25-18

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα από ΕΣΠΑΑΑ:





6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ΦΑΣΗ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 0 - 3


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:










Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ 3-1 
ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Την 2η εντός έδρας νίκη και μάλιστα με καθαρό τρίποντο πέτυχαν οι Γυναίκες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το βράδυ της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου, στο εξ αναβολής παιχνίδι στο κλειστό της Ριζούπολης.
Αντίπαλος η ομάδα της Παλλήνης σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με γεμάτα σετ και πολλή προσπάθεια. Οι μπλε ξεκίνησαν δυνατά επιθετικά παίρνοντας το 1ο σετ με σκορ 25-21 αλλά τα πολλά χαμένα σερβις έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να ακολουθεί από κοντά. Ίδια όψη και στο 2ο σετ που κατέληξε στην Παλλήνη με σκορ 25-19 ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.
Στο 3ο σετ ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ άλλαξε τακτική, οργανώθηκε καλύτερα στην υποδοχή και στην άμυνα με τη Νυδριώτη (λίμπερο) και πήρε το προβάδισμα με σκορ 25-21.
Το επιστέγασμα της προσπάθειας των μπλε κοριτσιών ήρθε στο 4ο σετ με τις Σδραβοπούλου, Πιπεράκη να ανεβάζουν απόδοση, τις Οικονόμου, Βλαβιανού να ακολουθούν και τη Νυδριώτη να βγάζει εκπληκτικές άμυνες. Το παιχνίδι τελείωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με σκορ 25-22 και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα που όμως ακόμα δεν έχει γνωρίσει τη νίκη στο Πρωτάθλημα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: (Σταμάτης Χαβιάρας) Βλαβιανού, Κόμη, Οικονόμου, Πισσάρη, Φούκη, Πιπεράκη, Νυδριώτη (λ), Σδραβοπούλου, Μανιτάρη, Αποστολάκη, Μήτση (λ), Παπαδοπούλου, Φιλαϊτη.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ




Η ομάδα βόλεϊ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



Η ομάδα βόλεϊ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ φωτογραφίζεται λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ και καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την προσπάθεια της.


Η έναρξη έχει καθοριστεί για την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Κλειστό γήπεδο της Ριζούπολης με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΕΑ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:


(Πάνω από αριστερά):      14 Μαργαρίτα Φιλαϊτη, 3 Ελεονώρα Σδραβοπούλου, 17 Κωνσταντίνα Φούκη, 11 Λυδία Βλαβιανού, 9 Ιωάννα Πισσάρη, 2 Θεοδώρα Παπαδοπούλου και 4 Σοφία Μανιτάρη.

(Κάτω από αριστερά):        18 Ιωάννα Νυδριώτη, 1 Μαριάντα Πιπεράκη, 7 Κορίνα Αποστολάκη, Σταμάτης Χαβιάρας Προπονητής, 8 Αρετή Οικονόμου, 5 Ζαριφούλα Μήτση και 12 Μάγδα Κόμη.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αξιότιμοι κυρίες, κύριοι

Παρακαλώ λάβετε γνώση της συνημμένης επιστολής του Σωματείου μας, ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (355)


Στη διαθεση σας

Για τον ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ και
κατ εντολή του Προέδρου κ.Π.Καταβέλου

Δημήτρης Αθανασέκος
Εφορος Τμήματος Βόλεϊ



ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ 3-0 
ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ


΄Ενα παιχνίδι διαφήμιση για το γυναικείο βόλεϊ παίχτηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαρτίου στο κλειστό της Ριζούπολης. Αντίπαλοι, η ομάδα της Κάσσης Ξενάκη, η όμορφη ελαφρά Ταξιαρχία και η ομάδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα, οι Ιώνες της γειτονιάς μας από την Νέα Ιωνία.

Δύο καλοδουλεμένες ομάδες με διαφορετικούς στόχους η κάθε μία, με τις γηπεδούχες να προσπαθούν να κερδίσουν το έδαφος της.. κακής αρχής και τις φιλοξενούμενες, με την μεγάλη ιστορία στις υψηλές κατηγορίες να προσπαθούν να κρατηθούν ψηλά για την επερχόμενη μάχη των Play off .

Οι μπλε που έλυσαν το καράβι με.. ούριο άνεμο αλλά στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκαν από τις 'εσωτερικές' θύελλες που αντιμετώπισαν στην πορεία, δείχνουν πλέον ήρεμες καθώς το λιμάνι του προορισμού ..αχνοφαίνεται.

Η ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει και να κερδίσει όλες τις αντιπάλους της κατηγορίας (και όχι μόνο!) πιστοποίησε αυτό που ο κόσμος που την παρακολουθεί ξέρει χωρίς αμφιβολία: ΄Οτι αδικείται από την βαθμολογική της θέση γιατί αξίζει για πολύ παραπάνω! ΄Ετσι τα μπλε κορίτσια μπήκαν στο γήπεδο για να το αποδείξουν και τα κατάφεραν πάλι να μας κάνουν ευτυχισμένους!

Σε ένα αγώνα με δύναμη, πάθος και τακτική, η Κάσση Ξενάκη έδωσε πάλι τα διαπιστευτήρια της προπονήτριας που ''ξέρει πώς γίνεται'' παρουσιάζοντας ένα σχήμα που μπορεί τακτικά να εκμεταλλεύεται και την παραμικρή ευκαιρία!

Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, ήταν ''ματσάρα'' ας μου επιτραπεί, αλλά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ το κέρδισε με πάθος, κόπο και εξυπνάδα. Το σκορ των τριών σετ που παίχτηκαν τα λέει όλα: 25-19, 26-24 και 25-22.

Οι μπλέ προηγήθηκαν στο 1ο σετ, κουράστηκαν, αλλά γύρισαν το 2ο όταν προηγήθηκαν οι ΄Ιωνες και μάτωσαν στο 3ο σετ για να πάρουν πίσω το ροζ φύλλο αγώνα με την υπογραφή τους στη θέση του ''Νικητή''.

΄Ετσι, για απλά είναι καλύτερες και τους αξίζει να παίρνουν πίσω το γόητρο που τους πρέπει, τους χρειάζεται, τους αναλογεί!

Μπράβο Κάσση, μπράβο παιδιά!

Του  Δημήτρη Αθανασέκου (Εφόρου του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)


ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2

΄Ενα σημαντικό παιχνίδι γυναικείου βόλεϊ παίχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου ανάμεσα στην πρωτοπόρο της Β' Εθνικής, ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ και των γυναικών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.


Η ομάδα της Κάσσης  Ξενάκη πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή το παιχνίδι φτάνοντας το στο τάι μπρέικ, όπου ηττήθηκε με το οριακό 15-13.

Ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός στην εκκίνηση φτιάχνοντας μία διαφορά 8 πόντων αιφνιδιάζοντας τον γηπεδούχο.  Ο Αστέρας αντέδρασε πιστοποιώντας ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή, εξανεμίζοντας τη διαφορά. Το σετ ανέβηκε ψηλά με τον Απόλλωνα να στέκεται καλύτερα στο γήπεδο και κατέληξε στους μπλε με σκορ 27-25.

Το ξαφνικό ντεμαράζ του Αστέρα περιόρισε τον Απόλλωνα στο 2ο σετ που παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση του γρήγορα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με το εμφατικό 25-12.

Δύσκολη στιγμή για τον Αστέρα στο τελείωμα του σετ όταν είδε την αθλήτρια του με το Νο4 (συγνώμη αλλά το φύλλο αγώνος ...χάθηκε) να πέφτει σφαδάζοντας στο τερραίν. Περαστικά στο κορίτσι που φαίνεται ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.

Η ψυχολογία έπαιξε το ρόλο της στην αρχή του 3ου σετ με τον Απόλλωνα να δείχνει αποφασισμένος και τον Αστέρα σαστισμένο.

Η μάχη κορυφώθηκε με τους μπλε να παίζουν εξαιρετικά σαν ομάδα κερδίζοντας τις εντυπώσεις, την ίδια στιγμή που ο Αστέρας λειτουργούσε βασιζόμενος περισσότερο στις ατομικές εξάρσεις της κορυφαίας διαγώνιας  του.
Το σετ ήρθε στον Απόλλωνα με σκορ 25-22 που πήρε κεφάλι στο παιχνίδι με 2-1, εξασφαλίζοντας παράλληλα 1 πόντο στη βαθμολογία στη δυσκολότερη έδρα της κατηγορίας!

Το 4ο σετ ήταν μονόλογος και πάλι για τους γηπεδούχους που έφυγαν μπροστά στο σκορ με πολύ καλή λειτουργία στο κέντρο και την άμυνα. Η ισοφάριση στο παιχνίδι για τον Αστέρα ήρθε με 25-15 στο 4ο σετ.

Στο 5ο σετ ο Αστέρας έφυγε μπροστά με 4-1 αλλά οι μπλε αντέδρασαν μετά την αλλαγή τερραίν ισοφαρίζοντας. Μάχη από τον 10ο πόντο και πάνω με τις καρδιές να σπάνε και τον κόσμο να αποθεώνει τα κορίτσια!

Το ματς τελείωσε με 15-13 υπέρ των γηπεδούχων αλλά το τελικό αποτέλεσμα λίγη βαθμολογική σημασία έχει και για τις δύο ομάδες, που πιστοποίησαν ότι είναι από τις κορυφαίες στην κατηγορία.

Το βόλεϊ που έπαιξαν για δυόμιση ώρες ήταν εξαιρετικό και υψηλής ποιότητας!
Μπράβο και στις δύο ομάδες λοιπόν!

apollongs.gr



ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ -
 Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-2

Τα σετ: 25-27, 25-12, 22-25, 25-15, 15-13




































       Η επόμενη αγωνιστική:










ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 
ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ



Νίκη για την ομάδα των γυναικών στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών Β΄ Εθνικής.

Η ομάδα της Κάσσης Ξενάκη ήταν ασυναγώνιστη πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της φετεινής χρονιάς και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο φτάνοντας στην βαθμολογία την ομάδα του Σωτήρη Αμαριανάκη.


Ο Φοίβος που παρατάχθηκε με ελλείψεις δεν μπόρεσε να προβάλλει σημαντική αντίσταση, με εξαίρεση την αρχή του 1ου σετ και υποτάχθηκε δίκαια στην ομάδα της Ριζούπολης.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είχε ρυθμό, πίεσε σε όλες τις γραμμές και έχοντας εξαιρετική υποδοχή και άμυνα, μπόρεσε να  πρεσσάρει στην επίθεση καθαρίζοντας το παιχνίδι σε μία ώρα και 15 λεπτά.

Το σκόρ: 25-19, 25-10 και 25-21.

apollongs.gr

ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ 1-3

Τα σετ: 25-22, 18-25, 23-25, 17-25.






ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0!

Με μία μεγάλη νίκη, επανήλθαν η Κάσση Ξενάκη και τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Το βράδυ της Δευτέρας αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα της ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ που μέχρι σήμερα παρέμενε στην θέση του βαθμολογικού πίνακα, νικώντας την με σκορ 3-0. (Τα σετ για τον Απόλλωνα 25-19, 29-27 και 25-22).

Εξαιρετική εμφάνιση για τις γυναίκες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που πίεσαν τον αντίπαλο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Λαλιώτη και Παπουτσάκη εξαιρετικές στον επιθετικό τομέα και τις Θεολόγου, Βλάχου άψογες στην υποδοχή. Κοντά τους οι κεντρικές Μαβιλίδη και Χριστίδου με πιεστικό σέρβις, πήραν εύκολα με την οργάνωση της Μαναριώτη το πρώτο σετ.

Μάχη στο 2ο και ανάσες στη Θεολόγου απο την πολύ καλή Αργυρού στις άκρες -στο τελείωμα του σετ- που κράτησε περίπου 45 λεπτά της ώρας.
Το 29-27 υπέρ των μπλε αποτυπώνει το πάθος και την προσπάθεια της ομάδας της Κάσσης Ξενάκη.

Ίδιας ποιότητας βόλεϊ και στο 3ο σετ, με την Αργυρού να παίρνει παιχνίδι και την Λαλιώτη να επανέρχεται πυροβολώντας. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε, ή Παπουτσάκη τελείωνε φάσεις με εξαιρετικό τρόπο και το παιχνίδι ανέβηκε στο 24-22 από όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βγήκε νικητής με την Λαλιώτη να τελειώνει το παιχνίδι.

Μπράβο στα κορίτσια μας και ..πάμε για καλή συνέχεια.

apollongs.gr


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 0-3

Τα σετ: 27-29, 19-25, 21-25

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:



 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


































apollongs.gr

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ...ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!


Νικηφόρα ξεκίνησε το 2018 για το γυναικείο βόλει. Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου οι αμαζόνες της Κάσσης Ξενάκη, πέτυχαν ένα εξαιρετικό και καθαρό τρίποντο απέναντι στην ομάδα του ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με σκόρ 3-1 (25-15, 25-14, 23-25, 25-10)

Το ξεκίνημα ήταν άψογο και τα δύο πρώτα σετ ήρθαν στην Ελαφρά Ταξιαρχία χωρίς άγχος. Οι μπλε λειτούργησαν άψογα όπως απο τη διακύμανση ανα σετ φαίνεται:

1ο σετ: 6-4, 12-8, 18-9, 21-12, 25-15
2ο σετ: 6-0, 12-4, 18-9, 21-12, 25-14


Στο 3ο σετ τα κορίτσια του ΠΑΚ Χαλανδρίου αντέδρασαν και πήραν κεφάλι με 6-4, 12-5, 18-10 και 23-18. Ο Απόλλωνας αν και κουρασμένος αντέδρασε και πλησίασε στο 24-23. Το σετ όμως πέρασε με 25-23 στον αντίπαλο που έπαιξε καλύτερα.

Στο 4ο σετ η μάχη έδειξε το ΠΑΚ να προηγείται με 6-4, οι μπλέ της Ριζούπολης να ισοφαρίζουν 6-6 και στη συνέχεια να προηγούνται με 10-8 και 15-8.

Εκεί ήρθε η... "βοήθεια της αστυνομίας" απο τα χέρια της νεαρής αστυνόμου Ευαγγελίας Τσιουτσιουλή που μπαίνοντας στο παιχνίδι κατάφερε να... διαλύσει τον ανταγωνισμό. Με ένα σερί απο 7 σερβις πήγε το ματς στο 22-10 και οι μπλε πήραν την ώθηση που ήθελαν για να τελειώσουν τον αγώνα με το εκκωφαντικό 25-10.

Πλέον τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανέβηκαν στην 8η θέση και βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον για τον 2ο γύρο που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

apollongs.gr



ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΣ ΤΥΦΩΝ - Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3

17-25, 17-25, 20-25

Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια μας και εύκολη νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο τον γηπεδούχο ΑΣ ΤΥΦΩΝΑ.
Οι γυναίκες του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένες και παρα τα λίγα λάθη του 1ου σετ (που πρόσφεραν εύκολους πόντους) έπαιξαν εξαιρετικά και πήραν την άτυπη ρεβάνς απο τους περσινούς μεγάλους αντίπαλους τους. Με πίεση σε όλες τις γραμμές, τα κορίτσια της Κάσσης Ξενάκη μετέτρεψαν ένα ντέρμπι σε μάλλον ευκολη επικράτηση, καθώς ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να προβάλλει σοβαρή αντίσταση σε κανένα απο τα τρία σετ που παίχτηκαν.
Ετσι χωρίς να υστερήσει καμμία απο τις νικήτριες, το καθαρό τρίποντο έφερε την πολυπόθητη ηρεμία λίγο πριν τις γιορτές, οπλίζοντας με αυτοπεποίθηση τις μπλε αμαζόνες μας!

Επιτέλους καλά...Χριστούγεννα!


apollongs.gr


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1-3
Τα σετ: 20-25, 17-25, 27-25, 20-25.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:



































 Η επόμενη αγωνιστική:


































apollongs.gr










ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του στο τμήμα βόλεϊ με την έμπειρη προπονήτρια κ. ΚΑΣΣΗ ΞΕΝΑΚΗ.  Με πλουσιότατο βιογραφικό, η ικανή και μαχητική προπονήτρια,  έχει το δύσκολο έργο για την φετινή χρονιά να κατορθώσει μαζί με τα κορίτσια μας  την εκπλήρωση των στόχων που ο ΑΠΟΛΛΩΝ έχει θέσει.

Ο Σύλλογος εύχεται στην κυρία Ξενάκη ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα της  προσπάθεια.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η ΚΑΣΣΗ ΞΕΝΑΚΗ σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας (Τ.Ε.Φ.Α.Α) από όπου αποφοίτησε το 1989 με ειδικότητα βόλεϊ και εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.  Από το 1985 είναι προπονήτρια βόλεϊ και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει τις εξής ομάδες:

1985-1987    Προπονήτρια γυναικών στην ομάδα των  Ν. ΒΥΡΩΝΑ - Α’ ΕΣΠΑΑΑ.
1989-1998    Προπονήτρια του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα αναπτυξιακά τμήματα Κορασίδων,  Νεανίδων  (με  Πανελλήνιες διακρίσεις στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ)

1996-1997    Βοηθός προπονητή στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

1997-1998     Εργάστηκε στην Α1 γυναικών της Γαλλίας στην ομάδα USSPA ALBI VOLLEY BALL.

1999-2000    Προπονήτρια γυναικών στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Α2 Εθνική Κατηγορία όπου και πήρε το πρωτάθλημα κερδίζοντας την άνοδο  στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.  

2001-2002    Προπονήτρια γυναικών στην ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ - Α’ ΕΣΠΕΔΑ όπου πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

2003-2004    Προπονήτρια γυναικών στον  ΓΣ  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Α’ ΕΣΠΕΔΑ, όπου πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

2004-2005     Προπονήτρια γυναικών στο ΖΑΟΝ - Α2 Εθνική κατηγορία.

2006-2011    Προπονήτρια γυναικών στον ΙΩΝΙΚΟ ΝΦ. Το 2006 ανέλαβε την ομάδα στην 4η αγωνιστική (έχοντας χάσει 3  από τους  4 αγώνες) και κατάφερε να φτιάξει μία ομάδα που τερμάτισε αήττητη  για 19 συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ. Το 2007-2008 πέτυχε την άνοδο με την ίδια ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Το  2011         Επιλέχθηκε ως η καλύτερη Προπονήτρια στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών για το ALL STAR DAY VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Το  2012         Προπονήτρια γυναικών στους ΤΡΑΧΩΝΕΣ - Α1 Εθνική κατηγορία.  

Το  2013         Προπονήτρια γυναικών στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Α2 Εθνική κατηγορία.

2014-2016     Προπονήτρια γυναικών στον Α.Ο.ΠΕ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ.




Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι Προπονήτρια και υπεύθυνη στις Αθλητικές Ακαδημίες MEGARA SPORTS CLUB  -  Μορφωτικός Αθλητικός Όμιλος ΚΟΡΟΙΒΟΣ Μεγάρων. 




Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Δελτίο Τύπου




 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗ


Το Δ.Σ. του Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συναινετική διακοπή της συνεργασίας του Συλλόγου με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης Παύλο Μαναριώτη, τον οποίο  ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά του και στον οποίο εύχεται ό,τι καλύτερο στην προσωπική, οικογενειακή και αθλητική του ζωή.
Ο Παύλος Μαναριώτης συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει γνωρίσει το γυναικείο βόλεϊ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέχρι σήμερα, ενώ το ήθος, η εργατικότητα και η εν γένει συμπεριφορά του προς όλους, χωρίς εξαίρεση, υπήρξαν αντάξιες του ήθους και της ιστορίας του Συλλόγου, τον οποίο επί τρία χρόνια πιστά και σεμνά υπηρέτησε.
Η πόρτα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ  θα παραμένει πάντοτε ανοιχτή σε ανθρώπους όπως ο Παύλος Μαναριώτης.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - Α΄ΦΑΣΗ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-3 
ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ




ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ...ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ


Σε ένα ματς για γερά νεύρα το βράδυ της Δευτέρας, οι ''αμαζόνες'' του ΑΠΟΛΛΩΝΑ κατάφεραν να ... αυτοκτονήσουν κάνοντας τα εύκολα δύσκολα. Αντιμέτωπες με μία εξαιρετική ομάδα (το ήξεραν άλλωστε) την ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ κατάφεραν να βάλουν τον αντίπαλο στο καναβάτσο και την κρίσιμη στιγμή, του έδωσαν...χάρη!
Δεν εξηγείται με απλή ανάλυση το γεγονός ότι μία τόσο καλή ομάδα σαν τον χθεσινό Απόλλωνα των 2 πρώτων σετ, μπορεί μετά από τέτοια εμφάνιση να χάσει ένα παιχνίδι. 


Οι μπλε ξεκίνησαν δυνατά με την Θεολόγου να... κόβει και την Παπουτσάκη να...ράβει και κατάφεραν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού με εξαιρετικά σέρβις και υποδειγματική άμυνα και υποδοχή. Το τελικό σκορ του 1ου σετ τις αδικεί (25-19) αφού μετά το 6-6 προηγήθηκαν 14-6, 19-15 και 24 - 17 για να καταλήξουν στο τελικό 25-19.
Η πίεση στον αντίπαλο πολλαπλασιάστηκε στο 2ο σετ, με τον Απόλλωνα να πιάνει υψηλά ποσοστά και να ξεφεύγει 6-2, 12-5, 18-10 και να φτάνει στο εμφατικό 24-10. Στο σημείο εκείνο οι μηχανές έσβησαν και η ΑΕ Αμπελοκήπων προσπάθησε να μπεί στο παιχνίδι με ένα γύρισμα που έφτασε στο 24-19. Ήταν το πρώτο ανησυχητικό σημάδι ''υπολειτουργίας'' αλλά ευτυχώς ο νόμος των πιθανοτήτων λειτούργησε και έδωσε το σετ εκεί που έπρεπε να πάει (25-19).
Το 3ο σετ ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να αμύνεται, έχοντας δώσει χώρο στην δουλεμένη ομάδα των αντιπάλων του. Το σετ φάνηκε να κλείνει στην άσπρη πλευρά αφού οι ''αμαζόνες'' δεν κατάφεραν να αντισταθούν όσο έπρεπε, ή δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη να δοκιμάσουν - όπως σε μία περίπτωση συνέβη (!) -κάτι που η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας θα διαχειριστούν προσεκτικά τις επόμενες μέρες.  Η δύσκολη Β' κατηγορία είναι ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία και σε αυτήν δεν επιτρέπονται συμπεριφορές εφηβικής ανησυχίας...


Η χημεία της ομάδας διαταράχθηκε μαζί με κάποια λάθη από το σύνολο της μπλέ αρμάδας. Το σετ πέρασε στους Αμπελόκηπους με 25-15 και διακύμανση 1-6, 6-12, 14-18, 15-24 και τον Απόλλωνα να κουτσαίνει.
Το 4ο σετ ''φούντωσε'' με τους δύο αντιπάλους να μάχονται πόντο - πόντο και τον 1ο διαιτητή να γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα. Οι μπλε έφτασαν να προηγούνται με 23-19 και εκεί ο άρχοντας του αγώνα αρνήθηκε να επικυρώσει ένα εκπληκτικό σκοράρισμα της Μαργιάννας Μαβιλίδη που θα τελείωνε την υπόθεση ακουμπώντας τους 24 πόντους στην πλευρά του Απόλλωνα. Είναι δύσκολο φυσικά να εξηγήσει κανείς πώς μία τελειωμένη μπάλα μισό μέτρο μέσα στο γήπεδο... μπορεί να δοθεί άουτ!!!
Η συγκέντρωση πήγε περίπατο και αυτό περιμένει για να επανέλθει ο κάθε σωστός αντίπαλος. Ετσι και έγινε και οι Αμπελόκηποι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι κερδίζοντας ένα σετ με ένα εκπληκτικό 6-0 υπέρ τους (25-23)
Το τάι μπρεικ ήταν τυπική διαδικασία πλέον. Με τον Απόλλωνα να δυσκολεύεται να ανασάνει, η καλοδουλεμένη μηχανή του Λιγνού στάθηκε στο ύψος της και πήρε ένα ντέρμπι που θα θυμάται για πολύ καιρό!
Σε κάθε περίπτωση όμως και παρά τη φόρτιση μας σαν Απολλωνιστές, τίποτα δεν αφαιρεί το δικαίωμα απο την εξαιρετική ομάδα των Αμπελοκήπων να πανηγυρίζει έχοντας πετύχει μία ανέλπιστη, αλλά μεγάλη νίκη εκτός έδρας.


Φωτο Βαγγέλης Ζαρδής
apollongs.gr





PREGAME Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΑΜΠΕΛΚΗΠΩΝ 
ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ



2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Την ομάδα της ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ ο ΑΠΟΛΛΩΝ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 21.45 μμ στο κλειστό της Ριζούπολης. Η σημερινή αντίπαλος των κοριτσιών μας είναι μία απο τις εμπειρότερες ομάδες της Β' Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, η οποία την περασμένη περίοδο διεκδίκησε την άνοδο στην Α2 κατηγορία των γυναικών.

Η ΑΕ Αμπελοκήπων του κόουτς Λιγνού αγωνίζεται με τις Βασιλείου, Καλιαφεντάκη, Παπαμιχαήλ, Κατραμάδου, Βασιλειάδη, Αντωνίου, Κανελλοπούλου (λίμπερο), Υφαντή – Καττή (λίμπερο), Χατζηνικολάου, Κατρή, Αργυριάδη, Βουτσαρά, Βασιλακοπούλου.
Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος αντιμετώπισε νικηφόρα την ομάδα της Παλλήνης με σκορ 3-1.

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας γεμίζοντας το κλειστό της Ριζούπολης.

Φωτο απο τον πρώτο αγώνα της αντιπάλου ομάδας ΑΕ Αμπελοκήπων.

apollongs.gr




ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ πήρε την ‘’άτυπη ρεβάνς’’ από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, κερδίζοντας τον στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ Γυναικών.
Το βράδυ της Πέμπτης τα κορίτσια της ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ δεν ήταν μαχητικά απέναντι σε μία οργανωμένη αντίπαλο με εκπληκτική άμυνα. 


Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν πίεσε όσο έπρεπε και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά με ήττα 3-0 (25-22, 25-28 και 25-15).  Με λάθη στην υποδοχή και στο σέρβις, οι οργανωμένες επιθέσεις  έλειψαν και τα τελειώματα των φάσεων ήσαν υποτονικά.

Οι μπλε, που την περσινή περίοδο είχαν κερδίσει 4 φορές μία από τις πλέον βασικές αντιπάλους τους, την ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου, αποχαιρέτισαν τον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το οποίο φέτος παρουσιάζεται με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα ομάδων και απαιτήσεις.

apollongs.gr

ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΒΟΛΕΪ










Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους οτι κυκλοφόρησαν ήδη οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ του τμήματος ΒΟΛΕΪ.

Ελπίζουμε στην υποστήριξη των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας και σας καλούμε να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας για το τμήμα βόλεϊ.

Η Ανδρική ομάδα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Kατηγορίας συμμετέχοντας στον Α' Ομιλο - 1ο Υποόμιλο.

Η Γυναικεία ομάδα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Β' Εθνικής στην Περιφέρεια της ΕΣΠΑΑΑ.

Οι ομάδες Κορασίδων - Παγκορασίδων και Παίδων συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ.

apollongs.gr

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ






ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 
ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΛΕΪ

Συνεχίζεται την τρέχουσα εβδομάδα το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΠΑΑΑ με τις αναμετρήσεις του 3ου γύρου. Οκτώ παιχνίδια θα γίνουν συνολικά για να προκύψουν απο νοκ άουτ αγώνες οι 8 ομάδες του Προημιτελικού γύρου. Οκτώ (8) οι ομάδες της Β' Εθνικής και οκτώ (8)  απο χαμηλώτερες κατηγορίες διεκδικούν την πρόκριση.

Οι αγώνες μετά απο την κλήρωση το πρωί της Τρίτης 17/10/2017 έχουν ώς εξής:

Πέμπτη 21.45 γηπεδο ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Πέμπτη 21.45 γήπεδο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Παρασκευή 21.30 γήπεδο ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

Παρασκευή 21.45 γήπεδο ΠΕΥΚΗΣ
ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ - ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ

Παρασκευή 21.45 γήπεδο ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Παρασκευή 21.45 γήπεδο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ

Σάββατο 20.30 γήπεδο ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Σάββατο 21.00 γήπεδο ΣΤΡΕΦΗ
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ - ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ

apollongs.gr


Βόλεϊ Β΄ Εθνική Γυναικών





ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Ούτε ο πιό φανατικός Απολλωνιστής μπορούσε να φανταστεί οτι τα μπλέ κορίτσια θα ξεκινούσαν τόσο καλά!
Σε ένα παιχνίδι με ένα μόνο πρωταγωνιστή, οι αμαζόνες της Ριζούπολης πραγματοποίησαν μία εκπληκτική εμφάνιση και κέρδισαν την δυνατή ομάδα του Παπάγου με σκόρ 3-0.
Το 25-21 δικαιολογεί το άγχος των δύο ομάδων για την πρεμιέρα στο πρώτο σετ της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Πρωτάθλημα. Με λάθη εκατέρωθεν στην προσπάθεια για επικράτηση στο σερβίς ξεκίνησε το ταξίδι των δύο ομάδων στο φετεινό γολγοθά της Β΄ Εθνικής Γυναικών.

Ο Απόλλωνας του Παύλου Μαναριώτη όμως, ξάφνιασε γρήγορα αντιπάλους και κοινό καθώς με ντεμαράζ πήρε τις μάχες κερδίζοντας το 1ο σετ.

Κάπου εκεί φάνηκε η διαφορά ψυχολογίας των δύο ομάδων με τον Απόλλωνα να συνεχίζει αλάνθαστος έχοντας σαν αιχμή του δόρατος τις πολύτιμες Παπουτσάκη και Μαβιλίδη. Το 2ο σετ τελείωσε χωρίς αμφισβήτηση με σκόρ 25-10 και τις Θεολόγου και Λαλιώτη να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση.

Κοντά τους η Μαυροειδοπούλου με τις Μαναριώτη και Χριστίδου κέρδιζαν προσωπικές μονομαχίες και πέτυχαν άψογες εκτελέσεις.

Το 3ο σετ κύλησε με τις Βλαβιανού και Αργυρού να παίρνουν σκυτάλη και το σκορ να ανεβαίνει γρήγορα στο 24-15, εκεί όπου πλέον δεν γίνεται να χάσεις!

Το 25-18 ήρθε να επισφραγίσει μία σημαντική νίκη στην πρεμιέρα και μάλιστα εκτός έδρας, φορτώνοντας αυτοπεποίθηση την όμορφη Ελαφρά Ταξιαρχία!

Μπράβο στα κορίτσια μας ήσαν όλα άψογα!

apollongs.gr







Β΄ Εθνική Βόλεϊ: Κατηγορία Γυναικών - Α΄ Φάση

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-3

Δευ-16/10/17, 21:30 

ΑΣ Παπάγου ΑΣ Παπάγου 0 - 3 ΓΣ Απόλλων ΓΣ Απόλλων
21-25, 10-25, 18-25


ΡΟΣΤΕΡ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΛΕΪ



Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ για τη νέα περίοδο.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη είναι προγραμματισμένη η έναρξη προετοιμασίας της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ εν όψει των υποχρεώσεων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι μπλε που διατήρησαν τον βασικό κορμό της επιτυχημένης προηγούμενης σεζόν "έχασαν" τις Καραβάνα, Παπαπάνου, Παπουτσή και την νεαρή Παλαδά που θα αγωνιστούν σε άλλες ομάδες και λόγω τραυματισμού την Παπαμιχάλη.

Κατα τη διάρκεια της περιόδου μεταγραφών αποκτήθηκαν έξι (6) παίκτριες με εμπειρία στην κατηγορία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β' Εθνικής.

Το ρόστερ για το 2017-2018 έχει ως εξής:

1. Λυδία Βλαβιανού (Κεντρική)
2. Αλκηστη Αργυρού (Ακραία)
3. Εύα Λαλιώτη (Διαγώνια)
4. Ακριβή Μαναριώτη (Πασαδόρος)
5. Αργυρώ Θεολόγου (Ακραία)
6. Ελπίδα Παπουτσάκη ( Ακραία / Διαγώνια)
7. Δήμητρα Συμεωνίδη (Ακραία / Διαγώνια)
8. Λιάνα Χριστίδου (Κεντρική)
9. Μαργιάννα Μαβιλίδη (Κεντρική)
10. Θάνια Βλάχου (Λίμπερο)
11. Νάγια Μαυροειδοπούλου (Λίμπερο)
12. Ευαγγελία Τσιουτσιούλη (Πασαδόρος)
13. Μαργαρίτα Κελεπούρη (Διαγώνια)
14. Κυβέλη Βλαβιανού ( Ακραία)

Επίσης απο την ομάδα Κορασίδων προωθούνται στην γυναικεία ομάδα δύο κορίτσια με ιδιαίτερο ταλέντο οι:
15. Αννα Σδραβοπούλου (Κεντρική)
16. Ελεονώρα Σδραβοπούλου (Διαγώνια).

apollongs.gr





ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ:
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Με μία μεγάλη μεταγραφή ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ετοιμάζεται για τη μάχη της Β΄ Εθνικής!
Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία στο γυναικείο βόλεϊ με την ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ.
Η Ελπίδα που γεννήθηκε το 1986, μυήθηκε στο βόλεϊ στις ακαδημίες των γειτονικών ΙΩΝΩΝ και με την ίδια ομάδα έχει αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική.
Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε στην ομάδα του ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ όπου μάλιστα την τελευταία χρονιά πρωτοστάτησε στην άνοδο του συλλόγου στην νεοσύστατη Preleague του γυναικείου βόλεϊ.Η προικισμένη ακραία/ διαγώνια με ύψος 1.83, έχει αγωνιστεί στις μεγάλες κατηγορίες του γυναικείου βόλεϊ και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην νέα ομάδα του Παύλου Μαναριώτη.

Η μεταγραφή της αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για το βόλεϊ του Απόλλων.



''Χαίρομαι που ήρθα σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο, με καλή οργάνωση. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ τον Απόλλωνα και την παρουσία του στο Αθηναϊκό βόλεϊ. Θέλω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται'' τόνισε στις πρώτες δηλώσεις της η Ελπίδα.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ και εύχεται υγεία και επιτυχίες σε μια χρονιά που μαζί της θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την ποιο..όμορφη ομάδα της ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ!!

apollongs.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα μας.
Ο Κώστας ντύθηκε στα μπλε την περίοδο του 2010 και έκτοτε πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής των Ακαδημιών και των Κορασίδων - Παγκορασίδων της Ομάδας μας. Η προσφορά του υπήρξε μεγάλη και η προσωπικότητα του σημαντική στη συνεργασία μας.
Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στον Κώστα Γεωργίου καλή επιτυχία στην νέα του προσπάθεια και τονίζει ότι οι πόρτες του Απόλλωνα θα παραμένουν ανοικτές για κάθε περίπτωση που θα επιλέξει την επιστροφή του! Οι αθλητές - προπονητές με τα προσόντα και το ήθος του Κώστα Γεωργίου, αποτελούν προϋπόθεση επιδίωξης συνεργασίας για τον Γ.Σ Απόλλωνα Σμύρνης.


ΜΙΜΗΣ ΣΑΣΑΤΗ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή ΜΙΜΗ ΣΑΣΑΤΗ για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που επέλεξε να αγωνιστεί.
Ο Μίμης υπήρξε παράδειγμα αθλητού στην ομάδα μας και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι για πάντα ανοικτές, εάν στο μέλλον επιθυμήσει οποιαδήποτε συνεργασία μαζί μας!


ΑΤΑΜ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί τον αθλητή ΑΤΑΜ ΤΣΑΛΙΚΙΑΝ για την προσφορά του στην ομάδα μας την τελευταία περίοδο και του εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που επέλεξε να αγωνιστεί.
Ο Άταμ που επέλεξε να υποστηρίξει καλύτερα την επαγγελματική του καριέρα καθώς είναι και άριστος μουσικός, έναντι του βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας, όποια στιγμή το επιθυμήσει!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ 

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ για την προσφορά της στην ομάδα μας και της εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που διάλεξε να συνεχίσει!

 ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ 

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί την ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ για την προσφορά της στις δύο συνεχόμενες ανόδους της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.
Ευχόμαστε στην Ελεάννα καλή επιτυχία στην ομάδα που διάλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται!

apollongs.gr


Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας στη γυναικεία ομάδα βόλει, με την αθλήτρια ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ





Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας στη γυναικεία ομάδα βόλει, με την αθλήτρια ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Η Δήμητρα αγωνίζεται ώς ακραία και διαγώνια, έχει ύψος 1.83 εκ και γεννήθηκε το 1992.
Είναι φοιτήτρια της σχολής Ναυπηγών μηχανικών του ΕΜΠ.
Ξεκίνησε το βόλει απο τον ΑΣ ΙΩΝΙΚΟ ΝΦ και αγωνίστηκε με επιτυχία στον Πανελλήνιο, στην Αγ.Παρασκευή, στην Αρτεμη Κορυδαλλού και στον ΓΣ Χαλανδρίου. Εχοντας εμπειρία από τις 'ψηλές' κατηγορίες του γυναικείου βόλει, θα αποτελέσει ένα ισχυρό ατού για την ομάδα μας.
Η Διοίκηση του Απόλλωνα εύχεται καλή χρονιά στην Δήμητρα, υγεία και επιτυχίες.


apollongs.gr


Νές μεταγραφές στο Τμήμα του Γυναικείου Βόλεϊ 
του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης



Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Π. Καταβέλος
 με τις νέεςμεταγραφές της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.




Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας στην ομάδα βόλει γυναικών με τις αθλήτριες ΒΛΑΧΟΥ ΘΑΝΙΑ και ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΛΙΑΝΑ.
Η Θάνια αγωνίζεται ώς ακραία και λίμπερο και την φετεινή περίοδο θα αγωνιστεί ώς λίμπερο. Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε ως ακραία στην γειτονική ομάδα του ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. Ειναι αστυνομικός στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1989 και στην ομάδα μας εχει αγωνιστεί πάλι την περίοδο 2007-2008.
Η Λιάνα αγωνίζεται ως κεντρική και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στην γειτονική ομάδα της ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ. Ειναι αξιωματικός της Αεροπορίας, 30 ετών, μέλος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, έχοντας κερδίσει την 5η θέση με την Εθνική ομάδα του Ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004.
Στην καριέρα της στην ρυθμική γυμναστική, εχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2002 και την 2η θέση στο Πανευρωπαικό. Το βόλει όμως υπερίσχυσε και την κέρδισε!
Η διοίκηση του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ εύχεται στις αθλήτριες καλή επιτυχία και νίκες με την ομάδα μας, αλλά πριν απο όλα υγεία και δύναμη στη νέα τους προσπάθεια".



apollongs.gr




Ανανέωση της συνεργασίας  στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών με τον προπονητή κ. Παύλο Μαναριώτη



Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ενημερώνει οτι ανανέωσε την συνεργασία του στην ομάδα Βόλλευ Γυναικών με τον προπονητή κ. Παύλο Μαναριώτη και για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Παύλος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατόρθωσε να οδηγήσει το γυναικείο τμήμα σε άνοδο, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Συλλόγου μας, ξεκινά σε λίγες μέρες το σχεδιασμό της νέας περιόδου.
Θα προγραμματιστούν δοκιμές νέων κοριτσιών που μαζί με τον υπάρχοντα βασικό κορμό της ομάδας, θα αποτελέσουν το νέο ρόστερ των μπλέ αμαζόνων.

apollongs. gr











ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1-3

Προβάδισμα στα Play off για την ομάδα μας με 2-1 δίνει η μεγάλη χθεσινή νίκη μέσα στο γήπεδο της Νίκης Αμαρουσίου


Τα σετ 18-25, 27-25, 24-26 και 21-25 φανερώνουν την μεγάλη μάχη που έγινε και κράτησε δυόμισυ ώρες στο κατάμεστο κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου.

Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση απο τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη (ίσως η καλύτερη φέτος στο σύνολο παιχνιδιού) που κατέληξε Πύρρεια αφού ο Απόλλωνας είχε την ατυχία να δεί την Χριστίνα Παπαμιχάλη να τραυματίζεται σοβαρά στο τελείωμα του 1ου σετ!

Μάλιστα ο τραυματισμός της συνέβη την ώρα που κέρδιζε τον 24ο πόντο με καθαρό τελέιωμα απο τη θέση 2. Ένα στραβοπάτημα μετά απο πολλή ένταση και το κακό έγινε. Το περιστατικό σοκάρισε τα κορίτσια του Απόλλωνα και χρειάστηκε πάνω απο ένα σετ για να συνέλθουν.

Το δεύτερο σετ που έμοιαζε χαμένο, κυνηγήθηκε απο τις μπλε αλλά στο 25-25 δύο λάθη έδωσαν την ισοφάριση στην γηπεδούχο ομάδα.
Ευτυχώς η ΄Αλκηστη Αργυρού που αντικατέστησε την Χριστίνα Παπαμιχάλη, ανέβασε σταδιακά απόδοση και η ''πολυτέλεια'' του πλουραλισμού στην επίθεση απο την πλευρά του Απόλλωνα ήταν γεγονός!

Με την Ακριβή Μαναριώτη σε μεγάλη μέρα να μοιράζει επιδέξια, η Λυδία Βλαβιανού ήταν ο κρυφός άσσος των κοριτσιών του Απόλλωνα καθώς πραγματοποιώντας το καλύτερο της παιχνίδι μέσα στη χρονιά, κέρδισε όλες τις μάχες στην επίθεση και έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη νίκη.
Κοντά της η Αργυρώ Θεολόγου που έκοβε - έραβε απο όλες τις θέσεις, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα της να πετύχει το αποτέλεσμα.

΄Ομως ο Απόλλωνας κέρδισε χθές γιατί δεν υπήρχε καμμία παίκτρια σε υστέρηση απόδοσης. Η Εύα Λαλιώτη πήρε το βάρος στο ξεκίνημα με θεαματικά τελειώματα, η Χριστίνα Παπαμιχάλη όσο έπαιξε ήταν άψογη, η Ελεάννα Καραβάνα ήταν και πάλι ο 'πύργος' του Απόλλωνα και φυσικά ένα ακόμα μυστικό ήταν η απόδοση της Νάγιας Μαυροειδοπούλου στην υποδοχή.

Εξαιρετική και η 'μικρή' Ελένη Παπουτσή με σίγουρα πατήματα και επιδεξιότητα στην άμυνα -υποδοχή. Αυτός ο Απόλλωνας δεν ήταν δυνατόν να χάσει, όποιο παιχνίδι και να έπαιζε χθές!


Μπράβο στα κορίτσια μας που με προσοχή και συγκέντρωση θα ξεσηκώσουν το κλειστό της Ριζούπολης το βράδυ της Δευτέρας στην καθοριστική επόμενη μάχη!

apollongs.gr
==================================================================

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΕΝΑΡΞΗ PLAY OFF ΕΣΠΑΑΑ - ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πρώτος αγώνας της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ προγραμματίστηκε για την ΠΕΜΠΤΗ 6/4/2017 ΩΡΑ 20.30μμ στο Κλειστό γήπεδο ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με αντίπαλο την ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

Ο δεύτερος αγώνας προγραματίστηκε για την ΔΕΥΤΕΡΑ 10/4/2017 ΩΡΑ 21.30μμ στο Κλειστό της ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ.

Ο τρίτος αγώνας (εφ όσον απαιτηθεί) προγραμματίστηκε για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/4/2017 ΩΡΑ 20.30μμ στο Κλειστό γήπεδο ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

apollongs.gr









ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-0
ΑΣ ΤΥΦΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-0
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΔΗΜ 3-0

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή με τον Τυφώνα να παίρνει κεφάλι με 49 βαθμούς μετά την καθαρή νίκη εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Αμαρουσίου (25-21, 28-26, 25-23).

Η βαθμολογία μετά από 20 αγώνες:

ΑΣ ΤΥΦΩΝ 49
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 48
ΓΣ. ΑΠΟΛΛΩΝ 47
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙ 42
-------------------------
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 36
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΔΗΜ 35

Απομένουν 2 αγωνιστικές για το τέλος της 1ης Φάσης και την έναρξη των Play Off.

Φωτο Β. Ζαρδής
apollongs.gr



  

 Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ



Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ που έφυγε απο τη ζωή μετά απο μάχη με την επάρατο νόσο.

Εκφράζουμε επίσης τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στον Σύλλογο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ του οποίου η κυρία Ευγενία υπήρξε ηγέτης και Πρόεδρος.


Η εκλειπούσα είχε διατελέσει μέλος και ειδική γραμματέας του ΔΣ της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΠΑΑΑ. Και δεν ήταν μόνον αυτά. Αποστρέφονταν τους τίτλους και τα ουφίτσια. Ήταν μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής με ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα του βόλεϊ αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της στους αγώνες των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας του Σαββατοκύριακου (18-19/3). Είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει στη μνήμη της.

Η Ευγενία Παπαγεωργίου ήταν σύζυγος του εισαγγελέα Εφετών Σωτήρη Μπάγια ο οποίος πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή με αναπάντεχο τρόπο. Η περίπτωση του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του οφείλονταν σε καλαζάρ. Ηταν μία σπάνια περίπτωση που κόστισε την ζωή σε έναν άνθρωπο που δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας. Ο θάνατος του συζύγου της είχε συγκλονίσει και την ίδια η οποία ήδη έδινε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Όσοι την είχαν γνωρίσει θαύμαζαν τη δύναμη της, την αισιοδοξία της και τον αλτρουσιμό της.
Μέχρι και τις τελευταίες ώρες η Παπαγεωργίου ήταν μέσα στα κοινά του ΑΟ Παλλήνης και είναι κοινό μυστικό πως για τις ανάγκες του συλλόγου και των αθλητών δαπάνησε το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής της περιουσίας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει...

 ΤΟ ΔΣ
ΤΟΥ  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ








ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - 
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-3

Τα σετ: 25-22, 24-26, 26-28, 14-25

Στους 44 βαθμούς ανέβηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, μετά την εκτός έδρας σημαντική νίκη στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου. Ένα αποτέλεσμα που κλειδώνει την συμμετοχή του Γ.Σ Απόλλωνα στα play off, αφού ήρθε απέναντι στον βασικό διεκδικητή για την είσοδο στην τετράδα.

Το 3-1 βάζει την ομάδα μας στην 3η θέση της βαθμολογίας και αφήνει τον Άγιο Δημήτριο στην 5η με 35 βαθμούς ενώ απομένουν μόνο τρεις αγωνιστικές για το τέλος της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ. Απομένουν οι αναμετρήσεις μας με Ο.Π.Ε Χαλκίδος (εντός), Γ.Σ Κορωπίου (εκτός) και Α.Ο Καρέα (εντός).

Τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη προηγήθηκαν στο πρώτο σετ με 15-10 αλλά στη συνέχεια με λάθη παραδόθηκαν στους γηπεδούχους που μπόρεσαν να αντιδράσουν και να πάρουν το σετ με σκορ 25-22.

Μάχη έγινε στο 2ο σετ διάρκειας 25 λεπτών, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε σωστά ισοφάρισε με 22-22 και πήρε το σετ με 24-26 ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.


Το 3ο σετ ξεκίνησε με τις μπλε αμαζόνες να προηγούνται, η μάχη κορυφώθηκε και οι επιθετικές αντιδράσεις των κοριτσιών μας βελτιώθηκαν. Η Εύα Λαλιώτη πήρε το παιχνίδι πάνω της και με καθοριστικά σερβις και επιθέσεις χάρισε το σετ στην ομάδα μας με το οριακό 26-28 υπέρ μας.

Στο 4ο σετ οι αντιδράσεις των γηπεδούχων περιορίστηκαν, ο καλός Απόλλωνας επανήλθε και το παιχνίδι τελείωσε εύκολα με σκορ 14-25 προσθέτοντας ένα καθαρό και ουσιαστικό τρίποντο μετά από ένα σημαντικό ντέρμπι στη φαρέτρα του Γ.Σ Απόλλωνα Σμύρνης.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Π.Μαναριώτης): Μαναριώτη, Λαλιώτη, Βλαβιανού, Καραβάνα, Παπαμιχάλη, Θεολόγου, Μαυροειδοπούλου (λ), Αργυρού, Παπουτσή, Παλαδά, Κελεπούρη, Παπαπάνου (λ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Νικολακόπουλος): Κουτροπούλου, Ζαρκαδά, Μηνά, Βροντάκη, Σπηλιωτοπούλου, Χαραλαμποπούλου Τσιμηλά, Κατσαμά, Λάμπου, Λουκά (λ).


apollongs.gr







ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ 3-0

25-9, 25-13, 25-16

Μία ακόμα εύκολη νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα της Νήαρ Ηστ.
Τρίποντο που συνδιάστηκε με μία εξαιρετική εμφάνιση απο τις μπλε αμαζόνες που επαιξαν ώριμα και δυνατά.

Με απόλυτα πετυχημένη λειτουργία απο το κέντρο (Καραβάνα, Βλαβιανού) και καταιγιστική την Λαλιώτη στο σερβις και τη διαγώνια θέση, τα πάντα έδειξαν πιο εύκολα ειδικά στο 1ο σετ. Η πολύ καλή υποδοχή έδωσε την ευκαιρία στην Μαναριώτη να οργανώσει την επίθεση απο όλες τις θέσεις και το πρόσημο απέβη απόλυτα θετικό και για τις ακραίες Παπαμιχάλη και Θεολόγου.

Θετική και ελπιδοφόρα εμφάνιση απο τις νεαρές Παλαδά και Παπουτσή και καταλυτικοί για την εκβαση του τρίτου σετ οι προσωπικοί πόντοι της Κελεπούρη.

Η συνέχεια θα δοθεί για την πιο όμορφη ομάδα του Απόλλωνα στην εκτός εδρας αναμέτρηση τους την προσεχή εβδομάδα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου.
Η βαθμολογία:

















apollongs.gr




21/2/2017
ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-1



Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης γνώρισε την ήττα στα Γλυκά Νερά από την ομώνυμη ομάδα με 3-1 σετ.


 Βαθμολογία:
                                                                                    

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 


















 Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:



















Από Γιώργο Αγγελάκη





 13/2/2017








Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟ ΒΑΡΗΣ 3-0 
στο βόλεϊ γυναικών
  
 Φωτορεπορταζ απο Βαγγέλη Ζαρδή

Εύκολη νίκη για τις μπλε αμαζόνες στην εντός εδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Βάρης.

Με πολύ καλές τις Αργυρού και Λαλιώτη, οι μπλέ τελείωσαν το πρώτο σετ με 25-12 σε 19 λεπτά.
Η καλή λειτουργία συνεχίστηκε και στο 2ο σετ με την Θεολόγου να παίρνει τη σκυτάλη και την Παπαπάνου στο λίμπερο να κάνει άψογη υποδοχή. Το σετ τελείωσε σε 17 λεπτά με σκορ 25-8.
Οι αλλαγές δημιούργησαν μια μικρή δυσλειτουργία στο 3ο σετ και ο αντίπαλος προηγήθηκε με 10-5. Εκεί η ομάδα μας ανασυντάχθηκε και επανήλθε ισοφαρίζοντας 10-10.
Στη συνέχεια και ελέγχοντας το παιχνίδι ο Παύλος Μαναριώτης έδωσε χρόνο σε όλα τα κορίτσια της ομάδας και το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 25-20 σε 23 λεπτά.
Καθαρό τρίποντο για τον Απόλλωνα που τον φέρνει ακομα πιο κοντά στην διαδικασία των play off.


Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:





Η Βαθμολογία:


apollongs.gr

 7/9/2017







ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ


Ηττα στο ται μπρέικ με 3-2, για την γυναικεία ομάδα του Γ.Σ Απόλλωνα το βράδυ της Δευτέρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νίκη Αμαρουσίου.

Η κορυφή απο χθές ανήκει στην ομάδα του Αμαρουσίου αφού οι μπλε αμαζόνες δεν μπόρεσαν να αντέξουν στην διαδικασία του 5ου σετ. Το παιχνίδι ικανοποίησε τους θεατές που γέμισαν το κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου, παρά τα κάποια λάθη απο τις δύο ομάδες που οφείλονται πρωτίστως στο άγχος του αγώνα.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε δυναμικά και πήρε το πρώτο σετ με σκορ 25-16, έχασε το δεύτερο παρά την προσπάθεια και επανήλθε κερδίζοντας με το κουραστικό σκόρ 30-28 το τρίτο σέτ.
Στο τέταρτο σετ η αδυναμία της ομάδας μας να τελειώσει φάσεις κόστισε την ισοφάριση, με την Νίκη Αμαρουσίου να παίρνει την ψυχολογία του παιχνιδιού.
Στο πέμπτο σετ το σκορ πήγε μέχρι το 8-7 πόντο με πόντο, αλλα στην επανάληψη τα λάθη της ομάδας μας κόστισαν τον ένα βαθμό και το παιχνίδι πέρασε στον αντίπαλο με σκορ 15-7.

Η Νίκη Αμαρουσίου παρέμεινε μόνη στην κορυφή με 36 βαθμούς, με τις μπλέ να ακολουθούν στους 35 και τον Τυφώνα στην τρίτη θέση με 34 να οργανώνει την αντεπίθεση του. Στην τέταρτη θέση το Κορωπί με 31 βαθμούς που έχασε χθές με σκορ 3-1 απο την ΟΠΕ Χαλκίδας.



Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

 
















apollongs.gr


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΤΥΦΩΝ  1-3




Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:























 Βαθμολογία:















Από Γιώργο Αγγελάκη





ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ - 

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1-3

Τα σετ: 16-25, 13-25, 25-19, 16-25

Στο μήνα των ντέρμπι μπαίνει από την ερχόμενη εβδομάδα ο Απόλλωνας με παρακαταθήκη τους 34 βαθμούς και την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Μία θέση που διατηρεί για ένα περίπου γύρο δικαιωματικά.
Το βράδυ της Πέμπτης οι μπλε αμαζόνες παρουσίασαν πάλι το επιθετικό τους πρόσωπο αλλά με εξάρσεις στην απόδοση τους. Απέναντι σε μία ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική της θέση, ξεκίνησαν το 1ο σετ δίνοντας χώρο στον αντίπαλο που κράτησε μέχρι το 8-8.
Από εκεί και μετά ο Απόλλωνας ανέβασε απόδοση με τις ακραίες Παπαμιχάλη, Θεολόγου σε καλή μέρα και τις Λαλιώτη, Βλαβιανού άψογες, τελειώνοντας το 1ο σετ με 25 -16.

Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Απόλλωνα απλά εξαφάνισαν τον αντίπαλο καθώς με εξαιρετικό σέρβις και την Αργυρού ακαταμάχητη, προηγήθηκαν 2-0 με το δυναμικό 25-13.
Στο 3ο σετ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να σβήσει τις μηχανές, καθώς τα συνεχόμενα λάθη έδωσαν χώρο στον Καρέα για όνειρα νίκης.Το σετ χάθηκε χωρίς μάχη παρά το 19 -25 με τον Παύλο Μαναριώτη προβληματισμένο.

Ευτυχώς η ηρεμία επανήλθε στο 4ο και τελευταίο σετ με τις μπλε να συνέρχονται και να τελειώνουν το παιχνίδι με ασφυκτική επίθεση, εξαιρετικό σέρβις και δυνατές άμυνες.

Καθαρό τρίποντο λοιπόν με τον Απόλλωνα να συνεχίζει αισιόδοξος με μία εντός έδρας δυνατή αναμέτρηση την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς υποδέχεται την φιλόδοξη ομάδα του Τυφώνα. 

H βαθμολογία


apollongs.gr






ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ
ΟΦ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3



Τα σετ: 18-25, 10-25 , 23-25
.

Εκτός έδρας τρίποντο για τα κορίτσια του Απόλλωνα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής ημέρας με αντίπαλο την ομάδα του Γέρακα.

Στο πανέμορφο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο της ομώνυμης ομάδας, οι μπλε έπαιξαν εξαιρετικά απο την αρχή, μέ όλες τις επιθετικές αιχμές σε καλή μέρα.

Η Λυδία Βλαβιανού και η Εύα Λαλιώτη πήραν τις μάχες του φιλέ και κοντά τους η Αργυρώ Θεολόγου. Η λειτουργία της ομάδας επιασε ψηλά ποσοστά ειδικά στο 2ο σετ και το τρίποντο ήρθε εύκολα.

Η χαλάρωση στο 3ο σετ ήταν φυσιολογική, αλλά όπου χρειάστηκε τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη αντέδρασαν δυναμικά.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ:
Μαναριώτη, Λαλιώτη, Παπαμιχάλη , Θεολόγου, Βλαβιανού, Καραβανα, Μαυροειδοπούλου, Παπαπάνου, Αργυρού, Παλαδά, Παπουτσή, Μόκα.



apollongs.gr









ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ 3-1

Το σύνδρομο...του κουραμπιέ δεν χτύπησε τελικά τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ! 
Η παρατεταμένη διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των εορτών, σε συνδιασμό με την αναβολή του αγώνα της περασμένης Δευτέρας, λίγο έλειψε να στοιχίσει στην ομάδα των γυναικών. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που συμβαίνει σε πάρα πολλές ομάδες, μετά από μεγάλη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.
Η νίκη απέναντι στην ομάδα της Σχολής Μωραϊτη με σκορ 3-1 κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, αλλά σημασία έχει ότι κατακτήθηκε προσθέτοντας ένα επαγγελματικό τρίποντο στην βαθμολόγηση της ομάδας μας. Τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη δεν μπόρεσαν να κρατήσουν συνεχή υψηλό ρυθμό, όμως το γεγονός ότι είναι καλύτερη ομάδα φάνηκε στο γήπεδο και τελικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους.

Τα σετ: 25-19, 25-27, 25-10 και 25-21. Η κορυφή φέρνει τον Απόλλωνα να συνεχίζει πρώτος με 28 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.
Τα πατήματα θα βρεθούν στη συνέχεια και με λίγη προσοχή η καλή απόδοση θα έρθει. 
Μπράβο κορίτσια!

apollongs.gr





ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ



Αρχή των υποχρεώσεων των Γυναικών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τον 2ο γύρο του τοπικού Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.
Το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου στο κλειστό της Ριζούπολης, οι μπλε αμαζόνες αντιμετωπίζουν την ομάδα του ΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ.

Η αντίπαλος ομάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς έχοντας 3 νίκες και 7 ήττες σαν απολογισμό για τον 1ο γύρο.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς (όσους και η ομάδα του Τυφώνα) αλλά με ένα αγώνα λιγότερο. Εκκρεμεί η εκτός έδρας αναμέτρηση στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής ημέρας του 1ου γύρου, με αντίπαλο τον ΑΟ Καρέα που αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21.45 μ.μ.


apollongs.gr



ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ με τον ΑΟ ΚΑΡΕΑ λόγω καιρικών συνθηκών.

apollongs.gr





Το κοινωνικό πρόσωπο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενίσχυσαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ

Βασισμένο σε μία ιδέα της περσινής αρχηγού της ομάδας μας ΙΩΑΝΝΑΣ ΖΟΥΒΕΛΟΥ, το σχέδιο της παράδοσης ενός πακέτου βοήθειας στα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ, υλοποιήθηκε χθές από την τωρινή αρχηγό της ομάδας μας ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΚΑ.
Χθές λοιπόν, η αρχηγός μας παρέδωσε ένα σημαντικό πακέτο με παιχνίδια και ρούχα στο ''σπίτι'' της ΚΙΒΩΤΟΥ, προΪόν της πρωτοβουλίας των κοριτσιών της ομάδας μας!
Η προσφορά ανταμοίφθηκε με σχετική επιστολή του πάτερ Αντώνη αλλά πρωτίστως με την ικανοποίηση των κοριτσιών μας για τη σημαντική αυτή ενέργεια, που ολοκληρώθηκε από τις ίδιες οικονομικές τους δυνάμεις, με σχετική βοήθεια και από τον Σύλλογο μας.



KΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ!!!

Μπράβο ΚΟΡΊΤΣΙΑ πάντα τέτοια!

apollongs.gr



Συνέντευξη:
Η διαγώνια της γυναικείας ομάδας βόλει 
ΕΥΑ ΛΑΛΙΩΤΗ στο 105,5



Η διαγώνια της γυναικείας ομάδας βόλει ΕΥΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ απο την συχνότητα των 105,5, σε ζωντανή συνέντευξη στην εκπομπή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ.
Η ΕΥΑ αναφέρθηκε στην οικογενειακή ατμόσφαιρα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την υποστήριξη και ευχήθηκε να κατακτηθεί η άνοδος !


apollongs.gr


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ
23-12-2016

Υψηλές… πτήσεις από τα κορίτσια του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης»

Οργάνωση, δουλειά, ομαδικό πνεύμα, ταλέντο. Τα συστατικά που συνήθως φέρνουν την επιτυχία σε κάθε συλλογικό άθλημα και τα οποία αποτελούν τα… αίτια της διαρκούς ανόδου  των τμημάτων βόλεϊ του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης».
Η σωστή δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη αποτυπώνεται και στην εξαιρετική πορεία που διαγράφει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της «ελαφράς ταξιαρχίας», η οποία μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑA αποχαιρετά το 2016 ευρισκόμενη στην 1η θέση της κατάταξης, με έναν βαθμό διαφορά από τη δεύτερη ομάδα του ΑΣ Τυφώνα.
Οι υψηλές… πτήσεις των κοριτσιών, μόλις μία σεζόν μετά την επίτευξη της ανόδου στην Τοπική Κατηγορία, οδηγούν τον Απόλλωνα εκ νέου σε πορεία πρωταθλητισμού. Ένας στόχος, αυτός της 2ης διαδοχικής ανόδου, που τέθηκε σιωπηλά στην αρχή της σεζόν, αλλά πλέον δεν… κρύβεται.
Φροντίζουν να διατρανώνουν πως γι’ αυτόν παλεύουν με τις εμφανίσεις τους εντός γηπέδου ο προπονητής και πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας Παύλος Μαναριώτης και οι παίκτριές του.
Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, μια οικογένεια, ό,τι ακριβώς, δηλαδή, πρεσβεύει ο Απόλλων, «μάχονται» για την πραγματοποίηση του ονείρου, που δεν είναι άλλο από τον προβιβασμό στη Β΄Εθνική. 
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ… δρόμο, αλλά τα κορίτσια της «ελαφράς ταξιαρχίας» - το καλοκαίρι ο ΓΣ φρόντισε να κρατήσει το βασικό κορμό και ταυτόχρονα να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές - και ο προπονητής τους, έχουν αποφασίσει να πετύχουν. Το αναφέρουν στις δηλώσεις τους, που θα διαβάσετε παρακάτω, και στις οποίες κοινές συνισταμένες είναι η πίστη στις δυνατότητές τους και η ικανοποίηση για την ύπαρξη των απαραίτητων… συστατικών (πλην, βεβαίως, του ταλέντου):
Του καλού κλίματος και της στήριξης από διοίκηση και φιλάθλους.



ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
«Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία των κοριτσιών μας, αποφασίσαμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν ισχυρότεροι στο νέο Πρωτάθλημα στη μεγαλύτερη κατηγορία. Προσπαθήσαμε να πλαισιώσουμε την ομάδα με νέο έμπειρο ρόστερ κρατώντας τον βασικό κορμό ίδιο.
Η ομάδα λοιπόν φέτος είναι πιο ώριμη κι έχει περισσότερη εμπειρία. Έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια και στις ικανότητές τους. Προσπαθώ να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στα παιχνίδια. Έχω την πεποίθηση ότι με τη σκληρή δουλειά μας και λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία»!


ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΚΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ  (Αρχηγός της ομάδας)
«Ο Απόλλωνας είναι ιστορία και η ιστορία αυτή δίνει ώθηση και αίσθημα ευθύνης σε όλους τους αθλητές να πάνε τον Απόλλωνα στην κορυφή. Αυτός είναι και ο στόχος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και φέτος.
Είμαστε καινούργια ομάδα στην κατηγορία, οπότε η φετινή σεζόν ξεκίνησε με αρχικό στόχο να παίζουμε καλό βόλεϊ και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Φτάνοντας λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου και όντας στην πρώτη θέση της κατάταξης,  μπορώ να πω ότι πλέον στόχος είναι η άνοδος.
Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για τις συναθλήτριες μου γιατί είναι όλες γεμάτες όρεξη για δουλειά και συνεχή βελτίωση και το κλίμα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό εντός και εκτός γηπέδου. 
Για το νέο έτος να ευχηθώ σε όλους υγεία πρώτα από όλα, κάθε ευτυχία και πάντα επιτυχίες»!
ΑΚΡΙΒΗ ΜΑΝΑΡΙΩΤΗ - ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
«Η φετινή χρονιά δείχνει να είναι ιδανική. Όλα τα κορίτσια προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας.  Είμαστε αρκετά δεμένες, υπάρχει συνεργασία και πολλή όρεξη για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι ή άνοδος στην Β’ Εθνική. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, δηλαδή κρατήσουμε το ωραίο κλίμα που υπάρχει και την σκληρή δουλειά, θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα»!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ - ΑΚΡΑΙΑ 
«Διανύουμε μια εξαιρετική ως τώρα χρονιά στον Απόλλωνα Σμύρνης, με πολύ καλό κλίμα εντός και εκτός γηπέδου, με τη διοίκηση τον προπονητή μας και όλους τους ανθρώπους της ομάδας να είναι η ομπρέλα που μας προστατεύει και μας στηρίζει σε κάθε αποτέλεσμα, πράγμα που δυναμώνει κι άλλο το θετικό κλίμα.
Δουλεύουμε, κοπιάζουμε κι ελπίζουμε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα αποδείξει πως η δουλειά, η αφοσίωση, ο κοινός στόχος και η στήριξη του συλλόγου είναι απαραίτητα συστατικά τα οποία αποτελούν μια υγιή ομάδα! 
ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Είναι μια χρονιά με ανεβασμένο τον πήχη και οι προσδοκίες της ομάδας είναι μεγάλες. Βρισκόμαστε στη πρώτη θέση και όχι άδικα, με σκοπό να τερματίσουμε σε αυτήν. Το ηθικό της ομάδας κλιμακώνεται σε κάθε αγώνα γιατί διοίκηση και φίλαθλοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας.  Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σοβαρή και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να μας ανταμείψει»!
AΛΚΗΣΤΗ ΑΡΓΥΡΟΥ - ΑΚΡΑΙΑ
«Φέτος η διοίκηση του συλλόγου με την τεχνική ηγεσία έχουν συγκεντρώσει ένα πολύ καλό υλικό από έμπειρες παίκτριες σε συνδυασμό με κάποιες από τις περσινές αθλήτριες.
Στόχος της ομάδας είναι το ποιοτικό βόλεϊ και η άνοδος στην Β Εθνική. Σε ότι αφορά εμένα, θα προσπαθήσω και πάλι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ώστε να βρεθεί το γυναικείο βόλεϊ του Απόλλωνα στην παραπάνω κατηγορία»!
ΕΥΑ  ΛΑΛΙΩΤΗ - ΔΙΑΓΩΝΙΑ
«Ως παίκτρια του Απόλλωνα οι φιλοδοξίες μου συγχρωτίζονται με αυτές της ομάδας. Προσβλέπουμε στην άνοδό μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μια ομάδα που οι περισσότερες έχουμε παίξει μαζί, οπότε το κλίμα είναι πολύ οικείο και θα μας βοηθήσει να παίζουμε με πάθος.
Έχουμε πολύ καλό υλικό και φυσικά το σημαντικότερο την υποστήριξη του συλλόγου και των φιλάθλων μας.  Βλέπουμε ψηλά, στοχεύουμε στην άνοδο»!
ΛΥΔΙΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ 
«Μετά από τρία χρόνια επέστρεψα στον Απόλλωνα, πιστεύοντας ότι η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε είναι ικανή για μια πετυχημένη χρονιά. Πράγματι η συνεργασία μεταξύ αθλητριών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης είναι άψογη και δίνει την δυνατότητα στην ομάδα μας να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β Εθνική. 
Εγώ από την πλευρά μου δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και είμαι βέβαιη ότι ο Απόλλωνας μας θα τα καταφέρει»!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ - ΛΙΜΠΕΡΟ
«Πιστεύω ότι έχουμε μια ικανότατη ομαδάρα που θα φτάσει άνετα στο στόχο που τέθηκε από τον σύλλογο. Αρκεί να το πιστέψουμε και να παίξουμε σωστά το άθλημα που αγαπάμε όλες, μία - μία ξεχωριστά και όλες σαν ομάδα. Εγώ προσωπικά θα βοηθήσω οπουδήποτε και αν χρειαστεί και ζητηθεί»!
ΝΑΓΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΙΜΠΕΡΟ
«Θεωρώ ότι η ομάδα έχει μια πολύ καλή πορεία ως τώρα, όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία γιατί υπάρχει πολύ καλό κλίμα, οικογενειακό θα έλεγα.
Η προσπάθεια που γίνεται είναι συνολική από τη διοίκηση, τον προπονητή και τις παίκτριες, οπότε οι στόχοι φαντάζουν εφικτοί όταν υπάρχει τόση στήριξη. Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα»!



ΚΥΒΕΛΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ - ΑΚΡΑΙΑ
«Στον Απόλλωνα αγωνίζομαι για πρώτη φορά σαν διαγώνιος - ακραία.  Είναι μια ομάδα μονταρισμένη που έχει βλέψεις για πρωταθλητισμό. Είμαι έτοιμη να βοηθήσω όσο μπορώ και είμαι βέβαιη ότι το τέλος της σεζόν θα μας βρει στην Β’ Εθνική»!
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΑΔΑ – ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ (η μικρή της ομάδας, 17 ετών)
«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα ότι ο Απόλλωνας με εμπιστεύτηκε. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης γι’ αυτό, καθώς και τον προπονητή κύριο Νικολάκη που με πρότεινε. Δουλεύω σκληρά και κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι.  Προσωπική μου φιλοδοξία είναι να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ με την εμπειρία που έχω ως 17χρονη.
Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Β’ Εθνική. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με διαφορές στις ηλικίες, αλλά όλες πολύ δεμένες μεταξύ μας, πράγμα πολύ σημαντικό. Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ πως με σκληρή δουλειά, πίστη, θέληση, υπομονή, επιμονή και όχι απογοήτευση οι κόποι μας θα ανταμειφθούν»!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ - ΕΦΟΡΟΣ
«Η φετινή ομάδα αποτελεί στην ουσία τη συνέχεια της περυσινής ομάδας, με επιλεγμένες προσθήκες ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας. Προσωπικά είχα την ευτυχία να ζήσω από κοντά την άνοδο της ομάδας πέρυσι και έχω τη χαρά να ζω από κοντά, την πολύ
καλή πορεία που διαγράφει η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα.
Μαζί με τον Δημήτρη Αθανασέκο που αποτελεί την «ψυχή» του τμήματος βόλεϊ, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στον προπονητή και τα κορίτσια, να επιλύουμε κάθε τους πρόβλημα, και να φροντίζουμε να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε να δουλεύουν με όρεξη και συγκέντρωση για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Παράλληλα προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στις αθλήτριες μας την αγάπη για τον Απόλλωνα, που αποτελεί για μας τρόπο ζωής, να μεταδώσουμε τις αρχές και τις αξίες του Συλλόγου, και να τις εντάξουμε στο οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει τον Απόλλωνα.
Το γεγονός ότι το γυναικείο τμήμα λειτουργεί σαν οικογένεια και τα κορίτσια δείχνουν να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, αποτυπώνεται νομίζω στην αγωνιστική τους πορεία και τα αποτελέσματα. Αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους μας και τον καλύτερο οδηγό για το μέλλον». 

ΡΟΣΤΕΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Νο/ΟΝ-ΜΟ/ΘΕΣΗ/ΗΛΙΚΙΑ/ΥΨΟΣ/ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΑ

1/Χριστίνα Παπαμιχάλη/Ακραία/32/1,77/ΓΣ Κερατέας
2/Αναστασία Παπαπάνου/Libero/ 22/1,72/Πήγασος Χαϊδαρίου
3/Αλκυώνη Αργυρού/22/ 1,77/ΓΣ Απόλλων
4/Ευλαμπία Λαλιώτη/Διαγώνια/23/1,82/ ΓΣ Απόλλων
5/Νάγια Μαυροειδοπούλου/Libero/26/1,60/ ΓΣ Απόλλων
6/Αργυρώ Θεολόγου/Ακραία/29/1,75/Αγία Παρασκευή
7/Γεωργία Μόκα /Κεντρική /34/1,78/ ΓΣ Απόλλων
8/Κυβέλη Βλαβιανού/Ακραία/ 19/1,74/Αμαζόνες Αχαρνών
9/Λυδία Βλαβιανού/Κεντρική/ 21/1,80/Αμαζόνες Αχαρνών
10/Μαργαρίτα Κελεπούρη/Διαγώνια/24/1,83/Οδυσσέας Αμαρουσίου
11/Ακριβή Μαναριώτη/Πασαδόρος/ 20/1,70/ ΓΣ Απόλλων
12/Ελεάνα Καραβάνα/Κεντρική/ 24/1,86/ΓΣ Απόλλων
13/Ελένη Παπουτσή/Κεντρική/18/1,69/ΝΟ Καλαμάτας/
14/Ιωάννα Παλαδά/Πασαδόρος/ 17/1,62/ΑΓΟ Ευρυάλης
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Παύλος Μαναριώτης
ΕΦΟΡΟΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Δημήτρης Αθανασέκος, Γιώργος Αγγελάκης

apollongs.gr





Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0-3

Ήττα για τις γυναίκες του Απόλλωνα στην 9η αγωνιστική και μάλιστα εντός έδρας από τη φιλόδοξη ομάδα του Κορωπίου με 3-0!
Στο παγωμένο κλειστό της Ριζούπολης ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν κακός το βράδυ της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου και δίκαια υποτάχθηκε στην μαχητική ομάδα του ΚΟΡΩΠΙΟΥ που αν και ξεκίνησε άσχημα, προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με... ντεμαράζ.
Παρά την αναπάντεχη ήττα η ομάδα μας εξακολουθεί να παραμένει στην 1η θέση, με 1 βαθμό διαφορά από την δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα του ΑΣ Τυφώνα. Για την οριστική βαθμολογία μετά την 9η αγωνιστική εκκρεμεί το παιχνίδι μεταξύ ΑΟ ΒΑΡΗΣ και ΝΙΚΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ που αναβλήθηκε λόγω του ότι η ομάδα του Αμαρουσίου συμμετείχε το Σαββατοκύριακο στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, με αποτέλεσμα ο αγώνας αυτός να οριστεί με νέα ημερομηνία.

Τα σετ για το χθεσινό παιχνίδι μας:
 
Απόλλων - Κορωπί : 23-25, 20-25, 20-25

apollongs.gr




ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:



ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1-3


Νέα νίκη για τα κορίτσια του Απόλλωνα στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη της Χαλκίδας με σκορ 3-1.
Η ΕλαφράΤαξιαρχία εδραιώθηκε στην κορυφή, μετά την εκτός έδρας νίκη της Δευτέρας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.
Η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη παρατάχθηκε χωρίς την Θεολόγου που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό, έχοντας στα άκρα τις Χριστίνα Παπαμιχάλη και Αλκηστη Αργυρού, στο κέντρο την Ελεάννα Καραβάνα και την Λυδία Βλαβιανού, στην οργάνωση την Ακριβή Μαναριώτη, στην διαγώνια θέση την Εύα Λαλιώτη και στο λίμπερο την Νάγια Μαυροειδοπούλου.
Το 1ο σετ απέναντι στην τοπική ομάδα που έχει στις τάξεις της την Κυρία Ιορδανίδου (διεθνή βολειμπολίστρια με τεράστια πείρα που παρά την ηλικία της κοσμεί τον χώρο) ήταν αναγνωριστικό.
Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος πίεσε και πήρε το σετ με σκορ 25-18. Η Ιωάννα Παλαδά πήρε τη θέση της Μαναριώτη στην πάσα και η Κυβέλη Βλαβιανού αντικατέστησε την Λαλιώτη. Στη θέση του λίμπερο πέρασε η Αναστασία Παπαπάνου.
Με την αρχική εξάδα ξεκίνησε το 2ο σετ και την Παπαπάνου στο λίμπερο, με τις μπλε να αποσυντονίζονται και να δωρίζουν το σετ στις γηπεδούχες με σκορ 25-16.
Η ηρεμία επανήλθε στη συνέχεια και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους με τον Απόλλωνα να ξεκινά δυναμικά το 3ο σετ και να προηγείται σταθερά. Με πολύ καλές τις Λαλιώτη και Αργυρού και την Καραβάνα να τις συναγωνίζεται, οι μπλε αμαζόνες έκαναν ένα εξαιρετικό σετ με το σκορ στο φωτεινό πίνακα να δείχνει 25-14 και πήραν κεφάλι στο παιχνίδι. Η σημαντική πίεση στο σερβις από την Λυδία Βλαβιανού και την Χριστίνα Παπαμιχάλη βοήθησε την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Αντίστοιχα θετική ήταν και η συμμετοχή της αρχηγού Γεωργίας Μόκα.
Με τον Απόλλωνα να λειτουργεί χωρίς λάθη το 4ο σετ το εκκωφαντικό 25-11 ήρθε να σφραγίσει το τρίποντο καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν μπορούσε πλέον να κοντράρει. Η Ελένη Παπουτσή πήρε τη θέση της Αργυρού στο τελείωμα ενός παιχνιδιού που αφήνει τις μπλε στην κορυφή, με την απόσταση να μεγαλώνει μετά από τα χθεσινά αποτελέσματα και την νίκη του Τυφώνα επί της Νίκης Αμαρουσίου.
Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ: Μαναριώτη, Παπαμιχάλη, Καραβάνα, Λαλιώτη, Αργυρού, Βλαβιανού Λ, Μαυροειδοπούλου (Λ), Παπαπάνου (Λ), Βλαβιανού Κ, Παλαδά, Μόκα, Παπουτσή, Κελεπούρη.

ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Τάτση, Συκοβάρη, Μπίσκα, Ιορδανίδου, Αδάμ, Σταμούλη, Πόλιου, Καλογέρη (Λ), Σκόνδρα, Μολυβιάτη, Σταματίου, Μιχαλιά.

apollongs.gr




ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-1 στο Βόλεϊ Γυναικών

Ακάθεκτος προχωράει ο Απόλλωνας προς το τελείωμα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος της Τοπικής ΕΣΠΑΑΑ. Το βράδυ της Δευτέρας κέρδισε εντός έδρας με καθαρό τρίποντο την εξαιρετική ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου.
Η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη ήταν καλύτερη και παρά το γεγονός οτι έχασε το 1ο σετ με 22-25 , πήρε τρία σετ στη συνέχεια και καθάρισε ένα απο τα πιό δυσκολα παιχνίδια, απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα που το μέλλον της ανήκει.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία βασίστηκε στις εξάρσεις των άκραίων παικτριών το βράδυ της Δευτέρας, με την Παπαμιχάλη να βοηθά στο 2ο σετ, την Αργυρού εξαιρετική στο 3ο και την Θεολόγου αντίστοιχα στο 4ο.
Η λειτουργία των μπλε είχε θετικό πρόσημο και στην αμυνα και στην οργάνωση με μόνο ίσως μέτριο σημείο το μπλοκ.

Τα σετ: 22-25, 25-20, 25-22 και 25-18

Η διακύμανση:

1ο σετ
5-6, 8-12, 20-19, 22-24, 22-25
 
2ο σετ
6-3, 12-9, 15-13, 18-14, 24-19, 25-20
3ο σετ
3-6, 5-10, 12-13, 18-17, 23-18, 25-22
4ο σετ
2-6, 7-7, 14-11, 18-13, 24-16, 25-18

apollongs.gr






Αποτελέσματα 7ηςαγωνιστικής του Βόλεϊ Γυναικών
 Βαθμολογία


Ο Απόλλων πέρασε και από το κλειστό της Καισαριανής επικρατώντας με 3-0 επί της ουραγού Νήαρ-Ηστ, ενώ νίκες σημείωσαν και η Νίκη Αμαρουσίου και ο Τυφώνας που συμπληρώνουν την τριάδα της κορυφής επί του Κορωπίου και του Καρέα αντίστοιχα.
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής τα Γλυκά Νερά επικράτησαν με 3-0 επί του Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου,  ενώ στα υπόλοιπα αποτελέσματα η Χαλκίδα επικράτησε της Βάρης και ο Γέρακας της Σχολής Μωραϊτη.



























  Από Γιώργο Αγγελάκη                                                                                                                                                            



ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ


ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3

Νίκη με σκορ 3-0 για το γυναικείο βόλλευ στην εκτός εδρας αναμέτρηση στο κλειστό της Καισαριανής.

Τα κορίτσια του Απόλλωνα ξεκίνησαν αποφασιστικά και προηγήθηκαν 1-0 με σκορ 25-15 στο πρώτο σετ.
Η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση ούτε στο 2ο σετ καθώς οι μπλε λειτούργησαν υποδειγματικά και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 και 25-10.
Οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν τις φιλοξενούμενες στο 3ο σετ και οι γηπεδούχες μπόρεσαν να ανασυνταχθούν και να μπούν στο παιχνίδι. Το σετ ανέβηκε ψηλά σε πόντους, αλλά η ηρεμία επανήλθε στην ομάδα του Παύλου Μαναριώτη που μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι με το οριακό 28-26.
Μία ακόμα καθαρή νίκη για τον Απόλλωνα που τον διατηρεί στην κορυφή μία εβδομάδα πρίν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Αγιο Δημήτριο.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαμιχάλη, Μαναριώτη, Καραβάνα, Αργυρού, Λαλιώτη, Βλαβιανού Λ, Μαυροειδοπούλου(λ), Αργυρού, Παπαπάνου (λ), Βλαβιανού Κ, Παλαδά, Παπουτσή.
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Κονδύλη, Γεωργαντά, Σάββαρη, Παυλοπούλου, Αλβέρτη, Ναννά, Μαρινάκη, Ψάθη, Βλάχου, Γκούφα.

apollongs.gr




ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ:

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3-0

Με μία νίκη που την εδραιώνει στην κορυφή συνέχισε η ομάδα των γυναικών του Απόλλωνα στην 6η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ. Το βραδυ της Δευτέρας οι μπλέ ήταν αλάνθαστες και πήραν το καθαρό τρίποντο με 3-0 και σκορ 25-21, 25-21 και 25-8.
Ο συνδιασμός των αποτελεσμάτων βοήθησε τον Απόλλωνα να μείνει μόνος στην κορυφή αφού στον Αγιο Δημήτριο η τοπική ομάδα έχασε στο τάι μπρεικ απο τη Νίκη Αμαρουσίου.
Εξαιρετική εμφάνιση απο τα μπλε κορίτσια με την Ελεάννα Καραβάνα και την Ακριβή Μαναριώτη να ξεχωρίζουν, σε μία ομάδα που συνολικά στο χθεσινό παιχνίδι απέδωσε πολύ καλό βόλλευ. Ακολούθησαν σε απόδοση η Εύα Λαλιώτη και η Χριστίνα Παπαμιχάλη.
Η αντίπαλος ομάδα των Γλυκών Νερών παρουσίασε ένα δουλεμένο σύνολο απο ψηλά και δυνατά κορίτσια αλλά χρειάζεται παιχνίδια για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία.
Η επόμενη αγωνιστική θέλει τον Απόλλωνα να αγωνίζεται εκτός έδρας στην Καισαριανή με αντίπαλο την Νήαρ Ηστ.



Φωτο Βαγγέλη Ζαρδή
apollongs.gr




ΑΟ ΒΑΡΗΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ  0 - 3


Νίκη εκτός έδρας την 5η αγωνιστική ημέρα για τις γυναίκες του Απόλλωνα στο κλειστό γήπεδο της Βάρης, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Μία καθαρή νίκη που την φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.
Η ομάδα των Γλυκών Νερών αήττητη μέχρι χθες, έπεσε στην 4η θέση και έμεινε στους 11 πόντους μετά την ήττα από τη Νίκη Αμαρουσίου με 3-0. Ο Απόλλωνας Αγίου Δημητρίου προχωράει αήττητος μετά την χθεσινή του συνεχόμενη νίκη επί της αδύναμης ομάδας του Ο.Φ Γέρακα. 

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος οι δύο 'Απόλλωνες' μοιράζονται την κορυφή με 13 πόντους με τη Νίκη Αμαρουσίου να ακολουθεί με 12Την ερχόμενη αγωνιστική δύο ματς φωτιά θα κρίνουν την κορυφή, με την Νίκη Αμαρουσίου να ταξιδεύει στον Άγιο Δημήτριο και τον Γ.Σ Απόλλωνα να υποδέχεται τα Γλυκά Νερά.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μας παρατάχθηκε στο γήπεδο με τις Μαναριώτη, Λαλιώτη, Παπαμιχάλη, Θεολόγου, Βλαβιανού, Καραβάνα και Μαυροειδοπούλου στη θέση του λίμπερο. Το 1ο σετ τελείωσε γρήγορα με σκορ 25 -12 με τις γηπεδούχους να μη μπορούν να ανταποκριθούν στο ρυθμό του Απόλλωνα.

Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ με τον Απόλλωνα να πιέζει στην επίθεση και την υποδοχή να λειτουργεί υποδειγματικά. Το τελικό σκορ 25 -16 το πιστοποιεί, παρά τα λίγα λάθη της ομάδας μας στο σέρβις και μπλοκ. 
Φυσικό επακόλουθο η χαλάρωση στο 3ο σετ με τις γηπεδούχους να πιάνουν κάποιο ρυθμό και το προβάδισμα στο σκορ να εναλλάσσεται μεταξύ των δύο αντιπάλων. Όμως ο Απόλλωνας ήταν γενικά καλύτερος και στο κρίσιμο γύρισμα των 20 πόντων πέρασε μπροστά και τελείωσε το σετ με 25-23.

Χρησιμοποιήθηκαν επίσης η Άλκηστη Αργυρού (προφυλάχθηκε όλη την εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο), η αρχηγός Γεωργία Μόκα και η Ιωάννα Παλαδά. Ανεβασμένη εμφάνιση για την Αργυρώ Θεολόγου που βρίσκει τα πατήματα της στα άκρα και ανεβάζει ρυθμούς.

apollongs.gr


Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής 
Τοπικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών

Για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΓΣ Απόλλων – ΟΦ Γέρακας 3-0 (25-20, 25-17, 25-20)
ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου – ΑΟ Καρέα 3-0 (25-23, 25-17, 25-16)
ΓΣ Κορωπίου – ΑΟ Βάρης 3-0 (25-13, 25-22, 25-18)
ΑΣ Σχολή Μωραϊτη – ΑΣ Τυφών  2-3 (25-23, 15-25, 24-26, 25-18, 9-15)
ΓΣ Απόλλων Αγίου Δημητρίου – ΑΟ Νήαρ Ηστ 3-0 (25-7, 25-19, 25-10)
ΓΣ Γλυκών Νερών – ΟΠΕ Χαλκίδας 3-0 (25-16, 25-19, 25-22)

Η βαθμολογία: ΓΣ Απόλλων 6, ΓΣ Απόλλων Αγίου Δημητρίου 6, ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου 6 , ΓΣ Γλυκών Νερών 6, ΑΣ Τυφών 5, ΑΟ Καρέα 3, ΓΣ Κορωπίου 3,  ΑΣ Σχολή Μωραϊτη 1, ΑΟ Νηαρ Ηστ 0, ΑΟ Βάρης 0, ΟΠΕ Χαλκίδας 0, ΟΦ Γέρακας 0.

Για την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Τυφώνα εκτός έδρας.

Από Γιώργο Αγγελάκη








ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΦ ΓΕΡΑΚΑ 3-0

Με συνεχόμενη νίκη απάντησαν οι γυναίκες του Απόλλωνα. Αυτή τη φορά εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Γέρακα στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.
Το σκορ στα σετ 25 - 20, 25 - 17 και 25 - 20.


Οι μπλε αμαζόνες ξεκίνησαν αγχωμένες, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο να πιέσει και να προηγηθεί με 18-14. Εκεί το σετ γύρισε με την είσοδο της Αργυρού καθώς με προσεκτική διαχείριση οι μπλε έκαναν ένα γρήγορο σερί 11-2 και προηγήθηκαν με 1-0.
Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Απόλλωνα ανέβηκαν και επικράτησαν εύκολα με την Παπαμιχάλη να τελειώνει φάσεις από τα άκρα και την βενιαμίν της ομάδας Ιωάννα Παλαδά να παίρνει 2 εξαιρετικούς άσσους στο σερβίς. Ανεβαίνει σταθερά σε απόδοση η Λυδία Βλαβιανού από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στο 3ο σετ η Ελαφρά Ταξιαρχία πιστοποίησε την ανωτερότητα της και ο Παύλος Μαναριώτης μπόρεσε να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα δίνοντας χρόνο στα περισσότερα κορίτσια.
Η διάρκεια του παιχνιδιού ήταν 77 λεπτά και ένα ακόμα τρίποντο προστέθηκε στη συλλογή μας δίνοντας ώθηση για τη συνέχεια. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ανανεωμένη ομάδα του Τυφώνα.








apollongs.gr


Φωτογράφιση: Βαγγέλης Ζαρδής





ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3

Με το δεξί στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος οι γυναίκες του Απόλλωνα και μάλιστα με νίκη εκτός έδρας.
Το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησαν με τρίποντο στο κλειστό του Ζηρινείου με αντίπαλο την ομάδα της Σχολής Μωραίτη.
Τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη μπήκαν στο παιχνίδι με αποφασιστηκότητα και έχοντας την Ελεάννα Καραβανα σε εξαιρετική μέρα προηγήθηκαν με το ηχηρό 25-11 σε 20 λεπτά.
Η φυσιολογική χαλάρωση εβαλε στη συνέχεια τις αντίπαλες στο παιχνίδι αλλά στα κρίσιμα τελειώματα ο Απόλλων ήταν καλύτερος με τα άκρα να δουλεύουν σωστα και τις Αργυρού - Θεολόγου να τελειώνουν υποδειγματικούς πόντους. Το σκορ στο 2ο σετ 25-23 για τον Απόλλωνα σε 30 λεπτά.
Στο τρίτο σετ έγινε μάχη με το σκορ να εναλλάσεται, αλλά η εμπειρία της αρχηγού Γεωργίας Μόκα εγειρε τη ζυγαριά προς την πλευρά της Ελαφράς Ταξιαρχίας με το δύσκολο 26-24.
Για μία ακόμα φορά οι αμαζόνες ησαν εξαιρετικές στην υποδοχή και την οργάνωση, μπορούν όμως να πιέσουν περισσότερο στην επίθεση. Το τρίποντο της πρεμιέρας θα δώσει την ωθηση που χρειάζεται στην ομάδα των κοριτσιών μας για τη δύσκολη συνέχεια.

apollongs.gr


Φωτο: Βαγγέλης Ζαρδής


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:




ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ 1-3

Την ήττα γνώρισε η ομάδα γυναικών του Απόλλωνα για το θεσμό του Κυπέλλου απο την ομάδα της Γκράβας.
Σε ένα παιχνίδι που μάζεψε πολύ κόσμο στο κλειστό της Ριζούπολης, η ομάδα μας έκανε ιδανικό ξεκίνημα και προηγήθηκε στο σκόρ κερδίζοντας το 1ο σετ με 25-22 .
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και η ομάδα του Στάθη Μαύρου ανέβηκε και πήρε το παιχνίδι κερδίζοντας 3 σετ με 25-21, 25-20 και 25-17.
Παίχτηκε βόλλευ υψηλής ποιότητας και η διαφορά κατηγορίας δεν φάνηκε για τα κορίτσια του Απόλλωνα. Η Γκράβα που αγωνίζεται στην Β εθνική αποδείχθηκε καλύτερη "στα σημεία" και διαχειρίστηκε προσεκτικότερα το παιχνίδι.
Η ομάδα μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και σίγουρα θα αποτελέσει την έκπληξη στο Πρωτάθλημα που ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Μόκα, Μαναριώτη, Λαλιώτη, Παπαμιχάλη, Καραβάνα, Παπαμιχάλη, Βλαβιανού Λ, Μαυροειδοπούλου (λ), Παπαπάνου(λ), Αργυρού, Κελεπούρη, Παλαδά, Βλαβιανού Κ, Πούλου.
ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ: Χαλεπάκη, Χρηστίδου, Στεφοπούλου, Αθανασίου, Μπιτσοπούλου, Χρυσομαλλίδη, Νικολαίδη, Παπαμιχαήλ, Παυλοπούλου, Τσουρη, Θεοδώρου, Στάμου.

apollongs.gr






1ο τουρνουά προετοιμασίας Γυναικών "Μεταμόρφωση 2016",
 3η ημέρα



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο τουρνουά προετοιμασίας Γυναικών "Μεταμόρφωση 2016", που παρακολούθησε πλήθος κόσμου στις κερκίδες του Νέου κλειστού Μεταμόρφωσης. Νικήτρια και αήττητη του τουρνουά ήταν η ομάδα του Γ.Σ. Απόλλων καθώς επικράτησε της Νίκης Αμαρουσίου, που τερμάτησε στη 2η θέση, στο 1ο ματς της ημέρας, σε ένα ματς όπου παίχτηκε υψηλού επίπέδου βόλεϊ με 3-1 σετ. Στη Τρίτη θέση τερμάτισε ο ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, αφού νίκησε το Κολλέγιο Deree, που τερμάτισε στη 4η θέση με 3-1 σετ (25-20, 25-15, 15-25, 25-23).  


Τους αγώνες της 3ης ημέρας παρακολούθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μεταμόρφωσης Τσεβά Δήμητρα, Ηλιόπουλος Γεώργιος και Κολοβός Κωνσταντίνος που επένειμαν μετάλεια και κύπελλα στις ομάδες που συμμετείχαν.. Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων κος Καταβέλος Παναγιώτης και ο πρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου κος Τσέκενης Αντώνης.
apollongs.gr







ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



ΑΟΔΜ – ΓΣ Απόλλων Σμύρνης 0-3 (15-25, 22-25, 10-25)

 Μια ακόμα νίκη σημείωσε  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης κόντρα στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης με 3-0σετ στο κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου, στα πλαίσια του τουρνουά προετοιμασίας «Μεταμόρφωση 2016».

Στο παιχνίδι που άνοιξε την «αυλαία» της δεύτερης αγωνιστικής του τουρνουά, έκαμψαν την αντίσταση της αξιόμαχης ομάδας της Μεταμόρφωσης (που αγωνίζεται στην Τοπική 2 Κατηγορία), κατακτώντας με σχετική άνεση το πρώτο και το τρίτο σετ, με το δεύτερο σετ να είναι αμφίρροπο μέχρι το τέλος.

Οι «κυανόλευκες» αντιμετωπίζουν αύριο στις 17:00 την ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου στο κλειστό της Δεξαμενής, και φιλοδοξούν να προσθέσουν ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό τους έτσι ώστε να φτάσουν αήττητες στην κατάκτηση του τουρνουά, κόντρα σε μια ομάδα με την οποία θα βρεθούν αντιμέτωπες ξανά φέτος, για το πρωτάθλημα.


Η διακύμανση του σκορ ανά σετ (με την ομάδα μας τυπικά φιλοξενούμενη):

8-8, 9-12, 12-16, 14-20, 15-25

4-6, 8-7, 14-8, 16-14, 18-18, 22-22, 22-25

4-8, 6-12, 6-18, 10-25.


Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης (Μαναριώτης): Λαλιώτη, Καραβάνα, Βλαβιανού Λ, Παπαμιχάλη, Μαναριώτη, Παπαπάνου (λ), Αργυρού, Μόκα, Βλαβιανού Κ, Κελεπούρη, Παλαδά, Παπουτσή.

apollongs.gr






ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ DEREE 3-1

Με το δεξί μπήκε στο Τουρνουά της Μεταμόρφωσης η γυναικεία ομάδα βόλει του Απόλλωνα κερδίζοντας στο πρώτο παιχνίδι το απόγευμα της Παρασκευής, την ομάδα του Κολλεγίου.

Οι αντίπαλες των αμαζόνων που φέτος αγωνίζονται στην Β' Εθνική παρουσίασαν ένα καλοδουλεμένο σύνολο και δίκαια πρόβαλαν σαν το φαβορί του Τουρνουά.

Ατύχησαν όμως στην πρεμιέρα γιατι οι μπλέ αμαζόνες παίζοντας εξαιρετικό βόλει αποδείχθηκαν ακατάβλητες και πήραν καθαρά το παιχνίδι με 3-1.

Με σκόρ στα σετ 25-20, 19-25, 25-15 και 25-23, η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη πήρε μια σημαντική νίκη γοήτρου που θα βοηθήσει στη συνέχεια του Τουρνουά.


Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για μία εξαιρετική γαλάζια ομάδα που όλα δείχνουν, οτι μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη!








apollongs.gr



Η ALPHA GRISSIN ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



Μία εταιρεία με αστείρευτη δύναμη στη φανέλα των γυναικών βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Η εταιρεία ALPHA GRISSIN πρωτοπόρος στην εμπορία και υποστήριξη συστημάτων αδιάλειπτης λειτουργίας για Data Centers, είναι την φετινή περίοδο χορηγός του Γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ομάδος μας.
Μία σημαντική παρουσία με σημαντικές δραστηριότητες οι οποίες συνεισφέρουν στην προσπάθεια για μία καλύτερη μελλοντική κοινωνία, είναι κοντά μας και θα μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια στον αγωνιστικό μας δρόμο!

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ




ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ



1ο Τουρνουά Προετοιμασίας Γυναικών "Μεταμόρφωση 2016"







Επίσημη πρώτη για το γυναικείο volley 
του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

Ξεκίνημα προετοιμασίας για το γυναικείο βόλεϊ και κάθε αρχή και.. δύσκολη. Κάτω από το επίβλεψη του coach Παύλου Μαναριώτη αλλά και την καθοδήγηση του γυμναστή κ. Κουτσογιαννόπουλου,  12 κυανόλευκες  έδωσαν το παρόν στο στάδιο της Φιλοθέης,  και ξεκίνησαν με πολύ διάθεση και χαμόγελο να ετοιμάζονται ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας χρονιάς.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει τρέξιμο και πολλές ασκήσεις με στόχο την επίτευξη καλής φυσικής κατάστασης για να ακολουθήσει στη συνέχεια η είσοδος στο κλειστό και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Της σημερινής πρώτης προπόνησης, προηγήθηκε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας στο κλειστό της Ριζούπολης μια μέρα πριν, όπου ο προπονητής και η διοίκηση του ΓΣ καλωσόρισαν τις αθλήτριές μας και τους ευχήθηκαν μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα, παλιές και νέες έσμιξαν, γνωρίστηκαν, και έδειξαν αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Να ευχηθούμε και μεις με τη σειρά μας, μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και ενότητα στην πιο όμορφη ομάδα του Απόλλωνα, και ελπίζουμε ο κόσμος να είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα στο φετινό της ταξίδι στα μονοπάτια της νέας κατηγορίας.















Από Γιώργο Αγγελάκη






ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΑΜΑΖΟΝΩΝ

Μόλις την τελευταία μέρα των μεταγραφών ολοκληρώθηκε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Οι προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης του συλλόγου απέφεραν καρπούς στο παρα πέντε με τις σημαντικές προσθήκες της Χριστίνας Παπαμιχάλη και της Λυδίας Βλαβιανού.

Ο φετινός ‘γυναικείος Απόλλωνας’ θα είναι μια ομάδα με έμπειρες παίκτριες και πολύ νεανικό ταλέντο. Ομάδα βασισμένη στον περσινό κορμό με τις Ελεάννα Καραβάνα, Εύα Λαλιώτη, Ακριβή Μαναριώτη, Αλκηστη Αργυρού, Νάγια Μαυροειδοπούλου, Γεωργία Μόκα φορτωμένες με 29 επίσημα παιχνίδια στην πλάτη και πολλά φιλικά, παιδιά προικισμένα χωρίς όριο στην απόδοση, θα πλαισιωθούν απο ιδιαίτερα έμπειρες παίκτριες και πολύ νέο ταλέντο.

Η Χριστίνα Παπαμιχάλη με εμπειρία απο πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες, θα κληθεί να σηκώσει το βάρος των μπλέ με τη βοήθεια της Αργυρώς Θεολόγου που αφήνει την Αγία Παρασκευή στην Α2 και έρχεται με όρεξη στον Απόλλωνα. Κοντά τους η Λυδία Βλαβιανού ένα 21χρονο δυνατό παιδί με όρεξη για να κάνει τη διαφορά θα πάρει τη θέση της Ηρώς Λάμπρου που αποφάσισε να συνεχίσει στην ιδιαίτερη της πατρίδα με την ομάδα του Σπαρτιατικού.

Με τις ευλογίες του Γιάννη Νικολάκη και την εγγύηση στο χέρι, ένα μικρό αλλά θαυματουργό παιδί η 17χρονη Ιωάννα Παλαδά θα πλαισιώσει την θέση του πασαδόρου με ελπίδες για καθιέρωση και καλό βόλεϊ.

Η Μαργαρίτα Κελεπούρη διαγώνια και δικό μας παιδί αφού ξεκίνησε πολλά χρόνια πρίν απο τις ακαδημίες μας και περιηγήθηκε στα βόρεια προάστεια, επιστρέφει πιό ώριμη για να βοηθήσει την Εύα Λαλιώτη.
Στη θέση του λίμπερο μαζί με τη Νάγια, ένα παιδί που ταιριάζει στη φιλοσοφία του Απόλλωνα, η πάντα χαμογελαστή Αναστασία Παπαπάνου με εμπειρία και προσόντα θα καλύψει την υποδοχή με τον καλύτερο τρόπο.

Στην ακραία θέση ένα ακόμα ταλαντούχο παιδί, η αδελφή της Λυδίας, Κυβέλη Βλαβιανού που θα δουλέψει στην τεχνική έχοντας το κατάλληλο ‘μπόι’ για πολύ μεγαλύτερα πράγματα με θετικό πρόσημο τα 19 της χρόνια.

Η Αγγελική Πούλου θα βοηθήσει την προσπάθεια έχοντας παράλληλα το βαρύ φορτίο της ευθύνης των ακαδημιών μας, η νεαρή Θεοδώρα Παπαδοπούλου θα προσπαθήσει να είναι όσο γίνεται πιο κοντά φέτος αφού οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν τον πρώτο στόχο της και με ερωτηματικό η συμμετοχή της δικής μας Νίκης Αθανασίου λόγω σπουδών και εργασίας.

Ο Παύλος Μαναριώτης θα έχει όλα τα εφόδια και την υποστήριξη της διοίκησης για να μπορέσει να δέσει την φετεινή ομάδα με στόχο για άλλη μία χρονιά την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Αναλυτικά το ρόστερ του ‘όμορφου’ Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ έχει ως εξής:

Πασαδόροι: Μαναριώτη, Παλαδά.
Ακραίες: Παπαμιχάλη, Θεολόγου, Αργυρού, Βλαβιανού Κ, Αθανασίου, Πούλου.
Διαγώνιοι: Λαλιώτη, Κελεπούρη.
Κεντρικές: Καραβάνα, Βλαβιανού Λ, Μόκα, Παπαδοπούλου.
Λίμπερο: Μαυροειδοπούλου, Παπαπάνου.

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει όλα τα κορίτσια μας και εύχεται καλή επιτυχία στη φετινή χρονιά και υγεία. Η διοίκηση του συλλόγου και οι φίλαθλοι μας θα σταθούν για μία ακόμα χρονιά κοντά στα κορίτσια μας.

apollongs.gr















H  ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ  ΣΤΟΝ  Γ.Σ  ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’’

Παίκτρια της ομάδος βόλεϊ γυναικών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα είναι την νέα περίοδο η έμπειρη ακραία Χριστίνα Παπαμιχάλη.

Η Χριστίνα έχει γεννηθεί το 1983 έχει ύψος 1,81 εκ και αγωνίζεται ως ακραία. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Κτησιφώντα Παιανίας και αγωνίστηκε με επιτυχία στα Σπάτα, τους Ίωνες και τον Γ.Σ  Κερατέας όπου ανήκε τις τελευταίες δύο περιόδους.

Ο Γ.Σ ‘’ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ’’ ευχαριστεί την Διοίκηση του Γ.Σ  Κερατέας για την ανταπόκριση του στην μετεγγραφή,  καλωσορίζει την ΧΡΙΣΤΙΝΑ και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στη φετινή περίοδο.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο 1 και θα βοηθήσει με εφόδιο την μεγάλη εμπειρία της στην εκπλήρωση των στόχων μας. 


apollongs.gr





Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση 
της συνεργασίας με την ΕΥΑ ΛΑΛΙΩΤΗ



Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη περίοδο με την ΕΥΑ ΛΑΛΙΩΤΗ.

Η διαγώνια νεαρή παίκτρια, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα μας και θα αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά όπλα του Παύλου Μαναριώτη στην φετινή προσπάθεια των μπλε αμαζόνων!

Ευχαριστούμε τον σύλλογο της Αγίας Παρασκευής για την συγκατάθεση στην μετεγγραφή.

Καλωσορίζουμε την Εύα και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια!

apollongs.gr





H ΑΡΓΥΡΩ ΘΕΟΛΟΓΟΥ  ΣΤΟΝ  Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Παίκτρια της ομάδος Βόλεϊ Γυναικών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα είναι την νέα περίοδο η έμπειρη ακραία Αργυρώ Θεολόγου.
Η Αργυρώ έχει γεννηθεί το 1988 έχει ύψος 1,75 εκ. και αγωνίζεται ως ακραία. Προέρχεται απο οικογένεια Απολλωνιστών και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ το 1999 από την ομάδα της ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ. Με εμπειρία στα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής κατηγορίας αγωνίστηκε επίσης στην Πετρούπολη και την Αγία Παρασκευή (2014-2016). Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλεϊ και τα 4 τελευταία χρόνια έχει αναλάβει ώς προπονητής τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.
Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει την ΑΡΓΥΡΩ και της εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στη φετινή περίοδο. Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο 7 και θα συμβάλλει τα μέγιστα λόγω της μεγάλης εμπειρίας της στην εκπλήρωση των στόχων μας. 

apollongs.gr




ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΣΠΑΑΑ 2   2016

Τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πανηγυρίζουν από το βράδυ της Τετάρτης για το Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ2 που κέρδισαν δίκαια! 






























Φωτογράφιση: Γιώργος Τζάφος





ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΣΠΑΑΑ 2   2016

Τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πανηγυρίζουν από το βράδυ της Τετάρτης για το Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ2 που κέρδισαν δίκαια!
Στο τελευταίο παιχνίδι των play off οι αμαζόνες του Παύλου Μαναριώτη έκαναν περίπατο απέναντι στην ομάδα του Νέου Κόσμου που ατύχησε να έχει σοβαρές ελλείψεις εκεί που πραγματικά φούντωνε η μάχη. Τα σετ 25-14, 25-12 και 25-20 σε μία γιορτή του βόλεϊ και του γυναικείου αθλητισμού στο κλειστό της Ριζούπολης.
Αδιαφιλονίκητο φαβορί τα μπλε κορίτσια, από την πρώτη μέρα, έθεσαν τον στόχο της ανόδου και έκαναν προσωπική υπόθεση για κάθε μία την υπόθεση τίτλος! Η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη έπαιξε φέτος 29 παιχνίδια, ξεκινώντας από το κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ και πέτυχε 25 νίκες και μόνο 4 ήττες όλες οριακές με σκόρ 3-2!
Ενας σημαντικός απολογισμός για την ομάδα των Πατησίων που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει με τον καλύτερο τρόπο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό!
Η ΕΟΠΕ διοργάνωσε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα την φετινή χρονιά με δύο ομίλους των 12 ομάδων σε δύο γύρους Α' φάσης και τις 4 ομάδες (δύο πρώτες απο κάθε όμιλο) να διεκδικούν στην διαδικασία των play off τις πολύτιμες 2 πρώτες θέσεις σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών. Ηταν φυσικό οι καλύτεροι να βγούν μπροστά και αυτοί ήταν ο Απόλλωνας, ο Καρέας, ο Ζωγράφου και ο Πήγασος. Ομάδες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά η κάθε μία, προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά πιστοποίησαν ότι ανήκουν σε ψηλότερες κατηγορίες από αυτή που αγωνίζονται.
Ο Απόλλωνας επιθετική ομάδα, και ο ΑΟ Καρέας ένα εξαιρετικά δουλεμένο σύνολο, πέτυχαν την άνοδο και από την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην κατηγορία Αθηνών.
Στην αίθουσα τροπαίων της Ελαφράς Ταξιαρχίας ένα ακόμα κύπελλο αντανακλά στο φως του θεού Απόλλωνα από χθες το βράδυ. Δώδεκα θαυμάσια, πανέμορφα κορίτσια, εξαιρετικές αθλήτριες θα το συντροφεύουν σε μία φωτογραφία δίπλα:

Είναι οι: Ιωάννα Ζούβελου (αρχηγός), Ακριβή Μαναριώτη, Εύα Λαλιώτη, Άρτεμις Σαμπάνη, Ηρώ Λάμπρου, Ελεάννα Καραβάνα, Αλκηστις Αργυρού, Νάγια Μαυροειδοπούλου, Γεωργία Μόκα, Μαρίνα Καραλή, Νίκη Αθανασίου, Αγγελική Πούλου.

apollongs.gr




Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης πρωταθλήτρια στο βόλεϊ Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ2 Κατηγορία Β'

Νίκη επί ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΥ σήμερα το βράδυ με 3-0 σετ και κατάκτηση πρωταθλήματος 2015-2016.
Σε λίγο περισότερα...




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2015 – 2016

ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/04/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:30

ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ»

Την Τετάρτη 27/04 στις 21:30 στο κλειστό του Απόλλωνα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος  Volley Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ2 κατηγορίας Β'  Φάση (3η αγωνιστική β' γύρου - τελευταία) σε αγώνα Play-Off την ομάδα του AΠΣ ΠΗΓΑΣΟΥ, όπου με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα.
Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι του τμήματος, καλούν  τους Απολλωνιστές,  να δώσουν το παρών στη γιορτή ανόδου της ομάδας μας στην Β΄ Εθνική, που θα γίνει στο κλειστό του γηπέδου «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ».

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ




ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ !

Το Γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής την ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ στην επόμενη κατηγορία!

Η ‘’γλυκειά’’ ήττα στο κλειστό του Ζωγράφου απο την ομώνυμη ομάδα με 3-2, έφερε στον Απόλλωνα τον πολύτιμο βαθμό που χρειαζόταν για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Παρά το άγχος που είχε η ομάδα μας - που κατάφερε στην κυριολεξία να χάσει ένα δικό της παιχνίδι - ο συντελεστής βαθμών σε συνδιασμό με το σύνολο των σετ, εξασφάλισε στα μπλε κορίτσια την πολυπόθητη άνοδο!


Πλέον ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ ΑΟ ΚΑΡΕΑ – ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ για να δεί ποιός απο τους δύο θα τον ακολουθήσει στην ψηλότερη κατηγορία. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει μάλιστα την ευκαιρία να κερδίσει και το Πρωτάθλημα, καθώς μια καθαρή νίκη απέναντι στην ομάδα του Πήγασου θα την φέρει στην κορυφή με 13 πόντους.

Η βαθμολογία των play off μέχρι στιγμής έχει ως εξής:


Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 10, ΑΟ ΚΑΡΕΑ 9, ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 8 και ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ 3.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο ΑΟ Καρέα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΚ Ζωγράφου σε μία αναμέτρηση από την οποία μόνο η μία ομάδα θα ακολουθήσει τον Απόλλωνα στην άνοδο.

Σε περίπτωση που κερδίσει ο Καρέας με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1) τότε αποκτά 12 βαθμούς και ο Ζωγράφου με 8 πόντους μένει τρίτος. Στην αντίθετη περίπτωση που η ομάδα του Ζωγράφου πετύχει καθαρή νίκη αποκτά 11 βαθμούς και ο Καρέας μένει έξω με 9.
Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει με 3-2 υπέρ του Καρέα τότε ο Καρέας αποκτά 11 βαθμούς και με 9 βαθμούς ο Ζωγράφου μένει εκτός.

Στην ακραία περίπτωση που κερδίσει ο Ζωγράφου τον Καρέα με 3-2, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία με 10 πόντους όπου ακόμα και αν ο Απόλλωνας χάσει το τελευταίο παιχνίδι με τον Πήγασο, θα έχει κερδίσει την άνοδο σύμφωνα με την προκήρυξη Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ!

Και τούτο γιατί με βάση το κεφάλαιο Β’ παρ. Ε3, τα κριτήρια που καθορίζουν την βαθμολογία σε περίπτωση πολλαπλής ισοβαθμίας είναι:
α) Οι βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει οι ομάδες στους μεταξύ τους αγώνες.
β) Ο λόγος του κλάσματος που θα έχει αριθμητή τα κερδισμένα σετ και παρονομαστή τα χαμένα στους μεταξύ τους αγώνες.
γ) Ο λόγος του κλάσματος με αριθμητή τους κερδισμένους πόντους και παρονομαστή τους χαμένους, στα μεταξύ τους παιχνίδια....



Τα σημεία λοιπόν στην περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας έχουν ως εξής:


Κριτήριο α) Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ 7, ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 7, ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ 4
Κριτήριο β) Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ: (3-2, 2-3, 3-1, 2-3) συντελεστής 10-9, ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (1-3, 3-2, 3-0, 3-2) συντ 10-7 και ΑΟ ΚΑΡΕΑΣ (1-3, 3-2, 3-0, 3-2) συντ 7-11.


Αυτό σημαίνει οτι το επερχόμενο παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Καρέα-ΑΚ Ζωγράφου το βράδυ της Τετάρτης θα σπάσει καρδιές, με τον Απόλλωνα να παίζει ένα χαλαρό μάτς εντός έδρας με αντίπαλο τον Πήγασο και να πανηγυρίζει και το πρωτάθλημα εφόσον όλα πάνε κατ ευχήν!


Κάτι που θα δώσει την χαρά στους φιλάθλους που θα παρευρεθούν να γιορτάσουν την 2η άνοδο τμήματος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ , μετά την στέψη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και την επάνοδο στην Β’ εθνική, με το Πόλο να ...καραδοκεί!!!

apollongs.gr










ΠΗΓΑΣΟΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3

Ακόμα μία μεγάλη νίκη για τις μπλέ αμαζόνες του Απόλλωνα αυτή τη φορά εκτός έδρας στο κλειστό του Μέτς με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Πήγασου. Η ομάδα του Κ. Γρηγορακάκη είναι η μοναδική που είχε κερδίσει την Ελαφρά Ταξιαρχία στο φετινό πρωτάθλημα με 3-2 την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Ετσι αυτόματα μία τόσο καθαρή νίκη αποκτά πολύ μεγαλύτερη αξία απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και τελείωσε το παιχνίδι με σκόρ 25-17, 25-13 και 25-21. Ειδικά στο 1ο σετ το σκόρ θα μπορούσε να ήταν αστρονομικό αν σε πείσμα της ροής του αγώνα μερικά συνεχόμενα διαιτητικά λάθη (6 στη σειρά) δεν διαμόρφωναν το αποτέλεσμα!

Ο Απόλλωνας ευτύχησε να έχει το βράδυ της Κυριακής όλη την ομάδα σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά στην κορυφή την Ελεάννα Καραβάνα που άγγιξε ποσοστά τέλειας απόδοσης!

Κοντά της η Ηρώ Λάμπρου, ή Ακριβή Μαναριώτη και η Ευα Λαλιώτη με την Νάγια Μαυροειδοπούλου την Αρτεμη Σαμπάνη και την Αλκηστη Αργυρού να δημιουργούν, να απειλούν και να ..εκτελούν!

Η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη ήταν εξαιρετική, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και φοβερά αποθέματα σθένους και μπόρεσε να γυρίσει το 3ο σετ με ένα εκπληκτικό 8-0 σερί τελειώνοντας την υπόθεση της νίκης!

Μία μόνο νίκη ακόμα είναι αρκετή να της δώσει την άνοδο, αλλά είναι σίγουρο οτι τα μπλέ κορίτσια δεν θα αρκεστούν σε αυτήν καθώς το πρωτάθλημα είναι πλέον ο διακαής πόθος τους!

Την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό της Ριζούπολης θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΕΑ σε μιά μάχη που θα καθορίσει και το κεφάλι στο φίνις...

Τα κορίτσια του Απόλλωνα θα είναι εκεί να υπερασπιστούν το σήμα του παλαιότερου Ελληνικού Συλλόγου με τον καλύτερο τρόπο!

Ιδίως τώρα που με 8 βαθμούς προηγούνται στην βαθμολογία με 4 πόντους, μετα την αναπάντεχη νίκη του ΖΩΓΡΑΦΟΥ επι του ΑΟ ΚΑΡΕΑ με 3-0 που βάζει φωτιά στη δεύτερη θέση. Οι δύο ομάδες ακολουθούν με 4 πόντους και ο Πήγασος έπεται με 2!


Πάμε Κοριτσάρες!!!!

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη Λαλιώτη Λάμπρου Καραβάνα Σαμπάνη Αργυρού Μαυροειδοπούλου Αθανασίου Μόκα Ζούβελου Καραλή Πούλου.

apollongs.gr


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3-1

Με δεύτερη νίκη απάντησαν τα κορίτσια του Απόλλωνα στο μίνι Πρωτάθλημα των play off της ΕΣΠΑΑΑ 2.
Αυτή τη φορά με τρίποντο στο κλειστό της Ριζούπολης απέναντι στη μαχητική ομάδα του Ζωγράφου.
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και παρά το γεγονός ότι το τρίτο σετ πήγε χαμένο, οι μπλε αμαζόνες κέρδισαν το τρίποντο που τους οδηγεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

Τα σετ 25-17, 25-18, 24-26 και 25-19.

Η ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΕΑ κέρδισε τον ΠΗΓΑΣΟ με σκορ 3-0 και ακολουθεί την Ελαφρά Ταξιαρχία στη βαθμολογία με 4 βαθμούς ενώ έπονται ο Πήγασος με 2 και ο Ζωγράφου με 1 βαθμό.

16 κερδισμένοι άσσοι για τον Απόλλωνα που τους κέρδισαν στα σερβις οι: Λάμπρου 5, Σαμπάνη 3, και από 2 οι Λαλιώτη, Μόκα, Καραβάνα και Μαναριώτη.

Στα τελειώματα επιθέσεων 12 η Σαμπάνη, από 10 η Αργυρού και η Καραβάνα, 9 η Λάμπρου και 6 η Λαλιώτη. Εξαιρετική η υποδοχή της Ελαφράς Ταξιαρχίας που παρουσιάζεται πιό ώριμη παιχνίδι με παιχνίδι.

Για την επομενη αγωνιστική τα κορίτσια του Απόλλωνα θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 6,30 το απόγευμα, στο κλειστό του Μέτς την ομάδα του Πήγασου σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη, Λαλιώτη, Αργυρού, Σαμπάνη, Λάμπρου, Καραβάνα, Μαυροειδοπούλου(λ), Ζούβελου, Μόκα, Αθανασίου, Καραλή, Πούλου.

apollongs.gr

Για την 2η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Βόλεϊ: Τοπική Κατηγορία 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β' ΦΑΣΗ, η ομάδα γυναικών του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης νίκησε χθες το βράδυ στο κλειστό "Γ. Καμάρας" τον ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με 3-1 σετ.


 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 apollongs.gr


Κλήρωση τελικής φάσης Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωϊ (7/4) και ώρα 11:00 η κλήρωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Τοπικής -2 κατηγορίας στα γραφεία της ΕΣΠΑΑΑ. Στην κλήρωση παρέστησαν εκπρόσωποι του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, του ΑΟ Καρέα, του Πήγασου Νέου Κόσμου, ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος του ΑΚ Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής της τελικής φάσης οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες (Απόλλων, Καρέας, Πήγασος, Ζωγράφου), θα αγωνιστούν σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών (3 εντός-3 εκτός), ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία (χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η κατάταξη της κανονικής διάρκειας).

Αφού διευθετήθηκαν τα αιτήματα των ομάδων σχετικά με τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων, το πρόγραμμα που προέκυψε έχει ως εξής:


Η ομάδα μας δηλαδή ξεκινάει με μια εκτός έδρας αναμέτρηση με Καρέα, μετά Ζωγράφου εντός, Πήγασο εκτός, και στο δεύτερο γύρο έχει Καρέα εντός, Ζωγράφου εκτός και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με Πήγασο εντός.
Όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα και τα τρία εντός τα δίνουμε Τετάρτες και ώρα 21:30, ενώ Σαββατοκύριακα παίζουμε τα εκτός.
Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας που στην προσπάθεια τους αυτή θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του Απόλλωνα εντός και εκτός. Ας είμαστε όλοι εκεί να τις ενισχύσουμε και να τις ωθήσουμε στην επίτευξη του στόχου της ανόδου. Όλοι μαζί ώστε την Μ. Τετάρτη να φέρουμε πρόωρα την Ανάσταση και να πανηγυρίσουμε την άνοδο.

Από: Γιώργο Αγγελάκη






Θρακομακεδόνες- Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης 0-3 
στο γυναικείο βόλεϊ και με το δεξί στα πλέι οφ!


Η Ελαφρά Ταξιαρχία πέρασε με επιτυχία το κάστρο των Θρακομακεδόνων πετυχαίνοντας μία καθαρή νίκη με σκόρ 3-0.
Συμπλήρωσε έτσι 20 συνεχόμενες νίκες και κόβει το νήμα της πρώτης φάσης στον 1ο ομιλο με 62 βαθμούς. Στη 2η θέση με 2 βαθμούς λιγότερους, η ομάδα του Πήγασου που ακολουθεί τα κορίτσια του Απόλλωνα στην διαδικασία των πλέι οφ.
Στόν 2ο όμιλο ο Καρέας τερμάτισε πρώτος με 62 βαθμούς και η ομάδα του Ζωγράφου έκανε την έκπληξη νικώντας μέσα στο κλειστό του Αγίου Στεφάνου την ομώνυμη ομάδα με 3-1.
Στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι, τα κορίτσια του Απόλλωνα κατάκτησαν το ρόζ φύλλο αγώνα με σκόρ 25-20, 25-22 και 25-22 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Στο 3ο σετ παρά το γεγονός οτι η αντίπαλος προηγήθηκε με 15-7, αντέδρασαν και γύρισαν το σετ πιστοποιώντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση!
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη, Λάμπρου (10), Καραβανά (9), Λαλιώτη (6), Σαμπάνη (6), Αργυρού (4) Αθανασίου (2), / Ζούβελου, Πούλου, Μόκα, Καραλή.
Σημαντική η βοήθεια της Νάγιας Μαυροειδοπούλου με 22 εύστοχες προσπάθειες στην υποδοχή και ελάχιστα λάθη.

apollongs.gr


ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:


Pregame ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ στο γυναικείο βόλεϊ

Στα πλαίσια της τελευταίας (22ης) Αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑΑ 2 οι γυναίκες του Απόλλωνα αντιμετωπίζουν σε εκτός έδρας αναμέτρηση, στο κλειστό των Θρακομακεδόνων την ομώνυμη ομάδα.
Η αντίπαλη, ισχυρή ομάδα κατέχει την 3η θέση στη βαθμολογία και φιλοδοξεί να πετύχει νίκη γοήτρου απέναντι στην ομάδα μας που βρίσκεται στην κορυφή.
Το οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν μπορεί να επηρεάσει την είσοδο των κοριτσιών μας στα πλέι όφ που ξεκινούν την Κυριακή. Ωστόσο ένα θετικό αποτέλεσμα θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά το γόητρο των μπλε αμαζόνων και την πίστη για την άνοδο!

www.apollongs.gr



Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΑΛΑΜΜΟΝ 3-0 
στο γυναικείο βόλεϊ

Τα μπλε κορίτσια πέτυχαν ακόμα μια εύκολη νίκη το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Ριζούπολης. Αντίπαλος η αδύναμη αλλά φιλότιμη ομάδα του Σάλαμμον και το σκορ 3-0 (25-12, 25-13, 25-22).
Στην αυλαία της 21ης αγωνιστικής, οι μπλε αμαζόνες συνέχισαν το εντυπωσιακό σερί τους συμπληρώνοντας 19 συνεχείς νίκες σε 20 παιχνίδια, δείχνοντας συνέπεια στο στόχο που έχει τεθεί στην ομάδα.
Μία αγωνιστική πριν το τέλος της 1ης φάσης η Ελαφρά Ταξιαρχία κρατάει την κορυφή με 59 βαθμούς και το εντυπωσιακό 20-1 στον απολογισμό της.
Ο Παύλος Μαναριώτης δοκίμασε πολλά σχήματα ξεκινώντας με βασικές τις Μαναριώτη, Ζούβελου, Μόκα , Καραβανά, Αθανασίου και Πούλου. Λίμπερο η Μαυροειδοπούλου. Στο 18-6 η Καραλή πέρασε στην πάσα ενώ στο 2ο σετ στο κέντρο πέρασε η Λάμπρου.
Στο 3ο σετ η Αργυρού αγωνίστηκε στην ακραία θέση, ενώ επανήλθε στα μισά η Μαναριώτη και η Λαλιώτη στη διαγώνιο. Οι τρεις κεντρικές εναλλάχτηκαν στην επίθεση και ο Παύλος Μαναριώτης προτίμησε να ξεκουράσει την Σαμπάνη.
Στατιστικά: (Επίθεση: Ζούβελου 9/37, Αθανασίου 8/24, Αργυρού 6/11, Λάμπρου 3/8, Μόκα 3/6, Λαλιώτη 2/3, Καραβανά 1/3, Πούλου 1/12 - Ασσοι σέρβις: Λαλιώτη 4, Αθανασίου 4, Καραλή 3, Ζούβελου 2, Λάμπρου 1, Πούλου 1).

apollongs.gr





ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ 3-0

Για το πρωτάθλημα Volley Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ2 κατηγορίας (10η αγωνιστική β' γύρου), χθες το βράδυ στο κλειστό του «Γ. Καμάρας» η ομάδα γυναικών βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης νίκησε την ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ με 3-0 σετ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



ΠΗΡΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
apollongs.gr






ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-3 
στο βόλεϊ γυναικών

Τα μπλε κορίτσια στο βόλεϊ του Απόλλωνα πανηγυρίζουν απο σήμερα και 'μαθηματικά' την είσοδο τους στα play off της κατηγορίας τους, οπου θα διεκδικήσουν δυναμικά την άνοδο!
Το βράδυ της Κυριακής πέτυχαν την 18η συνεχόμενη νίκη τους, ενα εξαιρετικό ρεκόρ για μια ομάδα που έχει πετύχει συνολικά 19 νίκες σε 20 αναμετρήσεις!
Παίζοντας εξαιρετικό βόλλευ στην εκτός εδρας αναμέτρηση στο κλειστό των Σπάτων, απέναντι στην ομώνυμη αντίπαλο προηγήθηκαν με 2-0 στα σετ τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση με 25-17 και 25-20.
Το φυσιολογικό χαλάρωμα στο τρίτο σετ και μερικά λάθη, εδωσαν το δικαίωμα στα Σπάτα να προηγηθούν στο 3ο σετ και να φτάσουν στο 17-22. Οι μπλε αμαζόνες αντέδρασαν πηγαίνοντας το παιχνίδι στο 22-24 αλλά το σετ τελείωσε με 22-25 για τους γηπεδούχους.
Ξεκινώντας το 4ο σετ ο Απόλλωνας εδειξε τα δόντια του και προηγήθηκε γρήγορα 10-2 ! Εκεί ο αντίπαλος ουσιαστικά εχασε το κουράγιο να παλέψει το σετ και ο Απόλλωνας πετώντας, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με το εκκωφαντικό 25-9 σε 12 λεπτά.
Δύσκολα μπορεί κανείς να βρεί ψεγάδι στην ομάδα του Παυλου Μαναριώτη στα σετ που κέρδισε !
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη, Λαλιώτη, Λάμπρου, Καραβανά, Αργυρού, Σαμπάνη , Μαυροειδοπούλου, Μόκα / Ζούβελου, Καραλή, Πούλου και Αθανασίου.

apollongs.gr


 Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟ 3-0 
στο βόλεϊ γυναικών

Εύκολο βράδυ για τις μπλε αμαζόνες με καθαρή νίκη απέναντι στην αδύναμη αντίπαλο, την ομάδα του Λαυρίου.

Με μόνη την έλλειψη της Σαμπάνη που λόγω ίωσης δεν συμμετείχε, ο Παύλος Μαναριώτης παρέταξε στο 1ο σετ τις Μαναριώτη, Λαλιώτη, Λάμπρου, Καραβανα, Αθανασίου και Αργυρού. Λίμπερο η Μαυροειδοπούλου και το σετ πήγε γρήγορα στο 20-6 για να περάσουν στο κέντρο η Μόκα και στην διαγώνια θέση η Ζούβελου. Το σετ τελείωσε με σκορ 25-10.

Στο 2ο σετ η ομάδα ξεκίνησε με τη σύνθεση που τελείωσε το 1ο και στο μεσοδιάστημα η Καραλή πέρασε στην πάσα. Χωρίς προβλήματα το σετ τελείωσε με 25-11 δίνοντας αέρα στις μπλε αμαζόνες για τη συνέχεια.

Στο 3ο σετ η Λαλιώτη επανήλθε στην διαγώνια θέση και η Λάμπρου στο κέντρο. Στις ακραίες θέσεις η Πούλου και η Ζούβελου, η Καραλή στην πάσα και η Μόκα σαν δεύτερη κεντρική.

Ο Απόλλωνας κατέβασε ταχύτητα και το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 25-19 σε συνολικό χρόνο 63 λεπτών. Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα προστέθηκε στην συλλογή του 'όμορφου' Απόλλωνα, τρεις μόνο αγωνιστικές πριν το τέλος της Α' φάσης του Πρωταθλήματος εν όψει των τελικών που έρχονται!

Επόμενος αντίπαλος η ισχυρή ομάδα της ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ που θα αντιμετωπίσουμε εκτάκτως την ερχόμενη Κυριακή στις 20.00 μ.μ σε εκτός έδρας αναμέτρηση.


 Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική:


apollongs.gr

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-3 στο βόλεΪ γυναικών
(13-25, 15-25, 23-25)


Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης στον Α' όμιλο της ΕΣΠΑΑΑ2, η γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα πέτυχε την 16η συνεχή νίκη και 17η σε 18 παιχνίδια.
Αυτή την φορά εκτός έδρας με αντίπαλο την Δάφνη Αγ.Δημητρίου σε ένα αγώνα που κράτησε μία ώρα και δέκα λεπτά, παρά το χαλάρωμα στο τρίτο σέτ.
Ο Παύλος Μαναριώτης ξεκίνησε τον αγώνα με τις Μαναριώτη Λαλιώτη, Λάμπρου Καραβανά, Αθανασίου Σαμπάνη και λίμπερο τη Μαυροειδοπούλου.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πήρε το 1ο σετ με 25-13 σε 12 λεπτά.
Στο 2ο σέτ αγωνίστηκαν η Μόκα στην θέση της Λάμπρου και η Αργυρού στην θέση της Αθανασίου και μετά απο ένα άσχημο ξεκίνημα στο οποίο ο αντίπαλος προηγήθηκε 5-1, οι αμαζόνες ανασυντάχθηκαν και αποδίδοντας σωστό βόλει προηγήθηκαν γρήγορα 20-15.
Η Καραλή πήρε την θέση της Μαναριώτη στην πάσα και χωρίς προβλήματα έγινε ένα ακόμα σερί για τις μπλέ με 5-0 για να τελειώσει το σέτ με 25-15.
Στο 3ο σετ η Καραλή ξεκίνησε στην πάσα , η Ζούβελου πέρασε στη διαγώνια θέση και οι Πούλου, Αργυρού στις άκρες. Στο κέντρο η Μόκα με την Καραβανά. Οι μπλέ αμαζόνες προηγήθηκαν με 15-11, 20-14 και 22-15 γρήγορα, αλλά απο τη στιγμή εκείνη χαλάρωσαν δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να πετύχει ένα σερί 7-0 και να ισοφαρίσει το σετ.
Ευτυχώς στο σημείο αυτό η Ελεάννα Καραβανά που πέρασε στην επίθεση μπόρεσε να πετύχει δύο καλούς πόντους και το σετ πέρασε στον Απόλλωνα με 25-23.
Επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας με αντίπαλο την αδύναμη ομάδα του Λαυρίου την ερχόμενη Τετάρτη.

apollongs.gr





Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΤΗΣΙΦΩΝ 3-0
στο γυναικείο βόλεϊ

Νέα νίκη και εύκολο τρίποντο για τις γυναίκες στο βόλλευ του Απόλλωνα με αντίπαλο την ομάδα του Κτησιφώντα Παιανίας. Ο αγώνας έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Ριζούπολης με συνολική διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά.
Ο Παύλος Μαναριώτης ειχε την ευκαιρία να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα κορίτσια που έχουν χρησιμοποιηθεί λιγότερο, με σκοπό να ετοιμάσει όλη την ομάδα για τα δύσκολα Play off.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τις Καραλή - Λαλιώτη, Μόκα - Λάμπρου, Αθανασίου - Αργυρού και λίμπερο την Μαυροειδοπούλου. Στα 2ο και 3ο σετ η Αγγελική Πούλου χρησιμοποιήθηκε σαν διαγώνια της Καραλή.

Η αδύνατη ομάδα του Κτησιφώντα δεν μπόρεσε να προβάλλει ισχυρή αντίσταση στις μπλε αμαζόνες και υποτάχθηκε φυσιολογικά με 3-0 (25-12, 25-13, 25-11)


ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραλή, Λαλιώτη, Μόκα, Λάμπρου, Αθανασίου, Αργυρού, Μαυροειδοπούλου (λ), Πούλου, Σαμπάνη, Καραβανα, Μαναριώτη.

 H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

apollongs.gr




ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 
στο βόλεϊ γυναικών

Την 14η σερί νίκη τους πέτυχαν το βράδυ της Τετάρτης οι γυναίκες του Απόλλωνα με αντίπαλο τον Οδυσσέα στο εκτός έδρας παιχνίδι τους, στο κλειστό ''Σπύρος Λούης'' του Αμαρουσίου.
Οι μπλέ αμαζόνες ήταν πολύ καλές και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στην μαχητική ομάδα του Γιώργου Μάντζιου.
Ο Παύλος Μαναριώτης παρέταξε τις Μαναριώτη (πάσα), Λαλιώτη (διαγώνια) Καραβανά και Λάμπρου (κεντρικές), Αθανασίου και Αργυρού (ακραίες) και την Μαυροειδοπούλου στη θέση του λίμπερο.
Το πρώτο σετ κύλησε με τον Απόλλωνα να πιάνει υψηλή απόδοση, την Ελεάννα Καραβανά να κάνει το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και μαζί με την εξαιρετική Ηρώ Λάμπρου να κερδίζουν τις μάχες σε κέντρο και επίθεση.
Στην υποδοχή η Νάγια Μαυροειδοπούλου έκανε ένα αλάνθαστο σερί και βοήθησε την Μαναριώτη στην πάσα, να διαλέξει ανάμεσα σε πολλές επιλογές στο επιθετικό κομμάτι, με τις κεντρικές να πυροβολούν και την Εύα Λαλιώτη με την Άλκηστη Αργυρού να τελειώνουν φάσεις με ιδιαίτερη επιτυχία.
Η διακύμανση του 1ου σετ με τον Απόλλωνα στο κεφάλι 6-1, 12-5, 18-7, 24-14 και τελικό 25-14.
Με την ίδια σύνθεση και σοβαρότητα από την ομάδα μας, ξεκίνησε το δεύτερο σετ με τις μπλε να στέκονται εξαιρετικά αλλά και τον αντίπαλο να φορτσάρει.
Στην υποδοχή και το σερβις καλή βοήθεια από την Νίκη Αθανασίου και καλή λειτουργία στο κέντρο από την Γεωργία Μόκα που μπήκε για να ξεκουράσει την Καραβανά. Το σκορ με προηγούμενο τον Απόλλωνα 6-3, 12-8, 18-13, 24-18 και κατάληξη 25-18 με την Λάμπρου να ανεβαίνει στην κορυφή διεκδικώντας τον τίτλο του ΜVP στο σετ.
Τρίτο σετ και ξεκίνημα με την αρχική σύνθεση, αλλαγή στην πορεία ώστε να ξεκουραστεί και η εξαιρετική Αργυρού με την Αγγελική Πούλου να παίρνει τη θέση της. Αντίστοιχα λίγο μετά τη μέση η Γεωργία Μόκα παίρνει τη θέση της Λάμπρου και το παιχνίδι κυλά με διακύμανση 6-4, 12-6, 18-13. Στο σημείο αυτό ο αντίπαλος επιχειρεί ένα ντεμαραζ και πλησιάζει τον Απόλλωνα στο 19-16.
Οι μπλε αμαζόνες απαντούν με σερί 4-1 και ξεφεύγουν πάλι με 23-17. Σειρά του Οδυσσέα να πιέσει αφού με σερί 4 πόντων το σετ πηγαίνει στο 24-21, για να τελειώσει όμως στη συνέχεια με πλασέ της Μόκα 25-21.
Το 15ο ροζ φύλλο αγώνα σε 16 αγωνιστικές είναι γεγονός για τις γυναίκες του Απόλλωνα, παρά την έλλειψη της Άρτεμης Σαμπάνη που απλά συμμετείχε στη σύνθεση με τραυματισμένο τον ώμο της.
Ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε το παιχνίδι με σοβαρότητα, έπαιξε ωραίο βόλλεϋ και έπιασε απόδοση χωρίς να υστερήσει καμμία παίκτρια. Με τέτοια απόδοση μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο!
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη , Λαλιώτη, Καραβανά, Λάμπρου, Αθανασίου, Αργυρού, Μαυροειδοπούλου, Μόκα, Πούλου, Ζούβελου, Καραλή και Σαμπάνη.

 Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:


5η Αγωνιστική
ΤΕΤ-24/02/16
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
1-3
ΤΕΤ-24/02/16
21:00
2ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ
3-2
ΤΕΤ-24/02/16
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
1-3
ΤΕΤ-24/02/16
20:00
ΕΓ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
0-3
ΤΕΤ-24/02/16
21:30
ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
3-0
ΤΕΤ-24/02/16
21:45
ΔΓ ΜΕΤΣ ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
3-0



 Η επόμενη αγωνιστική:


6η Αγωνιστική
ΤΕΤ-02/03/16
21:45
ΝΕΟ ΚΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΕΤ-02/03/16
21:45
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΤΕΤ-02/03/16
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
ΤΕΤ-02/03/16
21:30
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
ΤΕΤ-02/03/16
21:45
Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΤΡΙ-01/03/16
21:45
ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

apollongs.gr






ΕΣΠΑΑΑ 2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Φυσιολογικά κρίνονται τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής ημέρας του Β' Γύρου και στους δύο Ομίλους των Αθηνών.
Στον Α' όμιλο όπου συμμετέχει και η ομάδα μας τα αποτελέσματα έχουν ώς εξής:
Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 3-0, ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ 0-3, ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-1, ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 3-0, ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 0-3 & ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΛΑΥΡΙΟ 3-0.
Στην βαθμολογία προηγείται η ομάδα του Πήγασου με 42 βαθμούς (44-8 σετ) ακολουθεί η ομάδα μας με 41 βαθμούς (44-10 σετ), η ομάδα των Θρακομακεδόνων με 34 και η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης με 32 βαθμούς.
Μόνο μετά από "πραξικόπημα" μπορεί να αλλάξει η πορεία των δύο πρωτοπόρων ομάδων προς την τελική φάση των Play Off, αφού η βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τον δεύτερο από τον τρίτο είναι μεγάλη!
Η τελική κατάταξη θα κριθεί από τα παιχνίδια μεταξύ των πρώτων, με τον Απόλλωνα να έχει ήδη κερδίσει τον Πήγασο και την Δεξαμενή στο Β' γύρο και να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Θρακομακεδόνες. Στις ομάδες που αξίζουν προσοχής πρέπει να αναφέρουμε την Δάφνη Αγ. Δημητρίου και τα Σπάτα που αναμένονται πιο ισχυροί εντός έδρας.
Στον Β' όμιλο τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Β' γύρου έχουν ως εξής:
ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ - ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 3-2 , ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ 0-3, ΕΘΝΙΚΟΣ - ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 1-3, ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ - ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ 3-0 & υπέχει το παιχνίδι ΑΟ ΚΑΡΕΑ - ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ που θα γίνει το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής.
Στη βαθμολογία προηγείται η ομάδα του Καρέα με 39 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο και ακολουθούν ο Άγιος Στέφανος με 37 βαθμούς, ο ΑΚ Ζωγράφου με 35 και ένα αγώνα λιγότερο και η Ραφήνα (ΔΑΣ Αραφήν) με 34 βαθμούς.
Ο όμιλος έχει πολλά ακόμα κρίσιμα παιχνίδια με τον Καρέα να προβάλλει σαν αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση και τις τρεις ομάδες που ακολουθούν να δείχνουν ικανές για την ανατροπή!
Η είσοδος στα Play Off της δεύτερης ομάδας θα κριθεί από τα μεταξύ των πρωτοπόρων παιχνίδια και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον δεύτερο ...τυχερό καθώς απομένουν ακόμα επτά (7) αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.
Στην δεύτερη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο και θα αγωνιστούν σε μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων (6 αγωνιστικών) από το οποίο δύο θα καταφέρουν την πολυπόθητη άνοδο!
apollongs.gr



Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 3-0 
(25-13, 25-15, 25-20)

Ακόμα ένα «τρίποντο» μάζεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης στο κλειστό της Ριζούπολης κόντρα στον Χολαργό και συνεχίζει ακάθεκτη για την διασφάλιση της εισόδου στα play off ανόδου. Μέσα σε 74΄έκαμψε την αντίσταση της αντίπαλης ομάδας και επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Στο πρώτο σετ ο Απόλλων ξεκίνησε με Λαλιώτη διαγώνια, Σαμπάνη και Αργυρού ακραίες, Μαναριώτη στη πάσα, Καραβανά και Μόκκα κεντρικές και Μαυροειδοπούλου λίμπερο. Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στον αγώνα και με πολύ καλό σερβίς, υποδοχή αλλά και επιθέσεις πήρε γρήγορα προβάδισμα το οποίο και διεύρυνε συνεχώς για να φτάσει με πλασέ της Καραβανά στο 25-13 σε 20΄.

Η εξέλιξη του 1ου σετ: 6-1, 12-3, 18-7, 24-11, 25-13.

Στο δεύτερο σετ ο Απόλλων ξεκίνησε με δύο αλλαγές καθώς η Αθανασίου πέρασε στη θέση της Αργυρού και η Ζούβελου στη θέση της Λαλιώτη. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, στο οποίο οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα λίγο πριν τα μέσα του σετ η ομάδα μας με ένα σερί έκανε το 12-11, 20-11 για να τελειώσει ουσιαστικά το σετ, το οποίο και τελικά κατέκτησε με 25-15 σε 32΄.

Η εξέλιξη του 2ου σετ: 5-6, 12-10, 18-11, 24-14, 25-15.

Στο τρίτο σετ ο Παύλος Μαναριώτης προχώρησε σε παραπάνω αλλαγές, έτσι ο Απόλλων παρατάχτηκε με Πούλου και Αργυρού ακραίες, Ζούβελου διαγώνια, Καραλή πασαδόρο, Λάμπρου και Καραβανά κεντρικές και Μαυροειδοπούλου λίμπερο. Και πάλι η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα το σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο. Και πάλι προς τα μέσα του σετ από το 14-13 έφτασε στο 18-13, για να απαντήσει η ομάδα του Χολαργού και να ισοφαρίσει 19-19. Όμως τα πολλά λάθη των παικτριών του Χολαργού και η βελτίωση της ομάδας μας οδήγησαν σε ένα 25-20 με επίθεση της Λάμπρου και στην κατάκτηση της νίκης.

Η εξέλιξη του 3ου σετ: 5-6, 12-11, 16-13, 18-13, 19-19, 25-20.

Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης (Μαναριώτης): Λαλιώτη, Καραβανά, Μόκκα, Μαναριώτη, Σαμπάνη, Αργυρού, Μαυροειδοπούλου-λ, Αθανασίου, Ζούβελου, Πούλου, Καραλή, Λάμπρου.

Από Γιώργο Αγγελάκη


Pregame: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΧΟΛΑΡΓΟΣ 
στο γυναικείο βόλεϊ

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Β' γύρου του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ 2 η ομάδα των γυναικών του Απόλλωνα αντιμετωπίζει εντός έδρας το βράδυ της Τετάρτης την ομάδα του ΓΑΣ Χολαργού. 
Στην αντίστοιχη αγωνιστική ημέρα του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε κερδίσει με σκόρ 3-1 εκτός έδρας.
Οι μπλέ αμαζόνες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το βράδυ της Δευτέρας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή της Λάμπρου που ταλαιπωρείται απο πόνους στο πόδι αλλά η κατάσταση της θα εκτιμηθεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

 apollongs.gr

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΗΓΑΣΟΣ 3-2 στο Βόλεϊ Γυναικών

Σε ενα πραγματικό ντέρμπι που κράτησε πάνω απο δυόμιση ώρες, οι αμαζόνες του Απόλλωνα παίζοντας θαυμάσιο βόλεϊ, κέρδισαν τις εντυπώσεις και βγήκαν νικήτριες με σκόρ 3-2 στη διαδικασία του τάι-μπρέικ.
Η ομάδα του Παύλου Μαναριώτη ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι με καθαρώτερο σκόρ, αν στο κρίσιμο 4ο σετ ήταν προσεκτικώτερη στο ντέρμπι της Ριζούπολης.
Ο Απόλλωνας ευτύχησε να εχει σε εξαιρετική μέρα την διαγώνια Ευα Λαλιώτη και την ακραία του Αρτεμις Σαμπάνη! Στο κέντρο η Ελεάννα Καραβανά, με την Ηρώ Λάμπρου και την Γεωργία Μόκα όπου χρειάστηκε κέρδισαν τις μάχες με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να αποσυντονιστεί.
Η ομάδα του Νέου Κόσμου είχε υποδειγματική υποδοχή αλλά δεν μπόρεσε να πιέσει τις μπλέ αμαζόνες στην επίθεση κσθώς ο χθεσινός Απόλλωνας λειτούργησε εξαιρετικά!
Το 1ο σετ βρήκε τον Πήγασο μπροστά με σκόρ 25-23 (3-6, 12-9, 18-13 και 25-23).
Στο 2ο η ομάδα μας οργανώθηκε και με το ίδιο σκόρ ισοφάρισε το παιχνίδι (6-2, 12-11, 15-18, 24-23 και 25-23).

Στο 3ο σετ ο Απόλλωνας πετούσε και χωρίς να υπάρχει καμμία υστερήσασα πήρε καθαρά το προβάδισμα με σκόρ 25-16 (6-2, 12-10, 18-14, 25-16)

Στο κρίσιμο 4ο ο Πήγασος αναδιοργανώθηκε και πίεσε κερδίζοντας στα σημεία ισοφαρίζοντας το παιχνίδι με σκόρ 25-19.
Στη διαδικασία της ...λυμένης γραβάτας οι μπλέ πήραν κεφάλι και πήραν το μάτς με σκόρ 15-8 κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την αυτοπεποίθηση του καλύτερου για τα πλέι- οφ που φαίνονται...στο βάθος!
(η διακύμανση στο 5ο σετ 5-3, 8-4, 10-7, 12-8, 15-8)
Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη, Λαλιώτη, Λάμπρου, Καραβανά, Σαμπάνη, Αργυρού, Μαυροειδοπούλου, Αθανασίου, Μόκα, Πούλου, Ζούβελου, Καραλή.

apollongs.gr


pregame ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΗΓΑΣΟΣ στο βόλεϊ Γυναικών

Για τη 2η αγωνιστική του Β' Γύρου του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ2 οι αμαζόνες μας καλούνται να αντιμετωπίσουν εντός έδρας την ομάδα του Πήγασου που προηγείται στην βαθμολογία!
Απο πολλούς αντιμετωπίζεται σαν το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου. Η ομάδα του Μέτς με εμπειρία απο μεγαλύτερη κατηγορία, είναι αήττητη έχοντας κερδίσει τον Απόλλωνα με 3-2 (16-14 στο τάι μπρέικ) στον πρώτο γύρο.
Πρόκειται για μία οργανωμένη και δουλεμένη ομάδα με εξαιρετικό σέρβις και αμυντική λειτουργία. Η ομάδα μας καλείται να χρησιμοποιήσει ιδανικά το όπλο της επίθεσης που διαθέτει, για να κερδίσει την κορυφή και τις εντυπώσεις.
Το παιχνίδι ειναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Ριζούπολης με ώρα έναρξης 21.30.
Οι μπλέ αμαζόνες μας θα χρειαστούν περισσότερο απο κάθε αλλη φορά την στήριξη των φιλάθλων μας ωστε να αποτελέσουν και πάλι τον 'επιπλέον' παίκτη!
Βάμος κοριτσάρες!!!

apollongs.gr


Για την Αγωνιστική Πρωταθλήματος: Τοπική Κατηγορία 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ Α' ΦΑΣΗ
η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης, νίκησε χθες το βράδυ τον ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ με 3-1 σετ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:


 Η επόμενη αγωνιστική:


apollongs.gr



ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: pregame Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 21.30μμ

Δεύτερο στη σειρά ντέρμπι για το γυναικείο βόλεϊ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, απόψε το βράδυ, στο κλειστό της Ριζούπολης.
Ντέρμπι κόντρα στη γειτονική ομάδα της ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ που έχει στις τάξεις της τις παλιές παίκτριες της ομάδας μας Γ.Δημακοπούλου, Γ.Φακίνου και Μ.Φακίνου.
Ο Παύλος Μαναριώτης έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία των αμαζόνων έχοντας δύο σημαντικές ελλείψεις. Η Ιωάννα Ζούβελου που δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως, θα λείψει και η Αλκηστη Αργυρού που ταλαιπωρείται από πόνους στον ώμο θα προφυλαχθεί!
Παρά ταύτα η ομάδα μας έχει αρκετές λύσεις ώστε να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο την δουλεμένη ομάδα του Μανώλη Κιάσσου παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 21.30μμ στο κλειστό μας.

apollongs.gr


ΑΠΟΛΛΩΝ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 3-2 στο ΤΑΙ - ΜΠΡΕΙΚ



Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, το βράδυ της Τετάρτης, τα κορίτσια του Απόλλωνα οδηγήθηκαν στο ταϊ - μπρέικ αλλά κατάφεραν να κερδίσουν δείχνοντας πιο αποφασιστικές με 3-2.
Μετά από δυόμιση ώρες στο παγωμένο κλειστό της Ριζούπολης, οι μπλε αμαζόνες στάθηκαν όρθιες και παρά την μέτρια εμφάνιση πέτυχαν ένα επαγγελματικό δίποντο αυτή τη φορά, κρατώντας τη φήμη του φαβορί και αήττητες για εννέα συνεχόμενα παιχνίδια μπήκαν στον χορό των ντέρμπι.
Η καρδιά πήγε στη θέση της με το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών, αφού οι ελπίδες παραμένουν ακέραιες και ο στόχος δείχνει εφικτός.
Οι οργανωμένοι του Απόλλωνα έκαναν την υπέρβαση τους, ξεσηκώνοντας μέχρι τα μεσάνυχτα τους περίοικους με τους ήχους των τυμπάνων της Ελαφράς Ταξιαρχίας!
Η ομάδα μας έχασε το πρώτο σετ με κακό ξεκίνημα 19-25, αντέδρασε στη συνέχεια κερδίζοντας τα δύο επόμενα με καλή λειτουργία και σκορ 25-20 και 25-21 αλλά δεν μπήκε ποτέ στο κρίσιμο τέταρτο σετ.
Ο αντίπαλος, ή καλοδουλεμένη ομάδα των Θρακομακεδόνων παίζοντας όσο καλύτερα μπορούσε, πίεσε και μπόρεσε με σκορ 25-15 να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Με κυριολεκτικά ..λυμένες τις γραβάτες ο Απόλλωνας προηγήθηκε σύντομα με 13-10, αλλά με λάθη ισοφαρίστηκε στο 14 -14. Στο σημείο αυτό μέτρησε περισσότερο η έδρα και το παιχνίδι τελείωσε με δύο καλές φάσεις 17-15 και πολλή ανακούφιση στους Απολλωνιστές!

Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Π.Μαναριώτης): Μαναριώτη, Λαλιώτη, Αργυρού, Σαμπάνη, Λάμπρου, Καραβανά, Μαυροειδοπούλου, Μόκα, Πούλου, Αθανασίου, Καραλή.
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ : Φιλιπποπούλου, Σουσούνη, Μάρα, Πολυχρόνη, Παπαντωνάκη(λ), Τασιούλα, Σαίτη, Καλαβρουζιώτη, Παναγοπούλου, Ξουρή, Νικολακοπούλου(λ), Φωκά, Κατάρα.

apollongs.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΤΟΠΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  2, Α΄ΟΜΙΛΟΣ)
Μια αγωνιστική μένει για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και η μάχη για την είσοδο στην προνομιούχο δυάδα του ομίλου  που θα διεκδικήσει στην τελική φάση τα  δύο εισιτήρια της ανόδου (με τις δύο πρώτες του άλλου ομίλου) , έχει «θεριέψει» για τα καλά.
Μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πήγασου και του Απόλλωνα που αποσπάστηκαν με 6 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από την τρίτη θέση. Οι δύο πρωτοπόρες ομάδες είχαν εύκολο βράδυ απέναντι σε Κτησιφώντα και Σάλαμμον, την ίδια ώρα που στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης πήρε το διπλό μέσα στους Θρακομακεδόνες και πλέον μοιράζονται μαζί την 3η θέση με 23 βαθμούς. Φυσιολογικά τα αποτελέσματα στις υπόλοιπες αναμετρήσεις.



 Η επόμενη αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, έχει δύο αναμετρήσεις «φωτιά», που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της εισόδου στην τελική φάση. Ο Απόλλων υποδέχεται τους Θρακομακεδόνες και η Δεξαμενή τον Πήγασο, και για την ομάδα μας η αναμέτρηση με τους Θρακομακεδόνες είναι η πρώτη σε μια σειρά τριών εντός έδρας αγώνων (Θρακομακεδόνες, Δεξαμενή, Πήγασος) με στόχο για την ομάδα μας το 3Χ3.









Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της τον κόσμο του Απόλλωνα για να δώσει την απαραίτητη ώθηση για την κατάκτηση των στόχων της ομάδας.

Του Γιώργου Αγγελάκη



Α.Σ.Π ΣΑΛΑΜΜΟΝ - Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3

Νίκη εκτός έδρας για τα κορίτσια του βόλεϊ το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Σάλαμμον.
Οι μπλε αμαζόνες ήταν καταιγιστικές και παίζοντας το καλύτερο τους παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλο!
'Χάρμα οφθαλμών' ή χθεσινή ομάδα του Παύλου Μαναριώτη ξεκίνησε με τις Μαναριώτη, Λαλιώτη, Σαμπάνη, Αργυρού, Καραβανά, Λάμπρου και Μαυροειδοπούλου στη θέση του λίμπερο. Το πρώτο σετ που ξάφνιασε τον αντίπαλο τελείωσε με σκορ 25 - 10 σε 9 λεπτά με την ομάδα μας να πετάει αντιδρώντας υποδειγματικά σε κάθε φάση!
(Η διακύμανση του σκορ με μπροστά τον Απόλλωνα: 6-2, 12-6, 18-8, 25-10)
Στο δεύτερο δύο αλλαγές από τα μισά του σετ, με την Καραλή να παίρνει τη θέση της Μαναριώτη (στο 15-9) και την Μόκα που εκτελούσε χθες και χρέη αρχηγού) στο κέντρο, στη θέση της Λάμπρου (στο 21-13). Το σετ με τον Απόλλωνα πιο χαλαρό προηγούμενο συνέχεια, κύλησε με ασφάλεια και διακύμανση 6-3, 12-7, 19-12 τελειώνοντας σε 26 λεπτά με σκορ 25-19.
Αλλαγών συνέχεια στο τρίτο με την Αθανασίου και την Πούλου να ρίχνονται στο παιχνίδι. Η διακύμανση του σκόρ 6-3, 12-9, 18-11 όπου με ένα εξαιρετικό σερί 6 σερβις απο την Καραλή οδηγηθήκαμε στο 24-14 και πολύ γρήγορα το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 25-15 (20 λεπτά) με τις μπλε Αμαζόνες να πανηγυρίζουν κατεβάζοντας από την εξέδρα την τραυματισμένη αρχηγό τους Ζούβελου για να χαιρετίσουν μαζί!
Ο "όμορφος"  Απόλλωνας ήταν κάτι περισσότερο από καλός χθες και δείχνει πανέτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια με τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν στην έδρα μας στη Ριζούπολη!

www.apollongs.gr



 Νίκη με 3-1, τρίποντο και… Χαρούμενες Γιορτές για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

Καθαρή νίκη με 3-1 σετ (25-15, 25-17, 22-25, 27-25) πέτυχαν οι παίκτριες μας κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα των Σπάτων, και έτσι χωρίς απώλειες έχουν ακόμα ένα λόγο για χαρούμενες γιορτές. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο στόχος που είχε τεθεί από τον Παύλο Μαναριώτη και τις βολεϊμπολίστριες μας ήταν το «τρίποντο», γνωρίζοντας ότι ο αγώνας κρύβει παγίδες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ξεκινώντας με Λαλιώτη, Καραβανά, Λάμπρου, Αργυρού, Καραλή , Σαμπάνη και Μαυροειδοπούλου –λ, η ομάδα μας μπήκε πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και με συνεχόμενους πόντους από το σερβίς με την Ηρώ Λάμπρου έφτασε στο 9-2, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη στην υποδοχή από τις αντίπαλες. Μια μικρή αντίδραση από τις παίκτριες των Σπάτων και το 9-2 έγινε 12-8, όμως και πάλι οι παίκτριες μας αφού ξέφυγαν με 17-10, τελείωσαν το σετ με 25-15 με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο δεύτερο σετ οι Απολλωνίστριες ξεκίνησαν άσχημα, με αρκετά λάθη και τα Σπάτα έφτασαν να προηγούνται με 6 πόντους διαφορά (3-9). Στο γήπεδο έκανε την εμφάνισή της και η Ακριβή Μαναριώτη για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό της στον αγώνα με τον Κτησιφώντα. Σταδιακά ισορροπήσαμε και αφού ισοφαρίσαμε σε 10-10, περάσαμε μπροστά αυξάνοντας τη διαφορά (12-11, 15-13,20-14), για να τελειώσει και αυτό το σετ με 25-17, χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση από την αντίπαλο ομάδα.

Η ατυχία όμως των τραυματισμών «μας κτύπησε και πάλι την πόρτα» και έτσι κάποιες ενοχλήσεις στην μέση που αισθάνθηκε η Λάμπρου δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει στον αγώνα, από το τρίτο σετ και μετά, για να πάρει τη θέση της η Γεωργία Μόκκα. Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες μπήκαν ισοδύναμες, παραχωρώντας με αρκετά λάθη πόντους η μια στην άλλη, για να φτάσουμε στο 10-10, και ενώ Ζούβελου και Καραλή πήραν τη θέση των Λαλιώτη και Μαναριώτη.
Ένα κενό διάστημα που εμφάνισε η ομάδα μας επέτρεψε στις αντίπαλες να ανεβάσουν ψυχολογία, να εκμεταλλευτούν τα λάθη μας και να χτίσουν διαφορά 5-6 πόντων μετά τα μέσα του σετ (11-16, 15-20, 16-22, 18-24). Ένα σερί 4 πόντων και το 22-24 που έγραψε ο πίνακας δεν έφτανε για να γίνει ανατροπή και τα Σπάτα κατέκτησαν το σετ με 25-22. Καθοριστικός παράγοντας σε αυτό το σετ τα πολλά λάθος σερβίς που έδωσαν αβίαστα πόντους στα Σπάτα.

Στο τέταρτο σετ ξεκινώντας με Λαλιώτη, Μόκκα, Καραβανά, Αργυρού, Μαναριώτη, Σαμπάνη και Μαυροειδοπούλου οι παίκτριες μας ήταν αποφασισμένες να περιορίσουν τα λάθη και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να διεκδικήσει έστω και τον ένα βαθμό. Στην άλλη πλευρά του φιλέ οι παίκτριες των Σπάτων μπήκαν με καλή ψυχολογία και με καλή υποδοχή, έχοντας περιορίσει τα λάθη βρέθηκαν μπροστά (0-3, 2-4, 6-8).

Ένα σερί λαθών όμως από τα Σπάτα μας επέτρεψε να περάσουμε μπροστά και αφού το 6-8 έγινε 9-8 και το 10-9, 14-9, πιστέψαμε ότι ο αγώνας κάπου εδώ τελείωσε. Όμως από το 18-13 με μια σειρά λαθών και πάλι σε σερβίς και υποδοχή, τα Σπάτα ισοφάρισαν σε 19-19 για να πάρει ο αγώνας δραματικό χαρακτήρα.

Μπροστά εμείς με 21-19 και 22-21 και 3 σερί πόντοι από τα Σπάτα και 22-24. Εκει λοιπόν βρεθήκαμε για πρώτη φορά μια ανάσα από το να παραχωρήσουμε πόντο και να οδηγηθούμε σε περιπέτειες. Αφού ισοφαρίσαμε σε 24-24, το 24-25 μας έφερε για δεύτερη φορά με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτριες μας είχαν εκείνη την ώρα την αυτοσυγκέντρωση και την ηρεμία να γυρίσουν το σετ και με ένα σερί 3 πόντων να φτάσουν με 27-25 στην κατάκτηση του σετ και του τρίποντου της νίκης.

Συμπερασματικά ήταν ένας αγώνας με αρκετά λάθη και από τις δύο πλευρές που η ομάδα μας θα μπορούσε και να είχε κατακτήσει πιο εύκολα, αλλά θα μπορούσε και να κινδυνέψει με απώλειες βαθμών έτσι όπως εξελίχθηκε. Κρατάμε το τρίποντο, και πλέον με «γεμάτες μπαταρίες» με τον καινούριο χρόνο προχωράμε για την κατάκτηση της κορυφής.


  Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στις παίκτριες μας, που περιμένοντας και τα άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής, ήδη βρίσκονται από σήμερα στην δυάδα που οδηγεί στα play-off



Του Γιώργου Αγγελάκη


8η Αγωνιστική
ΤΕΤ-16/12/15
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
3-0
ΤΕΤ-16/12/15
21:00
2ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
0-3
ΤΕΤ-16/12/15
21:45
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
3-0
ΤΕΤ-16/12/15
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
0-3
ΤΕΤ-16/12/15
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
0-3
ΤΕΤ-16/12/15
21:45
ΔΓ ΜΕΤΣ ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
3-0


Τα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής και το πρόγραμμα της 8ης

7η Αγωνιστική
ΤΕΤ-09/12/15
21:30
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3-0
ΤΕΤ-09/12/15
21:45
ΝΕΟ ΚΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
3-0
ΤΕΤ-09/12/15
21:45
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
3-2
ΤΕΤ-09/12/15
21:45
Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
1-3
ΤΕΤ-09/12/15
21:45
ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
0-3
ΤΕΤ-09/12/15
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
0-3





8η Αγωνιστική
ΤΕΤ-16/12/15
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΤΕΤ-16/12/15
21:00
2ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΤΕΤ-16/12/15
21:45
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΤΕΤ-16/12/15
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΤΕΤ-16/12/15
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΕΤ-16/12/15
21:45
ΔΓ ΜΕΤΣ ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ




Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0

Μέ μιά καθαρή νίκη συνέχισαν οι μπλέ αμαζόνες την πορεία τους στο Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑΑ 2. Το βράδυ της Τετάρτης πήραν ακόμα ένα τρίποντο στο κλειστό της Ριζούπολης κερδίζοντας την οργανωμένη ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 3-0.

Τό τελικό σκόρ αποκτήθηκε από τις αμαζόνες του Απόλλωνα μετά από σκληρή μάχη που κράτησε περίπου δύο ώρες, με την ομάδα μας να ξεκινά με προβλήματα συγκέντρωσης αλλά να βελτιώνεται στη συνέχεια.

Στο πρώτο σετ οι αντίπαλοι έφτασαν να προηγούνται 17-20 (γηπεδούχος ο Απόλλων) αλλά η ομάδα μας αντέδρασε δυναμικά και με ένα σερί 8-1 μπόρεσε να κατακτήσει το σετ με 25-21. Εξαιρετικές στο σετ αυτό οι Σαμπάνη, Αργυρού με την ομάδα να δείχνει έμπειρη στην άμυνα και καταλυτική στην επίθεση.

Το δεύτερο σετ ήταν μονόλογος για τον Απόλλωνα που ανέβασε ταχύτητα απο τη στιγμή που μπήκε στη μάχη η κεντρική Ηρώ Λάμπρου και με εξαιρετικά τελειώματα οδήγησε τους γηπεδούχους σε μιά εύκολη επικράτηση με 25-16 σε 27 λεπτά.

Στό τρίτο σετ οι αντίπαλοι αντέδρασαν ανεβάζοντας απόδοση, πίεσαν και το παιχνίδι με λάθη απο τους γηπεδούχους στο σερβίς και την υποδοχή έφτασε στο 23-23. Με προσεκτική διαχείριση και αντιδράσεις στο σημείο αυτό όμως απο τις Απολλωνίστριες, η νίκη ήρθε με 25-23 και η ηρεμία επανήλθε στο μπλέ στρατόπεδο για να διασκεδαστούν τα λάθη και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με καθαρές ελπίδες για τον τελικό στόχο. Καλύτερες απο την ομάδα μας οι Λάμπρου και Αργυρού και θετικές όπου χρειάστηκε οι Λαλιώτη, Σαμπάνη, Καραβανά.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Καραλή, Λαλιώτη, Μόκα, Καραβανά, Σαμπάνη, Αργυρού, Μαυροειδοπούλου (λ) , Λάμπρου, Αθανασίου, Γεωργούλα (λ) , Ζούβελου, Πούλου, Βασιλείου, Σίντορ.

Του Δημήτρη Αθανασέκου




ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η ταυτότητα της ομάδας που θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ  του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης σήμερα το βράδυ  στις 21:30 στο κλειστό της Ριζούπολης



ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Την ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα, σήμερα το βράδυ στις 21:30 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τοπικής 2 Κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ.
Ο σύλλογος της Δάφνης ιδρύθηκε το 1972, και τα πρώτα χρόνια διατηρούσε ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνιζόταν σε ανεξάρτητα πρωταθλήματα και τουρνουά. Το 1986 έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία τμημάτων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, τα οποία από το 1988 ξεκίνησαν να συμμετέχουν στα οικεία πρωταθλήματα.
Σήμερα διατηρεί αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ ανδρών (στη Γ ΕΣΚΑΝΑ) και γυναικών, βόλεϊ γυναικών και αντίστοιχα τμήματα υποδομής. Μεγάλο καμάρι του συλλόγου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, και τη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι αήττητη (8-0) και έχει «βάλει πλώρη» για Α1 εθνική .
Στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ σε όλη τη διάρκεια αυτών των χρόνων αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες και η ανώτερη διάκριση που έχει επιτύχει η ομάδα της Δάφνης είναι η άνοδος στην Α΄ ΕΣΠΑΑΑ την περίοδο 1996-97 και η μετέπειτα τριετής παραμονή στην κατηγορία.
Την περυσινή χρονιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Δάφνης Αγίου Δημητρίου συμμετείχε στον 2ο όμιλο της Τοπικής 2 Κατηγορίας. Τερμάτισε στην 4η θέση και δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα που κέρδισε την είσοδο της στα play off ανόδου, μένοντας πίσω από τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου (που κέρδισε το ένα εισιτήριο ανόδου στα play off), τον Ζωγράφου και τον Καρέα, πετυχαίνοντας 7 νίκες και 7 ήττες (27-26 σετ).
Φέτος βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες και 3 ήττες (12-13), έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς, όσους και οι ομάδες του Οδυσσέα Αμαρουσίου και των Σπάτων με τις οποίες ισοβαθμεί.
Αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της Δάφνης ανά αγωνιστική:
ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜ – ΠΗΓΑΣΟΣ 1-3
ΔΑΦΝΗ Α.Δ – ΛΑΥΡΙΟ 3-1
ΣΠΑΤΑ – ΔΑΦΝΗ Α.Δ 1-3
ΔΑΦΝΗ Α.Δ – ΣΑΛΑΜΜΟΝ 3-2
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ Α.Δ 3-0
ΔΑΦΝΗ Α.Δ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 2-3
Πρόκειται λοιπόν για μια αξιόμαχη ομάδα που χρειάζεται τη δέουσα προσοχή και αντιμετώπιση από τις παίκτριες μας, ώστε να κατακτήσουν άλλο ένα τρίποντο, στο δρόμο που έχουν χαράξει για την κορυφή. 
Του Γιώργου Αγγελάκη 






6/12/2015


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΤΟΠΙΚΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  2, Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τοπικής  Κατηγορίας 2  βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, η ομάδα μας συνέχισε με μια ακόμα νίκη επικρατώντας του Κτησιφώντα με 3-0 σετ στην Παιανία, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι λόγω και των τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια του αγώνα (αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα, εδώ  http://www.apollongs.gr/2015/12/0-3.html).
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις η πρωτοπόρος ομάδα του ΑΟ Θρακομακεδόνων επιβλήθηκε της ομάδας του Λαυρίου με 3-1 σετ, η ομάδα του Πήγασου Ν. Κόσμου που ακολουθεί πήρε ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Χολαργού με 3-0 σετ, ενώ η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης που συμπληρώνει την τετράδα της κορυφής  παραχώρησε βαθμό στην Δάφνη επικρατώντας στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου της γηπεδούχου ομάδας στο ταϊ –μπρεϊκ.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

 

  
Η  Βαθμολογία:
 
 


Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/12, ώρα 21:30) την ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου στο κλειστό της Ριζούπολης. 

Του Γιώργου Αγγελάκη


26/11/2015
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 3-0

Εύκολη εντός έδρας νίκη για τις αμαζόνες του Απόλλωνα, το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Οδυσσέα Αμαρουσίου.
Η ομάδα του Π. Μαναριώτη ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σέτ με εξαιρετική την Αρτεμη Σαμπάνη στην επίθεση και προηγήθηκε γρήγορα με 7-2!
Με σωστή λειτουργία στην πάσα, η Ηρώ Λάμπρου ανέβηκε στη συνέχεια και με θαυμάσια τελειώματα σε πρώτο χρόνο απο το κέντρο, εκτόξευσε την διαφορά με την ομάδα μας να κερδίζει σε 25 λεπτά το σέτ με 25-16.
Η δουλεμένη ομάδα του Γ. Μάντζιου αντέδρασε στο 2ο σέτ και μπόρεσε να "στριμώξει" τον Απόλλωνα αλλά με σωστά τελειώματα απο την Ευα Λαλιώτη και τις κεντρικές μας Λάμπρου, Μόκα και Καραβανά στη συνέχεια, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων και το σέτ τελείωσε σε 30 λεπτά με 26-24!
Στο τρίτο σέτ οι αντίπαλες φάνηκαν κουρασμένες και ο Απόλλωνας ανέβασε ταχύτητα, έχοντας καλύτερη πάλι την Ηρώ Λάμπρου και εξαιρετική την Αλκηστη Αργυρού στα άκρα.
Το παιχνίδι προχώρησε γρήγορα με τη διαφορά να φτάνει στο 18-11 και την αρχηγό Ιωάννα Ζούβελου να παίρνει τη θέση της Εύας Λαλιώτη στη διαγώνια θέση. Εκεί ήταν η σειρά της Αρτεμης Σαμπάνη που με ένα εξαιρετικό σερί 5 δύσκολων σερβίς, έβαλε τέλος στο παιχνίδι σε μόλις 14 λεπτά με τον πίνακα να γράφει 25-13 και τις Αμαζόνες να πανηγυρίζουν μια καθαρή και άξια νίκη!
Με το τέλος του παιχνιδιού οι Αμαζόνες δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του προέδρου της Αναγέννησης και σαν δώρο 15 προσκλήσεις για την βραδυά που διοργανώνει το Σωματείο, το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό κλάμπ της περιοχής!


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

5η Αγωνιστική
ΤΕΤ-25/11/15
21:45
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3-0
ΤΕΤ-25/11/15
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
3-1
ΤΕΤ-25/11/15
21:45
ΝΕΟ ΚΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
3-1
ΤΕΤ-25/11/15
21:30
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
3-0
ΤΕΤ-25/11/15
21:45
Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
0-3
ΤΕΤ-25/11/15
21:45
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
0-3

6η Αγωνιστική
ΤΕΤ-02/12/15
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΤΕΤ-02/12/15
21:00
2ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΤΕΤ-02/12/15
21:45
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ
ΤΕΤ-02/12/15
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΤΕΤ-02/12/15
21:30
ΕΓ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΤΕΤ-02/12/15
21:45
ΔΓ ΜΕΤΣ ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Πίνακας Βαθμολογίας Πρωταθλήματος: Τοπική Κατηγορία 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ Α' ΦΑΣΗ

A/A
Σωματείο
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Μηδεν.
- ΒΑΘΜΟΙ
Βαθμοί
Υπερ
Κατά
1.
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
5
5
0
15
1
0
0
15
2.
ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
5
5
0
15
3
0
0
14
3.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
5
4
1
14
4
0
0
13
4.
ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
5
4
1
12
4
0
0
12
5.
ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5
3
2
10
10
0
0
8
6.
ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ
5
2
3
8
11
0
0
7
7.
ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
5
2
3
8
9
0
0
6
8.
ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
5
2
3
8
9
0
0
6
9.
ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
5
2
3
6
10
0
0
6
10.
ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
5
1
4
5
12
0
0
3
11.
ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
5
0
5
2
15
0
0
0
12.
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
5
0
5
0
15
0
0
0

Του Δημήτρη Αθανασέκου (Εφόρου των Τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)


 18/11/2015





ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-3

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος ο ΑΠΟΛΛΩΝ πέρασε αφού παραχώρησε αδίκως ενα σέτ στους αντίπαλους!
Ο -ευτυχώς- ελαφρύς τραυματισμός της Ελεάννας Καραβανά άλλαξε την ψυχολογία αλλά και το πλάνο μάχης της ομάδας!

Με εμφανή την τεράστια διαφορά δυναμικότητος οι μπλέ Αμαζόνες, ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης το πρώτο σετ, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην εκτός εδρας αναμέτρηση στο κλειστό του Χολαργού. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς κόντρα και η ομάδα μας γρήγορα προηγήθηκε με 15-6 με καλύτερη την Ηρώ Λάμπρου να τελειώνει φάσεις απο το κέντρο. Ο Απόλλωνας τελείωσε το σέτ 25-19 με φρένο στην απόδοση του.

Κακό ξεκίνημα στο 2ο σετ με τις αντίπαλες να προηγούνται 6-2 και τον Απόλλωνα να σοβαρεύεται αλλά κινούμενος σε μέτρια επίπεδα απόδοσης να ανακάμπτει και να κερδίσει το σετ με 25-21.

Τρίτο σετ με την ομάδα του Χολαργού να βρίσκεται με την πλάτη στο... καναβάτσο χάνοντας προς στιγμή με 16-8, αλλά στη συνέχεια να επανέρχεται εκμεταλευόμενος τα πολλά λάθη των αμαζόνων και να κερδίζει ενα ανέλπιστο σετ με 25-23!

Στο 4ο σετ η ομάδα απλά λειτούργησε όπως πρέπει και το σετ τελείωσε με 25-7 σε 16 λεπτά με τον Απόλλωνα να παίρνει το ρόζ φύλλο με καθαρό τρίποντο.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜΥΡΝΗΣ: Μαναριώτη, Λαλιώτη, Λάμπρου, Μόκα, Αθανασίου, Σαμπάνη , Μαυροειδοπούλου (λ) Ζούβελου, Αργυρού, Καραλή, Πούλου, Σίντορ.


Του Δημήτρη Αθανασέκου (Εφόρου των Τμημάτων Βόλεϊ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης)




13/11/2015



ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -  ΛΑΓΟΝΗΣΙ 3-0

Ευκολο βράδυ για τα κορίτσια του Απόλλωνα στην εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την αδύνατη ομάδα του ''Α.Ο Λαγονησίου''
Ο Παύλος Μαναριώτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές λύσεις ώστε να έχει στη συνέχεια όλη την ομάδα ετοιμοπόλεμη.
Με ακραίες στη διάρκεια του παιχνιδιού τις Αθανασίου, Αργυρού και Πούλου, διαγώνιες τις Λαλιώτη και Ζούβελου, κεντρικές τις Καραβανά, Λάμπρου και Μόκα, η Μαναριώτη και η Καραλή είχαν πολλές ευκαιρείες να μοιράσουν πάσες...
Στο λίμπερο η Μαυροειδοπούλου που ανεβαίνει σταθερά παιχνίδι με παιχνίδι και το τελικό 3-0 να μήν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, αφού συνέβη σε μόλις 64 λεπτά.

Τα σέτ: 25-10, 25-13 και 25-14

Του Δημήτρη Αθανασέκου



6/11/2015





ΗΤΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΪ με 3-2

Την ήττα με σκόρ 3-2 γνώρισε η ομάδα του γυνακείου βόλεϊ του Απόλλωνα το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο του ΜΕΤΣ απο την ομάδα του Πήγασου με μοναδική παρηγοριά ένα κερδισμένο βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια. Σε μια υποτονική βραδιά για τον Απόλλωνα, η εξαιρετική ομάδα του Κ. Γρηγορακάκη μπόρεσε να εξουδετερώσει τα ατού της ομάδας μας με σωστή άμυνα και να προηγηθεί στο 1ο σετ με 25 - 19.

Ο Απόλλωνας αντέδρασε και πήρε το δεύτερο σετ με 25 - 15 δείχνοντας μόνο σε αυτό το σημείο τις πραγματικές τις δυνατότητες.
Στο 3ο σετ οι αντίπαλοι έβγαλαν αντεπίθεση και με καλύτερη διαχείριση στο παιχνίδι κέρδισαν 25-19 με την ομάδα μας να κάνει πολλά λάθη.

Οι μπλέ αμαζόνες απάντησαν με 25 - 22 κερδίζοντας το 4ο σετ και οδηγηθήκαμε στην διαδικασία του τάι μπρέικ όπου περάσαμε μπροστά με 8 - 7 στην αλλαγή.Ο Πήγασος αντέδρασε και προηγήθηκε 13 - 12, τα κορίτσια μας κόντραραν και προηγήθηκαν 14 - 13 αλλά στη συνέχεια με τρία συνεχόμενα λάθη παραχωρήσαμε τον ένα βαθμό δώρο στον αντίπαλο με σκόρ 14 - 16.
 Μέτρια βραδιά για τις Απολλωνίστριες, έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα επιπλέον πρόβλημα, καθώς η πασαδόρος μας αγωνίστηκε με πυρετό σε όλο το παιχνίδι.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Π.Μαναριώτης): Μαναριώτη, Λαλιώτη, Καραβανά, Λάμπρου, Αθανασίου, Σαμπάνη, Αργυρού, Μαυροειδοπούλου(λ), Μόκα, Ζούβελου, Πούλου, Καραλή, Μιχαλοπούλου (λ)

ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ (Κ.Γρηγορακάκης): Βαμβακά, Χρήστου, Παλιατσέα, Σπηλιωτοπούλου, Χρυσοχού, Μηλιώνη, Σκανδάλη, Αθανασίου, Κουτσούλη, Χριστοφοράκη (λ), Κορδά (λ), Καμινάρη.
Του Δημήτρη Αθανασέκου


5/11/2015


                             


Η γυναικεία ομάδα βόλεΪ  του Γ.Σ. Απόλλωνα ηττήθηκε χθες το βράδυ στις 21.45 μμ εκτός έδρας στο γήπεδο του ΜΕΤΣ  από την ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ 2.
Η επόμενη αγωνιστική είναι στις 11/11/2015 στις 21:30 με τον ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ στο κλειστό της Ριζούπολης.


ΗΜΕΡ/ΝΙΑ
ΩΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ



1 ΓΥΡΟΣ

1η Αγωνιστική
ΤΕΤ-21/10/15
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
0-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
1-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
0-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
3-0
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
ΝΕΟ ΚΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
0-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
1-3

2η Αγωνιστική
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
3-1
ΤΕΤ-04/11/15
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
0-3
ΤΕΤ-04/11/15
21:30
ΕΓ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ
3-0
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
1-3
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
0-3
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
ΔΓ ΜΕΤΣ ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
3-2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  3η
ΤΕΤ-11/11/15
21:45
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΕΤ-11/11/15
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
ΤΕΤ-11/11/15
21:45
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΤΕΤ-11/11/15
21:45
ΝΕΟ ΚΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΤΕΤ-11/11/15
21:30
ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
ΤΕΤ-11/11/15
21:00
2ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ







"ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου διαφήμιση του βόλεϊ, τα κορίτσια του Γ.Σ.Απόλλωνα Σμύρνης λύγισαν μετα απο μάχη 2 ωρών στο τάι μπρέικ με 3-2, κόντρα στην εξαιρετική ομάδα του Γ.Σ.Κερατέας που αγωνίζεται με αξιώσεις στην Β Εθνική.
Είναι χαρακτηριστική η δήλωση της αρχηγού της αντιπάλου Γ. Ντάρδη: τέτοιο βόλεϊ εχουμε να παίξουμε...πολλά χρόνια, αλλά σήμερα παίξαμε με μιά ομαδάρα!
Γιατί ο σημερινός Απόλλωνας είναι πράγματι μια πολύ καλή ομάδα που αξίζει να παίζει..πολύ πιο ψηλά!
Η ομάδα μας κατέκτησε το 1ο σετ με 25-21 σε 27 λεπτά, στη συνέχεια έχασε το δεύτερο με 23-25 σε ίδιο χρόνο, αλλά ανέκαμψε και πήρε κεφάλι στο 3ο σετ με 25-22 σε 28 λεπτά!
Στο κρίσιμο 4ο σετ πήρε γρήγορα προβάδισμα με 19-15, αλλά κουράστηκε και οι αντίπαλες με σωστή διαχείριση πήραν το σετ με 25-22 σε 31 λεπτά.
Οι καταπονημένες μπλέ αμαζόνες του Απόλλωνα δεν αντεξαν στο 5ο σετ καθώς τα πόδια βάρυναν μετά απο την δεύτερη δοκιμασία μέσα σε 48 ώρες
και υπέκυψαν με σκόρ 8-15.
Η Ελεάνα Καραβανά ήταν και πάλι η καλύτερη αλλά αυτή τη φορά έχοντας μαζί στη διάκριση την πασαδόρο της ομάδας μας την 19χρονη Ακριβή Μαναριώτη και την έμπειρη ακραία μας, Αρτεμη Σαμπάνη.

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ:ΣΜΥΡΝΗΣ (Π.Μαναριώτης) Ζούβελου (αρχηγός) Μαναριώτη, Λαλιώτη, Καραβανά, Λάμπρου, Σαμπάνη, Αθανασίου, Μαυροειδοπούλου (λίμπερο), Μόκα, Καραλή, Πούλου, Παπαδοπούλου.

ΚΕΡΑΤΕΑ: (Μ.Αλεξανδρόπουλος) Ντάρδη (αρχηγός), Τσοπάνη(λ) Παπαμιχάλη, Σκυλάκου, Μεθενίτη, Πέτση, Αγγελή, Αθανασίου Λιούμη, Νταβαρίνου, Μπήλιου και Γιαννακού(λ).

Του Δημήτρη Αθανασέκου





 3-0 ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!

Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης,  το Πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας 2 Γυναικών Α΄ Όμιλος με τον ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ χθες το βράδυ με 0 - 3 σετ.



Αδιαφιλονίκητη νίκη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Τοπικής 2 ΕΣΠΑΑΑ για τις αμαζόνες του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ κόντρα στη γηπεδούχο ομάδα της Δεξαμενής, στο κλειστό της Μεταμόρφωσης.
Χρειάστηκαν 74 λεπτά για να γίνει η αρχή στη συγκομιδή βαθμών για την ομάδα του Παύλου Μαναριώτη. Με σκόρ 25-14 το πρώτο σετ τελείωσε σε 21 λεπτά με την εξαιρετική Ελεάννα Καραβανά να κερδίζει κατά κράτος τις αντιπάλους σε μια ονειρεμένη βραδιά για την κεντρική του Απόλλωνα!
Χαλάρωμα για τις Αμαζόνες στο δεύτερο σέτ και περιττά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στην καλοδουλεμένη ομάδα του Μανώλη Κιάσσου, να επανέλθει με ελπίδες και να προηγηθεί με 21-19. Στο σημείο αυτό όμως ο Απόλλωνας ξαναμπήκε στο παιχνίδι και με ένα σερί 6-0 γύρισε το σέτ και το κέρδισε με 25-21 μετά από 28 λεπτά μάχης. Εκεί χρειάστηκε η πολύ καλή πάσα της Ακριβής Μαναριώτη μαζί με τις επιθέσεις από την Λαλιώτη και την Λάμπρου στο φιλέ για να επανέλθει η ισορροπία στην μπλέ ομάδα.
Στο τρίτο σέτ απλά πιστοποιήθηκε η υπεροχή του Απόλλωνα με το σκορ να καταλήγει στο 25-20 σε 25 λεπτά.
Νίκη λοιπόν για τις μπλέ αμαζόνες οι οποίες σε 48 ώρες καλούνται να δώσουν μία μεγάλη μάχη για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου, στο κλειστό της Ριζούπολης κόντρα στη πολύ καλή ομάδα της Κερατέας.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ζούβελου (αρχηγός) , Μαναριώτη, Λαλιώτη, Καραβανά, Λάμπρου, Σαμπάνη, Αθανασίου, Μαυροειδοπούλου, Μόκα, Καραλή, Πούλου, Σίντορ.

Του Δημήτρη Αθανασέκου



Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
 
Αγωνιστικές Πρωταθλήματος: Τοπική Κατηγορία 2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ Α' ΦΑΣΗ






ΗΜΕΡ/ΝΙΑ
ΩΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

1 ΓΥΡΟΣ

1η Αγωνιστική
ΤΕΤ-21/10/15
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ
0-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
ΔΓ ΣΠΑΤΩΝ ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
1-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:30
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ - ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
0-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
3-0
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
ΝΕΟ ΚΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
0-3
ΤΕΤ-21/10/15
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ
1-3




Η ΕΠΟΜΕΝΗ    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ     
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΤΕΤ-04/11/15
21:15
ΔΓ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ
ΤΕΤ-04/11/15
21:30
ΕΓ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΑΣΠ ΣΑΛΑΜΜΟΝ
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΤΕΤ-04/11/15
21:45
ΔΓ ΜΕΤΣ ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ



















































































Γ.Σ. ''ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ'' - ΕΑΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ στό Κύπελλο 3-0

Μόνο αδύναμος δεν ήταν ο σημερινός Απόλλωνας στον αγώνα του κυπέλλου κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πρώτης Τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ.
Τα κορίτσια του Παύλου Μαναριώτη μέσα στο γήπεδο τους, κατάφεραν μια γρήγορη νίκη (1 ώρα και 20 λεπτά) με 3-0 σέτ!

Το σκόρ 25-23, 25-15 και 25-18.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε με τις Μαναριώτη- Λαλιώτη, Καραβανά- Λάμπρου, Σαμπάνη- Αθανασίου και λίμπερο την Μαυροειδοπούλου. Στην πορεία του αγώνα η Μόκα αντικατέστησε την Λάμπρου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ζούβελου (1) αρχηγός, Μαναριώτη (13) , Λαλιώτη (4) , Καραβανά (15), Λάμπρου (11) , Σαμπάνη (12) , Αθανασίου (6) , Μόκα (8) , Μαυροειδοπούλου (5) , Πούλου (10) , Καραλή (2) , Σίντορ (9).




































 Άλκηστη Αργυρού





Ηρώ Λάμπρου




































































Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728